Tränat

Det gick riktigt bra o träna idag! Körde på rätt hårt så nu känner jag mig rätt nöjd!

Jag mår så bra när himlen är blå och solen lyser! Kan det inte alltid få vara så? Allt blir så mycket lättare då! :)

Nu ska jag iaf krypa ner i sängen och kolla på tv. Upp tidigt tidigt imorrn!

God natt!

........

Har haft en mycket trevlig eftermiddag i Gränna! :) Räkmackor kan vara något av det godaste som finns! :P Avslutade eftermiddagen med en glass i Stadsparken.

Nu försöker jag tagga om till träning. Helst av allt vill jag bara lägga mig i soffan och sova för trött så in i är jag. Som vanligt just nu... Ge mig torsdag nästa vecka... Please!

Men. Är ändå vid rätt gott mod. ;)

Bye

Söndag, sol och ledig dag!!

Vaknade redan vid halv nio idag.... Segt när man inte somnade så tidigt igår... :P Men hur som haver. Pallrade mig upp och begav mig till jobbet och förberedde lite inför imorrn. Var där i typ två timmar sen tog jag biken och cyklade till Linda o Robert som låg i Munksjöparken och solade! Skulle egentligen åkt till Västersjön hade vi tänkt men ingen av oss tyckte det var så smart o köra bil så det fick bli Munksjöparken! Sjuuuukt gött! Inte ett endaste litet moln! Det är lycka.

Nu ska jag göra mig iordning så ska jag, Linda, mamma, pappa o Robert åka till Grännaberget o äta räkmacka. Fira morsdag. :) Mysigt.

Det är en bra söndag efter en väldigt lyckad lördagskväll måste jag säga..! Lite sliten känner man sig men det är sånt man får ta. ;)

Bye bye

Bekännelse

Jag kan erkänna. Kvällen blev så mkt bättre än vad jag hade trott. Trodde att min trötthet skulle sabba allt. Men det gjorde den inte. Supermysig förfest på Källes gård! Underbart att kunna sitta ute till typ kl 22 utan att frysa det minsta! Blev Harrys kvällen till ära. Mycket trevligt. Tiden gick ruskigt fort. Det var dans, drinkar, dans, cider, dans, drinkar o dans! :D Träffade Kalle & co också. Nice! :D

Nu ska jag gå o lägga mig. Har iaf haft en riktigt lyckad kväll och det är ju aldrig fel! :D Vi får se hur morgondagen ter sig. Nu ska jag iaf sova. Studera ögonlocken, så att säga.

God natt.

Tagg

Blev en kort dag på jobbet idag! :P Var hemma redan runt fyra. :D Sen att jag började kl sex är ju en annan sak... Haha.

Sjukt trött nu iaf... Ska ta o sova lite och sen tagga för kvällen. Partaj at Källes. Nice.

Imorrn blir det morsdagfirande, en sväng till jobbet och träning. Nice värre.

Men nu. Powernap!

Home

Hemma efter ännu en rätt lång arbetsdag... 8-21,30... Det känns. Nu ska jag ta en dusch, borsta tänderna och sen gå o lägga mig. Alarmet ringer 05.00 imorrn... Jobb mellan 6-16... Woohooo!! GUUUUUD vad jag ser fram emot slutet på nästa vecka. Sanslöst.

Efter jobbet imorrn är det hem o tagga för partaj, sägs det. Det lär ju bli en billig fylla... Hahaha. Yeah...!

Nu... God natt!

Tid, ge mig tid!

Jag har för lite tid...!! Måste hinna med två tusen saker på jobbet innan tisdag... Två tusen minst. Och min tid räcker inte... Igår jobbade jag 14 h och idag 11 h... Imorrn blir det minst 11 h igen... Jag vet inte riktigt hur jag ska reda ut allt... Jag behöver minst ett halvt dygn till, varje dygn!

När man då jobbar så långa pass så blir ju allt annat lite lidande... Man blir trött och sur... O den tiden man får över prioriteras och just nu är det träning och motion som gäller så med andra ord blir ju min lägenhet verkligen lidande...!! Skulle behöva plocka iordning, diska och städa... Men när ska jag hinna??! Visst, nu skulle jag kunna göra det men daaah... Jag orkar inte!

