sol och glada dagar!

just nu är det lätt.

igår efter jobbet var vi i lekeryd och åt glass. mmmm. den är riktigt fin! :D sen gick vi in till stan, mötte upp källe o tesa och kollade läget på marknaden. mycket folk! gick där en stund sen bestämde vi oss för att gå o ta en fika på tefanis. blev tacotallrik! det var gott! :D

ledig idag! så gött. har vart uppe en sväng i västersjön o solat lite, med linda, mollan o källe. helt sjukt va varmt det är!! däruppe var det typ helt vindstilla med så det var lite svettigt! men sjukt underbart! åkte till biltema och köpte ett stort partytält till midsommar!! ser fram emot det! blir party uppe i västersjön i år med! skillnaden i år är att jag är ledig midsommarafton, midsommardagen och även söndagen!! det har jag aldrig vart förr! har nog jobbat varenda midsommar, tror jag! så det ska bli skönt!

ikväll ska jag, linda, mollan, källe, johan, lina o nadi till jensens böfhaus (vet att det inte stavas med ö men va fasen... hitta ett danskt ö... haha) och äta lite sen ska vi dansa till linda bengtzing i rådhusparken! :D hihi.

månadsarbete imorrn klockan sex... lite halvtungt men va fan. det är inte hela världen! går hem efter det så då är det rätt lugnt! blir nog en sväng till västersjön, med chicksen, imorrn med! man får ju passa på när det är fint väder o man är ledig. det är verkligen avkopplande att ligga och inte göra nånting mer ansträngande än att läsa en bra bok..!

o snart åker vi med! måndag natt bär det av till landvetter och sedan till bulgarien!! sen kommer vi hem natten till onsdag, veckan efter. gött gött gött.

nu ska jag återgå.


bye.

weird.

förra inlägget blev en aning skumt. aja. pausen är över.

tisdag

dagen har gått fort idag. skulle gå upp vid sju idag. den senaste tiden har jag inte haft alls svårt för att gå upp på morgonen... och jag var inte uppe särskilt länge igår... men fy faan va tungt det var att gå upp imorse! hela morgonen var jag trött och hade huvudvärk... skönt att det släppte lite efter lunch...

slutade halv tre idag för att åka hem o byta kläder och fixa till sig lite. sen var det en cykeltur ner till city. möte med christer, linda, lina, alex o anders. blev ett kort möte och sen vidare och äta på olearys. mmm. pepparsteken där är aldrig fel! blev en sväng till piren för att ta en cider. trevligt.

imorrn är jag ledig. har inga direkta planer. bara lite smått. får se vad jag känner för imorrn! blir det sol och fint väder blir det nog en sväng till västersjön iaf... bättra på brännan lite nu innan bulgarien... :D ska bli underbart att komma iväg! om en vecka åker vi! gött gött!

nu ska jag återgå till desperate housewifes. pausen är slut nu!

bye.


idoler.

jag har bränt ihop alla mina favoritlåtar med westlife. det var inte så lätt. jag är såld på deras låtar. min idol från barndomen (kanske även lite upp i åldern.. haha...) backstreet boys kan slänga sig i väggen jämfört med westlife. nu låter det som att jag är nån 14-årig tjej som är helt kär i dom. fallet är inte så. riktigt. haha... för några år sen var något av det bästa att sitta en mysig kväll, tillsammans med en annan tjejkompis, sätta på favoritlåtarna och sitta och sjunga med. haha. det var tider!

annars rullar det på! vissa dagar känns det som att det är mycket kamp med det mesta medan andra dagar flyter på så oerhört lätt. dom lätta dagarna är helt klart bäst! :P

after work imorrn. ska bli riktigt nice! jag gillar afterwork! på lördag blir det lite middag hemma hos linda. och sen kanske ut o ta en öl eller två. inte öl just i mitt fall men det låter alltid mycket bättre än att säga att man ska gå ut o ta en cider. öh.

