helgen som gått

så var det söndag kväll och snart läggdags. börjar jobba kl 6 imorrn så det är väl bäst att snart sova...!

i fredags var det after work som stod på schemat. jag, linda, lina, malin, sara o louise såg vid karlssons. hade väldigt trevligt! kul med lite nya människor på jobbet! kan nog bli något bra av detta! efter after worken blev det pizza o sen hem o kolla på idol hos mig. sen halv-slö-kollade vi på klassfesten. riktigt dålig är den. haha... för att malin skulle slippa åka hem till taberg o sen åka in tidigt igen morgonen efter så intog hon min soffa.

så igår när hon gick iväg till jobbet njöt jag av att få ligga kvar. och vara ledig! första lördagen på länge! så fatta hur bitter jag blev när telefonen ringde vid 8... o jag var tvungen o åka ner till jobbet o fixa combon som stod stilla.... uuuh... men men... så är det ibland... det var min lördag morgon!! bitterheten gick dock över rätt fort... :D

kom hem o skulle åka med mamma, pappa o linda till a6.... kommer ut till bilen o ser att nån idiot repat den... IGEN!! blir så jävla förbannad! vad får dom ut av det?? o denna gången har dom repat så mycket så jag kommer behöva lacka om hela bilen! okej att jag har försäkring men 2500 kr i självrisk är ju rätt sura pengar! o på polisen sa dom att det är bra att anmäla men att det inte händer så mkt mer.. så aa... det känns jävligt onödigt men det är väl bara att gilla läget??!?!?!? 

tröstade mig på a6 genom att göra åt pengar som jag egentligen inte hade... o definitivt inte nu när jag måste betala självrisken... men det struntade jag i... köpte en vinterjacka, en kofta, ett halsband o lite  nytt smink. kvällen slutade hemma hos mig med molla o ms och två filmer. såg senaste beck och en film som heter tre systrar och en mamma. den var verkligen jättebra!! :D 

o idag har jag sovit, tagit det lugnt o vart hemma hos mamma o pappa en sväng. ätit lite... :) o nu ska jag nog gå o lägga mig.

idag har vart en söndag i tankarnas tecken. o det vet man ju vad man tycker om det!


aja. tjingeling.

saknar

det är så många och så mycket som jag saknar.

sportnördar!

hihi... jag o lina green-bean har börjat bli sportnördar. OBS! inte sagt att det är nåt fel i det! jag har alltid älskat sport i alla dess former! så länge det fanns nån slags boll med i spelet! :D ikväll har vi iaf vart på j-södra. det var... hm, vad ska jag säga? intressant. hihi! o på måndag blir det hv. kul kul.

idag har jag för övrigt haft en rätt pissig måndag. iaf till en början. jag förstår mig inte på måndagar. allt är ju jobbigt på måndagar. nästan. dagen rättade dock upp sig rätt bra till slut.

imorrn ska vi till relaxen. jag, bean och molla. ska bli skönt! när vi skulle dit förra veckan fick vi ju tji. för det var ju uppbokat så vi tar igen det imorrn, tänke vi. kanon, va?

after work för fredag är redan inplanerat. det blir fint. :P det är så jäkla soft stämning på karlssons på fredagar. ja, after work är verkligen nåt i min smak! hihi.

och facebook. hur kan man inte ha facebook? jag är fast. har hittat hur många människor som helst som man tappat kontakten med! o det är verkligen hur kul som helst! jag får slita mig ifrån det.. haha..

men nu ska jag gå o lägga mig. upp o träna imorrn vid halv sju. keep it up!



söndagar...

... ger mig inte längre denna ångest som tidigare! nu är det nästan så jag börjar gilla söndagar... men det är framför allt de söndagar man gör någonting! soft iaf.

igår såg jag och ms på film och tog det lugnt, efter jobbet! filmen var väl sådär... kollade väl inte så mkt heller iofs... blev mer att man satt o snackade... helt okej det med iofs.. ;)

idag har jag, linda o mollan vart uppe i axamo o gått i geggan! o efter det blev det sallad från alcamo och film från vip! isprinsessan, don't we love that movie? oh yes.

måndag imorrn då. ångesten över den dagen kommer nog däremot aldrig försvinna. hah. ska iaf till friskis imorrn kväll. ska följa med linda o molla på ett pass... haha. my god. jag vet inte när jag senast var på ett pass! men det var nog LÄTT minst 10 år sen! shit. hur ska detta gå? :P

nu har jag inte tid att sitta här mer. ska hem o hjälpa mamma med data-läxa... :D

linnea, tack! om du visste hur mycket jag uppskattar vad du säger! tack.




"hjärtat stannar, fan vad ska jag ta mig till?"

after work

jag är så trött på det. vill inte att tårarna ska falla ner på mina kinder. men det gör dom. och jag avskyr det. och det jag avskyr mest är att det inte är någon annan, ingen, som kan styra det mer än jag själv!




after work idag. mkt trevligt. ja, linda, mollan, källe, anna, ms o nåra andra... :D hur trevligt som helst. blev mat på chicki mama och sen drog ja, molla, anna o källe hem till källe. planen var att vi skulle ha lite förfest och sen dra ut igen... men orka! haha... super trött så vi drog hem istället! så nu ska jag faktiskt gå och lägga mig. imorgon ska jag inleda första dagen på resten av mitt liv.......






"hur kan man tappa orken att andas..."

framtiden

hmm.... jag har alltid sagt att jag aldrig ska börja plugga... nu börjar jag tveka... kan man jobba med nåt i hela sitt liv och aldrig plugga??? jag vet verkligen inte. jag är lite sugen på förskollärare. men ändå inte. för jag vet inte om jag vill plugga...

ångest! måste jag veta? nä. jo. jag vet inte! nån gång måste jag sluta på mcdonalds... ska då skolan bli mitt nästa steg? jag har svårt att tro det..



don't know. tell me? please, tell me.

....

dåligt med uppdatering från min sida. har nog kommit in i nån slags bloggtorka. men whatever.

kollar på idol... vilka puckon det finns! my god. har folk ingen självinsikt??? jag hade hellre dött än ställt mig där. vet man inte om man kan sjunga eller inte? shit asså.

har verkligen inget att säga.


så bye.

veckan som gått

har varken känt för eller haft tid denna veckan för någon slags uppdatering...

förra lördagen hade vi en kanon kväll! rätt så länge iaf... sen blev det lite mkt alkohol... hmm... jag va iaf grymmast på att blanda drinkar! men nu ska jag inte dricka sprit på ett BRA tag... ;) söndagen var en av de värsta dagarna i mitt liv. men som man bäddar får man ligga, heter det ju... :P framåt sju-åtta nån gång på kvällen så började jag känna mig mer som en människa iaf... :D sen tog det nog två dagar in på veckan för att jag skulle kunna återhämta mig helt... men nu mår jag bra igen.. haha...

after work igår... men jag körde. tänkte att det kunde vara skönt, kanske. :D

blir fest och olearys ikväll. tanken var väl inte det från början men så blir det iaf! ska hem till mamma o pappa o äte taco först. dom är barnvakter åt kusinerna. rasmus o oscar så man får ju passa på o gå dit o leka lite.. hihi.

kul o träffa lina ikväll med. var ju ett tag sen man såg henne nu! hon lär la se ut som en pepparkaka men aja. det är la sånt man får ta.

men nu ska jag hoppa in i duschen!

på återhörande!



jag undrar hur lång tid det ska behöva ta??