Hur som helst. Snart blir det lite lugnare. Skööönt!

Efter jobbet idag så åkte jag bara hem o bytte kläder så cyklade jag ner till Friskis o körde ett medelpass. Gött! Jag är så igång och det känns ruskigt bra!! :P

Nu ska jag ta o krypa ner i sängen och kolla på tv innan jag somnar! :)

Bye

A day off

Idag har jag och mamsen vart i Ullared. Mycket trevligt. Mysigt med en liten utflykt. Så, jaa. Lite pengar brände man ju. Och jag har en mamma som är knäpp. Alla som känner min mamma lite närmre har vart med om hennes sk psyk-bryt aka skrattanfall... Detta skedde idag. En kjol som var ett linne och jag vet inte vad. Folk runt omkring bara kollade på oss där vi stod. Mamma med sitt sk anfall och jag som skrattar så tårarna rinner. Dom måste trott att vi var dumma i huvudet. Haha. Hur som helst så hittade jag bla nya handdukar till badrummet och en ny köksmatta. Goodie. :D

Jag orkar inte lyssna på all skit. Men det är så otroligt tröttsamt så det finns inte! Så är det bara. Skönt iaf att jag har personer som jag kan (och får) ventilera mig med (för/hos...)...!

Onsdag imorrn och back to work. Jag håller tummarna för en bra onsdag. Det blir vad man gör det till???

Nu har jag tagit en promenix runt Munkis. Gick riktigt smidigt. Gött. Jag är inne i ett bra flyt än så länge. Underbart skönt. Så nu blir det en dusch och sen fixa lite mat inför morgondagen och sen lovely Desperate Housewives.

Bye

Worki!

Efter en chill kväll så ringde telefonen vid typ halv tio... Mycket att göra på jobbet och en buss på parkeringen! Klart man åker ner o hjälper till då! ;) Stackarna hade fått slita hela kvällen!


Nu är jag trött men känner mig ändå inte så trött för att sova... Man blir ju alltid lite uppe i varv efter att ha jobbat... Hmmm. Ska nog ta o lägga mig o läsa lite så somnar jag nog ganska snabbt, om jag känner mig själv! :)


Btw... Min mobil lever sitt eget liv... Jag kan ta emot samtal o jag kan skicka och få sms... Men jag kan inte ringa... Daaah... Vadå att man känner sig totalt låst!? Tur att jag kan smsa iaf! :P

Men nu...

Auf wiedersehen und gutes nacht (eller nåt)


SOL! :D

En måndag som började bra, blev sämre men som sen vände och blev rätt bra ändå. :)

Jobbade mellan 6-17,30 typ... Sen tog jag en promenad runt Munkan med Sofia. Lite halvseg i benen efter mina motionsrundor igår. Hahah. Nu lät det antingen som att jag elittränar eller som att jag är sjuuuukt otränad... Haha. Det är ju inte elitträning iaf... :P Hur som haver. Jag är igång med motionen igen och det känns riktigt bra! :D

Sjukt vilket fint väder det är nu. Nästan straffbart att sitta inne. Men jag har ju ändå vart ute en sväng iofs... ;)

Imorrn är jag ledig och det känns nästan ännu bättre! Kommer bli en tuff vecka med långa dagar denna veckan... Så skönt med en ledig dag innan. En dag för att vässa sågen, så att säga. Haha.

Men nu blir det smoothie och soffan!

Bye!

Mamma Mia

Nu har jag sett Mamma Mia (igen...). Snacka om att det är en "feel-good-film"!!! Jag älskar den filmen!! Underbart.

Nu ska jag sticka ner o handla lite smått innan jag ska dra till Friskis och träna... Är inte helt pepp på att träna men blir det när jag kommer dit, det vet jag ju! :D

Got to go,

bye

Promenix

Blev en sväng till Axamo och en promenad på 7 km så nu känner jag mig nöjd. :) Funderar på om jag verkligen känner för att åka o handla idag eller om jag ska vänta till i veckan kanske... Det får nog bli så.

Nu ska jag hoppa in i duschen o sen äta omelett och kolla på Mamma Mia. Mmm. Jag älskar söndagar.