knappt två veckor kvar till bulgarien nu. ah. ser fram emot det nåt oerhört.

hösten närmar sig med stormsteg!

promenix

yes. måndag. det har vart en helt okej måndag. jobbade 8-17 as usual. var o handlade med linda o mollan en sväng. kom hem och gjorde lite mat. har tvättat i eftermiddag med. boooring. men det behöver göras det med!

när jag hade ätit insåg jag att det inte var nåt intressant på tv, jag kunde inte lägga mig och läsa (i sängen då, med risk för att somna.. :P ) eftersom jag höll på att tvätta... och jag ville inte bada eftersom jag tvättade... så jag tog mig en promenad. riktigt skönt att komma ut. blev en promenad på 45 minuter eller nåt.. inte så överdrivet länge men det räckte bra!

imorrn blir det jobb 7-16 o sen en sväng till rosenlundsbadet för att simma!

nu ska jag nog iaf gå o bada. nu när jag är klar med allt... :D

bye


inte så mycket

min ledighet - fredag, lördag och söndag uteblev ju då ja... vid tio i fredagsmorgon ringde linda och sa att marcus va på väg... vi skulle alltså ha vår SOR, dvs kontroll... kvällen innan när jag körde stängning kände jag verkligen på mig att han skulle komma på fredagen... skumt! men han kom dit, gjorde kontrollen och åkte hem! och vi klarade oss!!!!! så jäääääkla gött!!! o det var inte ens på gränsen till att vi inte klarade det utan det var med bra marginal!! känns sjukt skönt att ha det avklarat!

blev då jobb till fyra iaf... sen var det hem o försöka sova lite... lyckades inte så bra iofs men ändå. vid sju åkte vi till bowlingcity där vi träffade alla heltidarna och ölbowlade! efter bowlingen drog vi oss vidare hem till mig och festade och körde singstar! mycket trevligt! det blev tillslut bara jag, green, kalle, lillmalin, malin o louice som gick ut! var inte ute särskilt länge eftersom det var hockeykväll på oleary's och centrum en fredag kändes sådär... medelålder på 16 typ...!! kalle o lillmollan stannade och vi andra fyra pallrade oss till evergreen där det blev lite mat! mmm. fint var det! kvällen avslutades med en promenad hem!

igår låg jag verkligen o sov hela hela hela dan! sov till halv tolv typ.. bara det är länge för att vara jag... lyckades få på mig lite kläder och drog ner till vip och hyrde en film. LOVE AND DISASTERS. en rätt bra film! kom hem, tog mitt täcke och la mig i soffan. fick pausa filmen fyra gånger för att jag somnade... o när jag väl lyckats se klart filmen så somnade jag igen... blev en sallad o film på kvällen... dock var jag inget vidare sällskap på jag somnade när filmen hade hållt på i en halvtimme eller nåt... det är ju sjukt... hur mycket kan man sova på en dag!?!

o idag sov jag ända till elva då nån ringde på min dörr... vet inte vem det var eftersom när jag väl fattat att det var min dörr det ringde på och lyckades ta mig upp så var det ingen kvar... men men... vaknade med sprängande huvudvärk och har verkligen gjort allt för att få bort den men än så länge har jag inte lyckats... orkar inte ha mer ont i huvudet nu!

träning om två timmar. missade ju passet i onsdags så ser fam emot det extra mycket idag! om huvudvärken bara kan släppa...

ska nog ta o vila lite o se om det hjälper!!

måndag imorrn o ny vecka! måndagen imorrn känns inte lika jobbig som måndagar brukar... av nån anledning jag inte riktigt kommit på.. men det är ju alltid bra när det är på det hållet! :D

bye.

tired...

nyss hemkommen från jobbet. o nu är jag trött. vart rätt mycket o göra men allt har gått bra och stängningen gick utan några problem! gött gött.

man märker verkligen att man inte är van o jobba sent... vid tio-tiden (då jag vanligtvis brukar sova eller snart somna) kände jag att jag blev sjukt trött! men då var det ju bara några timmar kvar... men det gäller att hålla uppe lågan...! :P

nu ska jag gå o lägga mig. man vet aldrig vad dagen imorrn (idag) har att visa.

god natt!

lalala

vaknade redan vid åtta idag när jag inte börar förrän fyra...!! trots att jag verkligen försökte hålla mig vaken igår... slutade med att jag nästan satt i soffan med datorn i knäet och sov... haha... men men..

