seg dag

hade en riktigt lyckad kväll igår!!!! det  var förfest hos molla och sen blev det olearys, som det brukar... :P det var grymt bra musik... på båda dansgolven så det var nästan så att man slets mellan dom! :D tiden gick alldeles för fort och helt plötsligt var klockan nästan två och dags att tänka på hemgång... men innan vi gick hem blev dte en sväng till donken. det var finemang! tog en taxi hem sen och klockan var nog efter tre innan man var hemma!

lite segt idag däremot... sov till halv ett!!!! o då vaknade jag för att telefonen ringde... galet. så nu är klockan redan tre snart och dagen är liksom på väg mot kväll väldigt fort... men skönt att sova ut iaf...!

nu ska vi pallra oss till campino för att inta en pizza. imorrn är det hårdkörning som gäller igen så man får ju passa på nu... :D

lite skoskav måste jag erkänna att jag har idag... men det var det värt! :D

bye

shoooes!

skulle jobbat idag. men det var så himla lugnt så efter en timme så fick jag gå hem. :D ganska gött!

ikväll blir det utgång! ska bli roligt! speciellt nu när jag har fyra par nya olika skor att välja bland ikväll... :D jag har väldigt dåligt med "party-skor"... sanningen är så krass att jag har helt enkelt för stora fötter... :P nu låter det som att jag har värsta fötterna men så illa är det inte... men hur som helst. det finns många fördelar med att gå ner i vikt. även fötterna bli rmindre! något jag insåg igår. ja o molla skulle köpa mat på soya... och under tiden gick vi in en sväng på skopunkten. hittade ett par skor där som var kanonfina! o idag när jag då fick gå hem från jobbet skulle mamma o molla åka till skokanonen.. o då hittade jag tre par till!! så nu har jag fyra par att välja bland. kul kul! :D

igår blev det häng med molla o green efter att lina hade jobbat klart vid typ halv tio... åkte till vip o hyrde en film men när vi väl kom hem och hade satt i filmen kom vi inte så mycket längre utan vi satt o tjötade istället. mysigt.

nu ska jag nog ta en liten powernap... ;)

bye.

another day

idag har det varit en riktigt bra dag. jobbet gick smidigt trots lite mycket på en gång och lite stim ibland... haha... vad mycket humör på folk spelar in. jag o malin höjde det idag iaf. ;) mohaha.

kom hem vid halv sex. hade ruskigt tråkigt. kände inte för att åka o simma. inte för att städa. inte för att gå ut o gå. inte för att laga mat. så jag satt en stund och lyssnade på min ljudbok och stirrade rätt ut i luften. tills jag tröttnade på det med. tog bilen och åkte en sväng. gick in på maxi en runda o handlade lite. köpte finally en ny mascara. bra där, anna. åkte hem. fixade o donade lite. lagade lite mat. satte mig och stirrade ut lite mer i luften. och sen åkte jag o hämtade mollan på jobbet. satt o tjötade en stund i bilen och nu är jag hemma. sjukt rastlös eftermiddag!

imorrn är det fredag. jag älskar fredagar! alltid. mmmm. får se vad det blir med helgen. bio iaf. lina o jag ska se brudens bästa man igen. eller lina har ju inte sett den men det har jag fast jag ser den gärna igen. my maaaaan. haha...

nu ska jag nog lyssna lite mer på min bok. spännande är den!!

bye.

the day so far

yes. utbildningen till gbg gick kanon och var intressant. lina höll låda rätt bra i framsätet. jag satt mest bak o mådde illa... haha... på äldre dar verkar det som att jag inte ens klarar att åka till gbg utan att må illa. usch, det är hemskt att må så illa. men men. gick över ganska snart efter att vi kom fram. var hemma vid sex-tiden typ.

va rätt trött när vi kom hem men tog en promenix med green och det kändes bra! man blir ju faktiskt inte så mycket tröttare utav ett varv runt munkan. riktigt skönt faktiskt. o varmt vr det med! :D lovely.