Söndag

Gick bra att jobba igår. Var väldigt lugnt! Trots det kom jag inte därifrån förrän klockan var närmre fem o jag skulle slutat fyra... Men men... Skyndade mig hem och bytte kläder så tog jag och pappa en promenix runt Munkan. Gick nog på rekordtid. Så snabbt har jag inte gått innan! :P Hem och duscha och sen cyklade vi till Linda o Robert. Fick sjukt god mat o sen spelade vi spel. Hur roligt som helst! Hahaha.

Söndag idag och jag ska ta tag i dagen och åka upp till Västersjön för en liten promenad tänkte jag. Funderar på om jag ska till Friskis och träna ikväll!? Ska se om jag får med mig nån... ;) Alltid lättare då! :P

Men... Nu blir det en sväng till Västersjön. Sen måste jag åka och handla mat idag med. Kylen gapar tom...

B y e b y e

Easy come, easy go.

Ännu en dag har passerat. Fredag. Mycket att göra at work. Gick bra men man känner ju av det på ett annat sätt när det är mycket att göra. Är fruktansvärt otaggad till att börja jobba kl 6 imorrn, ska jag erkänna! Men men... Förhoppningsvis blir det mycket att göra o då går klockan fort! :D

Ikväll blir det fruktansvärt lugnt. Är ruskigt trött och det plus att jag ska upp vid fem imorrn gör att det blir sängen tidigt ikväll!!

Annars not much to say.

Bye.


Likgiltig

Har egentligen inte mycket att säga idag heller. Trött, trött, trött. Planerade att jag skulle ta lite sovmorgon idag och börja runt nio istället för åtta. Men vaknade vid sex och hade ont i hela jäkla kroppen. Så jag tog en dusch och gick och la mig en stund igen sen. Vaknade dock av alarmet som jag glömt ställa om så jag började vid åtta anyway. Mycket att göra idag så var helt slut när jag väl kom hem vid fem...

Har vart hos mamma o pappa och sett senaste Wallanderfilmen. RIktigt bra var den! :)

Nu ska jag kolla på Grey's som jag missade igår.... Var ju inte en chans att jag skulle kunna se det igår... Somnade innan det ens började.... Daaah...

O sen ska jag sova...!!! För att inte ha så mycket att säga så blev det visst lite ändå. :)

God natt...

En lång dag

Efter att ha spenderat ytterligare ca 13 timmar på mitt jobb så är jag nu så trött så jag känner mig som nåt halvlevande.

Så är det iaf och idag har jag verkligen inte nånting att säga. Så därför skriver jag inte mer...

Jo, just det... Grey's ikväll! Hur ska jag kunna hålla mig vaken!?


Desperate

Som oftast så blev det lite mer tid på jobbet än planerat... Men det kan ju va trevligt det med! :P

Jag börjar få ångest över att min träning står still! Så efter lite pepptalk tidigare ikväll så tog jag mig ett varv runt Munkan. Gick otroligt smidigt och hade rätt bra tempo! Nu ska jag ta tag i det här! Jag skiter i om foten gör lite ont och att jag är så förkyld så jag knappt får luft emellanåt. Jag väljer bara att inte tänka på det så är det ju inget problem? Right? :D

Nu ska jag fixa morgondagens matlåda och sen återgå till Desperate Housewives. Ett av veckans bästa program! :D

Bye bye

Tisdag

Jag sätter min telefon på ljudlös men vaknar för att den vibrerar... O stänga av den vågar jag inte. För jag vill kunna vakna ifall det skulle vara nåt... Hur i hela fridens namn gör man då om man vill sova!!?? A, jag vet inte! Om det är någon som har tips så tar jag tacksamt emot dom... ;)

Förkylningen hänger i. Skönt att vara hemma idag. Ska ner sen runt två och ha lite möte med mina arbetsledare men det är ju rätt smidigt. :)

Ikväll blir det middag hos mor o far. Mollan drar ju på semester nu i några veckor. Hon och Erik ska åka på roadtrip i Europa. Jag vill meeed... Take me away! :P Ne, så illa är det inte.

Nu ska jag  ta mitt täcke och krypa upp i mitt hörn i soffan och kolla på tv!