åkte o simmade och passade på att sticka in o sola lite med... man får ju jobba på brännan lite nu inför sommaren... mohaha.. jag som egentligen är såååå emot solarium... men men.

ska ta mig en tupplur nu tänkte jag så jag orkar hålla mig vaken ikväll!

byyye.


nån slags frihet

har precis kommit hem från oscars 3-årskalas. det var lite mysigt. dom är så söta. han fick en skateboard och han släppte den verkligen inte under hela kvällen!

ska jobba kväll imorrn. malin är sjuk som ska köra skift så då fick jag hoppa in o ta det... på ett sätt ska det bli så jäkla skönt att vara ledig hela dagen ända fram till fyra! man känner liksom inte att man måste gå o lägga sig för att man ska orka med morgondagen! kanske ska ta o spela lite tv-spel kvällen till ära... det var längesen nu!

ledig fredag-lördag-söndag denna veckan ju. hur gött som helst!!! i helgen ska jag bara njuta av att vara ledig! får se vad som händer på lördag.

nu ska jag nog ta o spela lite rayman raving rabbids!! eller vad det nu heter! :D

byye

klump

jag har en klump i magen. det känns inte alls bra. jag vill inte. jag tror inte jag fixar det. jag är inte rätt person.

periodare...

jag är verkligen en periodare gällande att blogga. men tänkte jag kunde skriva lite nu kanske.

helgen var bra! lördagkvällen har jag ju redan kommenterat... ;) det enda eller snarare den enda som saknades var green! o ms hade ju vart trevligt att ha med men hon dissade ju! :P

söndagen var lugn. åkte upp till västersjön och låg i solen och bara njöt typ hela dan! kvällen var det träning som gällde! gick bra. jag var rätt pepp! :D

har vart o simmat lite idag. kändes som att jag bara flög fram där i vattnet. underbar känsla när det går så smidigt! var nere en sväng o kollade på alla hurtbullar som sprang vårruset med.

imorrn blir det 3-årskalas hos kusin oscar! blir nog trevligt. det grämer mig dock att jag missar passet som håller mig över ytan. haha. skämt å sido. så illa är dte inte!

på fredag blir det brännboll o alkohol med jobbet! alla heltidarna ska vi se om vi kan dra ihop! än så länge ser det ljust ut! får se hur den kvällen slutar! :P

nu ska jag slå ett öga på ugly betty o sen är det desperate housewifes! yeeey.

inte länge kvar tills vi åker till bulgarien nu. ska bli underbart!

byyyye.


grym kväll! :)

har haft en riktigt trevlig och bra kväll. var hos linda och förfestade. vet inte när jag festade senast. skulle försöka lära mig deicka vin kvällen till ära. med lite sprite gick det rätt bra.. haha.. blev olearys kvällen till ära. oh... deras schlagergolv är underbart!! haha.. allas schlgergolv är iofs underbara!well, well. träffade på malin o loicde med. alltid trevligt! stod o shakade loss lite. nice!

nu ska jag sova. aljkoholen är nog inte riktigt ur kroppen... men nöjd över kvällen är jag iaf!

god natt


p-möte

yes. hade ju personalmöte ikväll. var ju bio också men har sån sjuk huvudvärk så jag tror jag ska gå o lägga mig bums! den sitter liksom precis över ögonen och alla ljus gör det hela ännu värre... så det får nog bli sängen snart! ska nog vänta lite iofs... :P

tisdag imorrn. börjar sju. sju till fyra. det är en bra tid.