imorrn är det torsdag. får se om det blir ett jympapass på friskis kanske. det känns lite jobbigt att gå dit... det är så jobbigt när man inte kan passen nånting, liksom... men men. det är väl bara att ta sig i kragen! :D

nu får det bli ett baaaad. :D

bye bye

stim stim!

puh. det har gått i ett hela dan idag skulle man kunna säga!! vaknade av telefonen och en halvt panikslagen malin 06.14... försovning gjorde att hon var där själv och aldrig skulle hinna med allt till 07... som tur var så dök personen som hade försovit sig, upp.. o det var bra för tio i sju hämtade jag upp lina så åkte vi upp till a6center o fixade o donade lite med combon. ajjemän.

tillbaka till earthbridge vid tio. byta datorer, vilket innebar massa sladdar som skulle föras över o allt skulle bli rätt... dessutom stod vi på stegar och fixade med detta. lite halvknivigt faktiskt. men jag o jessi löste det. ;)

lunch. jobba, jobba. vi va grymma i köket. eftermiddagen gick undan den men. mitt humör kändes som att det gick från toppen, där jag skrattade åt allt, till botten där allt kändes jobbigt, mest hela tiden. det pendlade upp o ner. skumt. det berodde säkert på bristen sömn. nåja. iväg till sortergården innan jag skulle bege mig hemåt. fick med mig malin p på dessa små ärenden... kul när vi stod på sortergården och skulle slänga grillock, som var svintunga... malin står där o försöker svinga locket över kanten och missar brutalt. tur att det fanns en kille där som gärna hjälpte henne... dom blev typ bästisar sen. right? haha...

efter sortergården var det snabbt iväg till posten med en stor kartong som skulle skickas iväg. kartongen var för stor, paketet vägde för mycket och pengarna vi hade för att betala med räckte inte... stim, stim.

skulle vara hos petra o klippa mig kl 16... plus att jag skulle hämta upp mollan med. och lämna malin. lite körigt. blev lite sen till petra men hon var inte arg! :D det var underbart att få av sig de slitna topparna!! nu ska jag inte vänta så länge till nästa gång... :S däremot är jag riktigt sugen på att permanenta mitt hår lite... hmmm...

imorrn blir det göteborg för utbildning... fick veta det idag. det var ju en stooooor lättnad när jag fick veta att green skulle med. så det blir jag, green och the big boss, christer. spännande...

vart ute o gått runt munkan med green ikväll med. skönt att komma ut o få lite luft!

nu ska jag hoppa in i duschen... måste stryka min skjorta inför imorrn med... ah. orka skjuta på allt, anna!?

bye.

sovdags?

har fortfarande inte lyckats komma i säng... borde försöka komma i säng nu om jag ska få nån sömn inför morgondagen. men är sådär behagligt trött... hmm. får nog bli sängen nu ändå.

natti.

allt o inget

midsommarafton var kanon lyckad! dagen började vid tio. upp till västersjön för att sätta upp tält, ta fram bord o stolar, duka och fixa... åkte hem vid halv två eller nåt. hem o fixa sig iordning för att sen hämta upp lite folk och vara i västersjön vid fyra.

det var välkomstdrink, lite regn, tipspromenad, dans runt midsommarstången, lite regn igen, mat, femkamp, en regnskur återigen, jordgubbstårta, allsång och såklart lite alkohol. kvällen var mycket lyckad i mina ögon! blev lite deeptalk med green med. det var rätt skönt att få lätta sitt hjärta lite. thanks, green.

midsommardagen var lite halvseg... jag o mollan åkte bussen hem vid 12 typ...  sen var det ju då sex and the city på kvällen!!! den var typ en halvtimme försenad men det var helt klart värt att vänta på!!! den var helt underbart bra! längtar tills den kommer ut på film så man kan köpa den!! efter filmen blev det en pizza och eftersnack på amigo.

igår var jag så sjukt seg så det fanns knappt. vaknade med huvudvärk som inte ville ge med sig... så det var bara att ta täcket och pallra sig ut i soffan och sätta på en film och sova lite... så var hela min dag ungefär.. tills jag vid sex tröttnade och bestämde mig för att gå ut o ta en promenad. kom bort till ica typ, när hela himlen öppnade sig. my god va det regnade!! men det var rätt gött. älskar att gå i regn. kändes som att jag kunde gå hur länge som helst... blev drygt 1,5 h innan jag kom hem. åt lite mat, tog ett bad och kröp sen ner i sängen!

nu ska jag sova igen. har vart hos jonas ikväll och grillat. det var riktigt roligt och maten var urgod!

det låter som att jag bara sover hela tiden... haha... men det gör jag inte!

imorrn ska jag klippa mig! bye bye, slitna hår!