Bye

Måndag

Måndag igen och förra veckan är nu historia. Helgen i Emmaboda var kanon! Åkte ju som sagt nästan direkt efter jobbet. Kom fram runt sju eller nåt... Det var en galen bilresa dit! Henke, Robert och Danne i baksätet... My god! Väl framme och hemmastadda så satte Erik igång grillen. Ciderna öppnades en efter en och maten var goood! :D Satt och tjatade och hade en riktigt trevlig kväll!

Att sova på luftmadrass är VERKLIGEN ingen hit... Har glömt hur jävla illa man sover på luftmadrass... Hahah... Upp tidigt på lördagen... När man är typ 15 pers som sover i samma hus så är det inte så lätt att sova särskilt länge... :P Killarna tog bilen in till "strippen" och vi tjejer satt kvar och åt frukost i lugn och ro och begav oss sen in till Emmaboda. Tog en fika på Emma. Emmabodas enda café... Haha... Urmysigt iaf! Skulle ju egentligen kollat in bilarna vi med men det blev inte så! Åkte tillbaka till Eriks hus efter en stund. Satt i solen och tog det lite lugnt! Sen när grabsen var tillbaka grillade vi korv och sen chillade vi en stund innan vi åkte hem igen. Stannade på en mack på vägen hem och köpte Mamma Mia-skivan... Robert hade inga bra skivor i bilen! :P Så satt vi alla fem och skrålade ihop med Meryl Streep och Pierce Brosnan... Hahah....

Väl hemma somnade jag som en stock och missade Eurovision! Vaknade igår men sjukt ont i halsen... Again... Tröttsamt nu... Har blivit dunderförkyld och har ont i halsen så imorrn ska jag vara hemma från jobbet... Bara åka ner för ett möte vid tre... Har gjort rätt många timmar idag... 06-21... Det känns kan jag lova... Men nu ska jag nog gå o lägga mig och hoppas på att det känns bättre imorrn... :)

Så god natt, my friends! :)

Stress, stress, stress!

Det går i ett! Upp tidigt o jobba i morse. Stressade som en tok för att få allt jag skulle göra gjort. Gick sådär... :S Stressa hem och nu har jag bytt om och slängt ner lite stuff som jag ska ha med mig. Om typ en halvtimme kommer Linda o Robban o hämtar mig så drar vi till Emmaboda!

Vi hörs imorrn eller söndag! :D

BYE

Hemma

Så var man hemma igen! Dom här tre dagarna har gått sjuuukt fort!! Hämtade ju upp Lina o Alex 03,45 i tisdags... Åkte till Landvetter. Första flyget gick 07,20 till Köpenhamn o sen fick vi vänta typ 1,5 h där o sen flög vi till Tallin. Så lite segt var det på ditresan med byten hit o dit... Väl framme sen så var det lite människor som pratade o vi lyssnade. Första kvällen var "free night" så då var vi hos vår konsult, i hans och en annan konsults rum, tillsammans med de restaurangcheferna som dom jobbar med. Där det bjöds på drinkar o grejer o senare sen så var vi på nån karaokebar och drack lite cider! När man började känna av att man vart vaken i nästan 24 timmar så pallrade vi oss hemåt!

Blev väl kanske 5-6 timmars sömn... O jag som är van vid 10!! Hahaha. Iaf igår hela dagen så var det typ föreläsningar. O sen på kvällen var det middag och sen fest. Totalt var det runt 350 personer från Sverige, Danmark, Norge och Finland så det var ju en hel del folk! :D Sjukt va snyggt det är med killar i kostym!! Hahaha... Killar i kostym med lite makt... ;)

Blev inte så mycket sömn natten tills idag heller (men jag menar... Sova kan man ju göra när man blir gammal!?). Lite föreläsning på förmiddage sen lunch på McD och sen gick flyget vid halv tre typ. Ett sånt miniplan... Men asgött för man fick sitta själv så det var gött! :P

Har vart tre roliga dagar och skönt att komma bort lite! Dock är jag sjuuukligt trött nu efter en vecka med dålig sömn i och med att det var dåligt med sömn den natten innan vi åkte med... Men men.

Imorrn är det jobb o sen är det Emmaboda som gäller! :D Ska bli nice värre! Allt på samma gång denna veckan...!

Hur som helst så ska jag gå o lägga mig nu!!

God natt!


Klar!