aja, hej hej

känns bra

ja. det känns bra.

jag är så glad att min mamma o pappa iaf gav mig lite taktkänsla! jag funderade lite över passet... och asså... en del har vekligen ingen taktkänsla för fem öre. så jag är tacksam!

träning

passet var lika roligt som alltid! men det var så sjukt varmt och rätt mycket folk så lite extra jobbigt var det! men men gött att göra av med lite energi!

har kollat lite på power of 10 nu... det är verkligen sjukt dåligt! vet inte ens varför jag kollade men ändå!

nu ska jag hoppa in i duschen. imorrn är det en ny dag med nya utmaningar... hah.

bye.

ljusning.

okej. jag var lite uppgiven innan. men nu börjar det ge sig. ska snart åka och träna nu och få utlopp för känslorna. det blir bra. japp!

ibland...

...önskar jag bara att jag var nån annan. så man kunde slippa allt.

my way or the highway

söndag. min söndag som skulle vara lugn och skön. nu är den det. men den började inte riktigt så. malin ringde från jobbet 06.29. hon lät lite som att hon hade lite lätt panik. och det förstår jag om hon hade! en person som hade försovit sig som skulle börjat sex och som malin sen inte fick tag på... så hon var där nere själv och visste väl varken in eller ut. jag menar, vem hade gjort det!? så det var ju bara att pallra sig upp ur sängen och dra på sig sina donkenkläder. så jag spenderade min morgon på jobbet istället för i min sköna säng! men vi hade ju en god och mysig frukost iaf... :D

kom hem vid elva typ och tog datorn och en tidning och satte mig i solen, på balkongen. ah, lovely! varmt o skönt!

men nu tänkte jag att jag skulle äta lite sallad och sen se på en "ung jane austen". ser fram emot träningen senare ikväll! :)

byyyye.


flytt, flytt, flytt...

ah! är helt slut i hela kroppen!! igår efter en ganska mastig dag på jobbet, på flera sätt, så åkte jag och linda till friskis och körde ett medelpass. det var helt okej men ganska hårt... så idag var man lite halvmör i kroppen. och så lägger vi på en flytt på det. kanon. bra där. flytten gick över förväntan men det är ju alltid jobbigt att flytta oavsett om det är lite eller mycket... men men. vi flyttade alla saker och målade det som skulle målas i lindas nya lägenhet. hann mycket mer än vad vi trodde så det är ju skönt! :)

nu ska jag göra mig i ordning lite för mollan kommer snart o hämta mig så ska vi och green åka o fixa lite mat och sen sluter linda upp till sällskapet och det blir lite film. det var längesen man bara hängde och såg en film så det ska bli gött!

imorrn är det väl inget planerat direkt. hjälpa linda lite kanske... o sen är det träning vid sju. börjar bli en vana att träna på söndagar (eller ok... har gjort det typ fyra gånger men ändå... :P). och det är faktiskt en väldigt bra vana! :)

men nu har jag inte tid att sitta här och skriva en massa dravel!

bye!

a better day!

ja. en betydligt mycket bättre dag. men ytterligare en tuff. fast på ett annat sätt! morgonen gick hur bra som helst. månadsarbetet bara flöt på. blev klar tidigt och det är alltid skönt att bli av med det! :D

sen blev klockan 12 och det drog igång. my god vad mycket vi hade att göra! jag visste varken in eller ut ett tag... helt sjukt. 500 kr från timrekordet! o det säger en del. när vi dessutom var alldeles för lite personal med tanke på dom timmarna vi gjorde... men det är ju alltid roligt att sälja, så!

skulle ju gått på ki-jympa idag. men orkade verkligen inte! kom inte ifrån från jobbet förrän typ kvart i fem... så idag får bli en vilodag.

jag tror jag ska åka o köpa en bok och bara njuta av att inte göra något. ye, sounds good.

bye.