SATC

ikväll är den stora kvällen... :D:D:D:D

sex and the city premiären!! iih. ska bli great!

midsommarafton var kanon. skriver mer sen.

bye.

midsommar!

är ledig fredag, lördag, söndag nu!! helt underbart skönt!! även fast jag nyss var ledig och på semester... haha... men det är ju midsommar! jag har jobbat varenda midsommarafton sen jag började på mcdonalds... så det ska bli skönt att äntligen vara ledig en! :D

var uppe i västersjön efter jobbet idag. vi satte upp partytält och fixade o donade. kommer bli kanonbra!! ser fram emot imorrn! vi kommer bli närmre 30 pers! det blir alkohol, femkamp, sång o musik, mat och lite sådär! hoppas på att regnet håller sig borta bara... det behöver inte vara strålande sol bara regnet inte faller!

är trött idag. har vart en tuff dag. mycket att göra och tänka på. fast jag gillar dagar med mycket att göra iofs. :D

nu ska jag gå o lägga mig så jag är pigg o utvilad imorrn!!

god natt och glad midsommar!

great!

ah. kvällen igår var riktigt lyckad! det var en av dom roligaste kvällarna på länge, skulle jag vilja säga! rolig förfest med gamla goingar-musik, maxitaxi in till stan. oh, jag tycker synd om den taxi chauffören som körde oss. vi satt o sjöng o levde... haha... vidare till olearys. fullt med folk. schlagergolvet är underbart!! aah. en riktigt bra kväll. var väl hemma halv tre eller nåt.

dock är det lite segt idag måste jag säga... känner inte för nånting... inte se film, inte gå ut en sväng, inte städa (som jag borde), inte åka till a6 o lämna tillbaka telefonen... nä. jag vet inte vad jag ska ta mig för. nåt lär det ju bli.

bye bye.

ah!

var på bio igår. det bestämdes lite hastigt och lustigt men så blev det iaf! och jag har en ny favoritfilm!!!! vi såg "brudens bäste man" och som de flesta vet är jag ju lite svag för Patrick Dempsey... haha... det var verkligen en bra film!! det var t o m så att tårarna rann ett tag... haha... men a. har ni inte sett den så sen den!! underbar! efter filmen blev det en fika på coffehouse by george. kul att se alla studenter!! ah, det var en fin dag då man tog studenten... shit. tre år sen jag gjorde det nu!

ikväll blir det inflyttningsfest hos tesa i huskvarna. blir nog ganska lugnt! får se vart kvällen slutar!

nu ska jag ta o sova lite så jag orkar med kvällen... :P

hej hej.

ehm...

jaha... ne, det var väl inte riktigt så jag hade tänkt... haha... ooops!

utejympa!

japp. årets första (livets första) utejympa har ägt rum. det var sjukt gött att träna utomhus. o det var ju perfekt väder att träna i med! sol o lite vindar! dock blev det inte så hård träning... svårt att hänga med till 100 första gången... får bli bättre imorrn! :D

nu ska jag laga lite mat tills imorrn!!

bye.

home sweet home

visst. det är underbart att åka iväg en vecka. men det är också ganska skönt att komma hem!