Jag och Louie konstaterade att det har vart en bra måndag idag! :D Inget direkt som gått fel! Underbart! :D

Efter jobbet var jag och Lina o växlade lite pengar till estniska. O sen hem och packa. Har packat och hållt på i över två timmar... Att det ska ta sån tid! Jag är skitdålig på att packa! Ringde Lina i halvpanik och konstaterade att jag inte kunde följa med för jag har inga kläder!! Man kan ju inte dra på sig vad som helst... "Business casual" heter det visst... Hmpf. Men efter två miljoner olika kombinationer fick jag till slut ihop tre outfits iaf... :P Bra där!

Nu ska jag ta o krypa ner i sängen... Ska hämta Lina o Alex 03:45 imorrn... Ooooh. It's early...! Men det ska bli kul o åka och skönt att komma iväg om än bara för tre dar! :D

Vi hörs mot slutet på veckan! :D

Bye

What a night! :D

Kvällen igår kunde knappt blivit mer lyckad!! Runt halv åtta kom Lina, Källe, Martina o Tesa. Inledde kvällen med lite drinkar och mat. Alla var hur taggade som helst!! Satt o tjatade lite, körde lite singstar, shakade lite, shottade lite... A, det var riktigt lyckat! :) Taxi in till Harrys. Väl inne på Harrys sen var det kanoners! Bra musik så vi shakade som aldrig förr! :P Träffade på Kalle, Louice o Micke med! Kalle lika full, som vanligt! :P När det började bli stängningsdags så tog jag och Lina oss vidare till McDonald's för lite food. O sen taxi hem. Fint är det! Hur som haver så var det en riktigt lyckad kväll!

Somnade inte direkt när jag kom hem utan somnade inte förrän runt fyra... O kl sex idag på morgonen så ringde arbetsledaren från jobbet och var tvungen att gå hem så det var bara att åka ner o jobba... SJUUUUUKT heavy var det kan jag säga... Dels för att jag bara sovit typ två timmar men framför allt för att jag inte var heeelt nykter kvällen innan... :P Så jag har jobbat 6,30-16. Fast det blev till 17 för när jag skulle gå hem straxt efter fyra så ringde en busschaufför som skulle komma med en buss vid fem... Så det var ju bara till att stanna...

Nu är jag iaf sjuuuuukt trött... Ska kolla klart på Gossip Girl sen vet i fasiken om det inte blir sängen!? Börjar ju jobba kl sex imorrn så... Sen åker vi tidigt, tidigt på tisdagmorgon... Först bil till Landvetter o sen flyg... Brrrr!

Men nu ska jag återgå till Gossip.

Bye

Power.

Powernapen blev verkligen en powernap... Tio min kanske? Men det verkade räcka för jag känner mig hur pigg som helst och är verkligen taggad! Hahaha. Linda o Källe hittade ett linne till mig på A6. Vet inte om jag ska ha det eller inte. Kan inte bestämma mig. Får se hur jag gör. Dom får vara smakråd sen! :D

Nu är första cidern öppnad och jag ska börja med maten! O försöka få nån ordning på mitt hår! Som för övrigt blivit sjukt långt! I like! :D

Byyye.

Power.

Powernapen blev verkligen en powernap... Tio min kanske? Men det verkade räcka för jag känner mig hur pigg som helst och är verkligen taggad! Hahaha. Linda o Källe hittade ett linne till mig på A6. Vet inte om jag ska ha det eller inte. Kan inte bestämma mig. Får se hur jag gör. Dom får vara smakråd sen! :D

Nu är första cidern öppnad och jag ska börja med maten! O försöka få nån ordning på mitt hår! Som för övrigt blivit sjukt långt! I like! :D

Byyye.

Taggish

Hemma efter en sväng på torget och stan! Blev lunch på Åtta Glas på Piren. Mmmm. O nu har jag gjort åt massa pengar igen... Jag skulle inte köpa mer denna månaden hade jag bestämt... Men det gjorde jag ändå... :S Två linnen, en tröja, leggings, en luvtröja och en tröja till... Så där gick ytterligare lite pengar... Oooops! Men jag behöver lite nya kläder... Haha.

Nu ska jag plocka iordning o fixa sen ska jag sova en kortis tänkte jag. Måste ju vara pigg till kvällen! :D

Auf Wiedersehen.