vi har iaf haft en kanonbra vecka! sverige var visst varmast i europa den veckan, hörde jag... men men.. vi har haft sol och rätt bra väder vi med så jag är nöjd! gött att slippa jobba i den värmen! :D

orkar inte skriva så mycket... men det var mycket sol, bad och shopping. maten var en stor besvikelse... det godaste jag åt på hela veckan var en bigmac meny utan bröd på hamburgaren... haha... maten var inte i min smak iaf, kan jag säga... billiga drinkar och goda bacardi blev det ju lite grann med så klart!! flygningen gick bra. tycker det är lite halvläskigt att flyga... har ju bara flugit en gång tidigare... den gången var det ju rill rhodos. men det gick bra. hemresan och landningen på landvetter var lite ostadig tack vare blåsten men jag sov under landningen och vaknade först när hjulen slog emot marken. så det var skönt! :D

var nere på jobbet en sväng innan. kolla läget lite och så liksom... :P det såg bra ut! :) kul o se dom igen även om det bara var drygt en vecka sen! :) så imorrn kör vi igen! det känns bra. jag är fylld med massa ny energi! :)

nu ska jag snart åka o träna. jag o green ska till mjölkafållan i huskvarna och köra friskis utejympa. spännande att se hur det går till... har ju inte vart på utejympa nån gång innan...

tjing tjing!

semester!!!

yes. där har min semester börjat!! känns riktigt fint. väskan är packad och står redo i hallen. ska ta en dusch nu o sen krypa ner i sängen och försöka sova lite... ska ju upp vid halv två typ så några timmars sömn är väl kanske inte fel... :D

ska bli helt underbart skönt att komma iväg till värme och sol. bara grejen att komma iväg lite känns skönt. en hel vecka med vila! aaah.

hoppas alla har det gött här hemma o att solen fortsätter lysa... dock inte riktigt så mycket... vi måste ju va mest bruna när vi kommer hem... :P

byyye.

ny energi!

träningen gick hur bra som helst. körde verkligen hårt och det gick kanon! gött gött.

nu ska jag ta o äta lite innan det blir sängen!!

attans att sanningens ögonblick har slutat... det var ju mitt söndagskvällsnöje... ha ha ha...

byye.

trötter.

det var riktigt hårt att gå upp idag efter enbart fyra timmars sömn... det kändes som att jag var riktigt sjukt bakis. men det var jag ju inte! åkte ner till jobbet. det gick smidigt och smärtfritt.

mollan kom o hämtade oss så åkte vi upp till västersjön och la oss i solen! linda o lina dök upp nån timme senare! det var sjukligt varmt! blev årets första bad idag med! men det var kallt, kan jag lova! dock så var man ju snart lika varm igen! :D men det är underbart med detta vädret!!

efter badet la vi oss i solen igen och jag somnade som en stock. så nu är jag lite lätt seg... men men.

idag är det sista gången vårt favoritpass är!! buuhuuu. :( får köra extra hårt idag då! :D

nu ska jag nog läsa lite igen. har fastnat nåt sjukt i camilla läckbergs böcker! det är verkligen böcker att rekommendera!! lätt! :D

bye.

sömn!

haft en riktigt lyckad kväll! mat på jensens. underbart. sen lyssnade vi till alla artister i rådhusparken. det var vi och alla fulla fjortisar. men jag trivdes rätt bra ändå. :P det är sån grymt skön känsla att höra låtar live jämfört med inspelat!! blev en karusell också. virvelvinden. eller vad den nu heter på tivolit. haha... my god. snurrade så jag trodde vi stod på högkant ett tag... lätt illamående efter det! tsss.

kvällen slutade dock inte riktigt som tänkt. det blev en taxi ner till jobbet där det var mer eller mindre kaos. det är inte det att jag är bitter eller inte trivs med den position jag har. inte på nåt sätt. men ibland känns det som att man alltid måste ha i baktanke att man kanske måste åka ner dit... jag menar... jag klandrar inte dom som jobbar, som ringer. verkligen inte. jag vet själv hur det är att stå där och bara känna att man ger allt men att det är långt ifrån tillräckligt... det känns bara lite tungt ibland. extra tungt när jag vet att jag börjar jobba klockan sex imorrn med. eller idag blir det ju snarare...

well well. nu har jag fått gnälla av mig lite.  :D nu ska jag gå o lägga mig.

thanks my friends for a great evening! :D

bye.