Lördag

Det är lördag! Jag är ledig! :D Har pratat med Jessi på jobbet och allt är under kontroll och inga problem än så länge så nu när jag gjort det så kan jag verkligen vara ledig! För nu har jag gjort mitt för idag... :P

Har vart hos mamma o pappa och ätit frukost nu. En sån frukost man får där äter man ju inte hemma riktigt... Mmmm, gott var det!

Idag känns mycket saker mycket bättre. Skönt! Jag hatar o gå runt o va negativ, irriterad, ledsen och arg... (Vem gör inte det!?) Jag har ju telefontid med en läkare från Vårdcentralen på måndag så får jag väl se vad han säger om min magkatarr så är förhoppningsvis det problemet ur världen snart också! :D

Nu ska jag göra mig iordning. Funderar på om jag ska ta och använda mina nya byxor idag kanske? :) Det blir stan en sväng med mamma, pappa o Linda och sen måste jag hem och städa iordning lite innan jag ska laga mat och vänta på att the girls kommer. Jag är taggad för en rolig kväll! :D

Bye!


Better...

Efter ett o annat peppande sms så känns mycket saker lite bättre. Visst, magen gör fortfarande ont men det lär den väl göra tills jag lär mig hantera saker o ting!?!!?

Men... Såna här kvällar behöver jag för att orka med. Kvällar (eller dagar) då jag gör precis vad jag känner för. Har ätit tacopaj och nu ska jag ta ett bad. O sen ska jag måla mina naglar. Man får ju passa på när man är ledig två dagar i rad... Plus att det är alltid snyggt med målade naglar när det är fest... ;) Kanske ska testa det nya lila nagellacket jag köpte häromdagen?! Hur som helst så älskar jag "egen-tid"... :D

Tjo!

En ny dag, tack.

Idag har det inte vart en bra dag nånstans. Har fått sjukt mycket obefogad skit idag... Jag kan ta skit. När jag förtjänar den. När jag inte förtjänar den blir jag bara så jävla förbannad. En riktig skitdag!

Nu ska jag lägga mig på soffan och vila några minuter o sen skjutsa Molla som ska på "överraskningsgalej" eftersom hon snart slutar på sitt jobb. Sen ska jag åka hem. Äta lite mat och sen gå o lägga mig och hoppas på att morgondagen blir bättre. Och det blir den antagligen! Ledig och sen party o utgång. Det ser ju bra ut på pappret hur som helst!

Hejdå.

Torsdag

Hej o hallå.

Har precis kommit hem från Friskis där jag körde ett medelpass för första gången på drygt en månad... Gick hur bra som helst! Kände lite i foten och körde inte riktigt fullt i vissa övningar men annars gick det kanon! Oh, vad jag saknat att gå på pass! :D

Nåt som jag inte har saknat är den jävla magkatarren... Har känt av det i ett par dagar nu men idag har det vart hemskt... Ringde Vårdcentralen och dom tyckte att det räckte med telefontid eftersom jag nyss var där... O då skulle jag få telefontid på tisdag... Tisdag... O idag är det torsdag... Jag menar... Det är ju inte så att det inte är jobbigt at gå runt och ha ont.. :S Hur som haver så rekommenderade hon några tabletter från Apoteket så jag har vart o köpt dom så får vi la hoppas att det går över för det är verkligen ett helvete o gå runt o ha ont...

Men men.

Inatt, närmare bestämt kl 01,30 ska jag åka ner och öppna för sotarna... Daaah... Det suger.

Snart ledig helg. Ge mig ledig helg!

I'm singing in the rain

Vad hände med denna dagen? Regnet stod som spön i backen ett tag och nu är det sol och klarblå himmel!

Skönt med en promenad i detta vädret!

Idag har jag haft en riktigt bra dag! Härligt! :D

I helgen blir det utgång! Äntligen!!! Var så sjuuuukt längesen jag var ute nu... Så det blir lite mat hos mig och sen utgång! I like! O så är jag ledig heeela helgen med! Underbart! :D

Sober.

Kom precis hem efter en sväng på A6 då vaa. O minsann så kom jag inte hem tomhänt...! Hittade ett par svarta korta jeans, korta ljusa jeans och två linnen. O örhängen, nagellack och diadem. :) Gött. Jag behövde verkligen ett par svarta korta jeans! Det är något som alla människor borde ha minst ett par för enligt mig kan man ha det till i princip allt... Hahaha.

Nu ska jag gå ut och ta ett varv runt Munkan. Sen blir det sallad från Alcamo och Greys! :D

Bye

Onsdag! :D

Hade tänkt att vara på jobbet kl 7 idag. Senast... För att få lite gjort. Och jaa, jag vet. Jag är egentligen ledig idag men skulle lägga lite schema var tanken... Men när alarmet ringde stängde jag av det och sov en stund till... :P Men när jag väl kom ner till jobbet fick jag faktiskt en hel del gjort idag! :D Gött!

Blev en lunch på Vasas med Sofia. Kul o träffa henne! Två timmar gick hur fort som helst! Nu är jag hemma en sväng o ska snart åka o möta Lina på A6. Göra åt money money. :P Ne, vi får väl se. Jag behöver lite byxor och stuff! :)

Micke fixade Spotify till mig igår. Och JAA... JAG VET! Jag är efter med det! Men helt sanslöst vad underbart det är! Jag är i någon form av himmel! :)

Men nu ska jag åka.

På återhörande.

Tisdag, oh du tisdag.

En dag på jobbet som jag lika gärna skulle kunna stryka ett streck över. Så istället för att bittra och vara negativ över det så lämnar jag denna dag. Det är ändå historia nu! :)

Efter la work åkte jag upp till Västersjön och gick ett varv sen slöt Linda o Texas upp så tog vi ett varv till! :) Så en promenix på 6,5 km blev det! Gött!

Så promenad både igår och idag. Det börjar bra... ;) Får se vad det blir imorrn om jag hinner med imorrn! Är egentligen ledig men ska lägga lite schema på morgonen sen blir det en lunch med Sofia och sen A6 med Lina. Jag behöver göra åt lite pengar! :D

Jag kan inte bestämma mig för om jag ska gå o ta ett långt bad nu och sen äta lite eller om jag ska äta och sen ta en snabbdusch... Kl nio börjar ju Desperate iaf... O det får jag i vilket fall som helst inte missa! :D

AuF wIeDeRsEhEn.


Måndag måndag måndag

Jag gillar när en måndag inte känns som en måndag! Fick mycket gjort på morgonen. Tog en liten rast på förmiddagen och följde med mamma till morfar. Han har ju flyttat till Ekhagens Gästhem. Sista anhalten, kan man säga... Jag har inte träffat honom på ganska länge nu och det blev verkligen som en chock! Han såg inte alls ut som sig själv längre. Han hade blivit jättesmal och såg verkligen sjuk ut. Tydligen var han pigg idag... Då vill jag inte se honom när han inte är pigg... Svårt att hålla tillbaka tårarna och när vi väl gick därifrån sen så kunde jag inte hindra dom... Så jävligt att se. Det har gått så jävla fort. Från att ha mått bra och vart frisk till att gå till det stadie som han nu är i, på typ en och en halv månad... Jävla cancer!

Tog en promenad med Molla efter jobbet. Skönt att komma ut lite, få lite luft, lite motion och gå o tjöta lite med Mollan.

Nu ska jag nog gå o lägga mig. Det tar på krafterna att börja kl 6...

Såå... God natt.

Söndag

Det var liiiite kämpigt att gå upp i morse kan jag erkänna... Var vaken alldeles för länge men kunde inte somna... Typiskt...! Hur som haver. Var helt speedad hela morgonen tack vare för lite sömn och framåt två-tre nån gång var det som att nån slog ner mig... Hahaha... Blev helt sjukt seg! Och nu känns det som att jag skulle kunna somna när som...! Men nä, lite till får jag nog hålla mig vaken!

Måndag imorrn. Blir en redan planerad lång dag... 6-17. Men så är det ibland.

Jag måste ta mig ur vad det nu är jag glidit in i... Jag MÅSTE komma igång med träningen för jag blir tokig annars! Jag tänker inte låta allt det här gå till spillo... Det är ren idioti. Ne, nu kör vi igen.

Nu är pausen slut i Gossip så har inte tid o sitta här mer.

Haaaj.

Ångest.

Har haft en riktigt trevlig kväll hemma hos Johanna & Thomas. Grillade kyckling och det smakar ju aldrig fel! :) Galet dock att man knappt tål nån alkohol när man dricker så sällan! :P

Har lite lätt ångest för att jobba imorrn, jag måste erkänna det. Det är sällan jag har ångest för att jobba. Jag menar... Jag trivs ändå. Men eftersom jag är ledig i princip alla söndagar (oftast bara söndagar) så blir det lite "min" dag i veckan... Den dagen i veckan som jag verkligen gör vad jag känner för. Vill jag ligga i soffan hela dagen och kolla på Sex and the city-boxen så gör jag det. Det blir liksom lite min dag för att ladda upp inför kommande vecka.

O nu imorrn då så ska jag jobba mellan 6-16. Well well. Jag vet ju att det blir bättre bara jag kommer dit... :) Hur som haver så ska jag krypa ner i sängen nu. Tänkte bara låta lite alkohol gå ur kroppen så blir det bättre imorrn... :P

Sleep tight.

Lovely sunny Saturday!

Har haft en bra dag! Vaknade rätt tidigt, kollade på mitt favoritprogram "Biggest Loser". Sen gick jag upp, gjorde iordning lite frukost och satte mig på balkongen och åt. Ljuvligt. Hämtade upp Linda o pappsen vid halv elva, så var det torget. Sen lämnade vi av pappa och hämtade Erik. En sväng till IKEA och systemet sen till kära donken och köpa mat o så upp till solen och Västersjön. Satt där uppe och njöt en stund.

O nu ska jag göra mig iordning lite o så blir det grillning och lite cider ikväll. Ser fram emot det! :D Att klockan kommer ringa runt 05,00 imorrn är något jag mest bortser ifrån... Livet består faktisk inte bara av jobb...! :D

Ha en trevlig kväll i detta UNDERBARA väder!

BYE! :D

Good night!

Det var en trevlig kväll hos Linda o Robert. Robban hade fixat revben med en sjukt god vitlökssås!! Hur gott som helst! Och när det bjuds på en kall jordgubb/lime 4,5% är man ju inte den som är den... Hahaha... Trevligt iaf och dom har verkligen fått fint i ordning! Sovrummet är verkligen skitsnyggt!!!

Imorrn är jag ju då ledig och det känns sjukt gött! Får se vad som blir av dagen... Linda ville att jag skulle följa med henne till IKEA så det blir det väl kanske... Sen ska jag tydligen med till Johanna o Thomas på kvällen och grilla... Trevligt värre! :D 

Nu ska jag göra mig redo för sängen. Är riktigt trött nu. Blev aldrig nån tupplur innan. Fastnade framför youtube och massa mäktiga kärleks-power-ballader... Hahaha..

Men nu är det god natt för min del!

Bye.


Love.

Jag är sån sucker för kärlekslåtar.

Den här t ex:
http://www.youtube.com/watch?v=wedX64L_j9E


Eller denna!! http://www.youtube.com/watch?v=jqyWJBzTgVg

Underbar. Jag får gåshud!


Sunny Friday

Tandläkarbesöket igår gick hur bra som helst! :D Var så nervös innan att det kändes som att jag nästan skulle spy! Men väl där så gick allt bra och jag fick tom beröm! :P Inga hål med andra ord. LYCKA!!!

Sen jobbade jag lite. Efter jobbet åkte jag en sväng till Linda o Robert som höll på o fixa i den nya lägenheten. Var ju tvungen o kolla hur den såg ut. :) Blir nog jättefint när allt är i sin ordning! Eftersom dom flyttade in igår så var det ju lite rörigt... :P Sen hem o byta om så gick jag, Mollan o Erik ner till Piren och mötte upp Green. Vi firade kungen med en cider. :P En mycket trevlig kväll som avslutades på Tex Mex. Nåt nytt place nere på Juneporten. Muchos gut.

Blev ju inte så många timmars sömn eftersom klockan ringde 05.00 idag... Men pigg o glad åkte man till jobbet och inventerade och fixade. Har haft en rätt bra dag. Alldeles för lite försäljning men så är det ju ibland.

Ikväll blir det vin och mat hos Linda o Robban, tydligen. Men först måste jag sova en stund för just nu är jag så trött så att om någon skulle blåsa på mig skulle jag nog börja gråta... Så nu får det bli en liten tupplur.

Over and out.