Tisdag

Tisdag. Höll på o försova mig idag... Hade inte telefonen ring vid halv åtta så hade jag garanterat försovit mig! Hade stäng av alarmet två gånger... :S Trött då eller?

Har inte vart nån vidare bra dag på jobbet idag. Usch. Men den är över nu iaf och inget mer och orda om. Imorrn är det en ny dag!

Börjar kl 6 imorrn och jobbar till typ 10-11 nån gång... Sen hoppas vi på att det är sol så ska jag, Lina, Molla o Linda spendera dagen i solen! Är det inte sol så blir det nog film och mys! :D Bra alternativ båda två men jag hoppas ändå på solen! Man vill ju ha lite färg! ;) Det är sjukt va mycket fräschare man känner sig när man fått lite färg!! Skumt det där!

Nu ska jag återgå och snart gå o lägga mig! :)

Natti natti.

Feel good

Har haft en väldigt trevlig kväll på Piren med Martin o Patsy. God mat, lite cider och sen en glass i solen. Eftersom vi inte setts på så sjukt länge hade vi en massa och prata om och jag hoppas vi ser till att ses snart igen!

Träffade Anneli på Piren med. En gammal kompis. Eller egentligen så var hon dagbarn hos mamma när vi var små och på den vägen är det. Vi bestämde att vi skulle ta en fika nån gång nästa vecka.

Tycker det är jättekul o träffa lite "gammalt" folk... Har verkligen känt att dom här två kvällarna får mig att må bra. Det känns bra!

Nu ska jag gå o lägga mig så jag orkar med o jobba imorrn igen! :D

God natt


Måndag

Hade en väldigt trevlig kväll i Idas Park med Sofia igår. Satt och pratade om allt mellan himmel och jord! Var inte hemma förrän typ halv elva. O söndagar, vanligtvis sover jag så dags för jag börjar kl 6 på måndagar. Men tiden gick så himla fort! :)

Kunde dock inte somna när jag kom hem o somnade inte förrän kl var närmre två...! Så nu är jag trött som en gnu, kan jag lova! Alla som känner mig vet att jag inte klarar mig på 3-4 timmar... Jag behöver snarare 9-10 timmar per natt... :P

Ikväll ska jag träffa Anna o Martin. Blir lite mat på Piren. Ska bli kul o träffa dom. Det var verkligen längesen nu!

Jobb som vanligt imorrn!

Paus

Tar en liten paus från solen innan det är dags o gå ut en sväng igen. :)

Jobbade ju igår men va så sjukt lugnt så gick hem redan runt halv två! :D Gött, gött! Åkte upp till Västersjön o mamma o pappa en sväng. Satt i solen en stund. Sen åkte jag o mamma o köpte mat på Soya. Mollan anlände och maten intogs. Mat från Soya kan vara den bästa maten som finns. :) Intog en solstol och sov en stund i solen innan jag o Mollan åkte hem. Gjorde oss iordning för kvällen. Va hos Molla runt halv åtta typ. Lina, ja, Molla o Linda. Sen kom Mollas jobbarkompis och hennes kompis med. Var mycket trevligt. Satt ute på gården och drack lite cider, åt chips, jordgubbar och melon o sånt gott. :) Tanken var ju att vi skulle dra till nån form av uteservering men vi kom inte så långt utan vi satt kvar o tjötade hemma hos mollan tills det var dags o kasta in handduken och bege sig hemåt. En mycket trevlig kväll iaf. :D

Idag vaknade jag runt tio och i mitt kök (där solen ligger på på morgonen) var det 41 grader... Fick lite smått panik över att jag fortfarande var inne! hahah... Ringde o väckte Mollan så åkte vi o handlade lite o sen upp till Västersjön. O sen har jag legat där i solen hela dagen. Haft en så himla skön dag. Har inte ens haft mobilen i närheten! :P Solade lite, åkte ner o badade och solade lite till. Sen skulle Linda o Molla jobba och mamma o pappa iväg. Så jag stannade kvar en stund själv. Så jäkla skönt. Satt där i solen och läste och bara njöt av att vara ledig och ta det lugnt! Underbart.

Årets första bad idag med då! Förra året badade vi första juni... Men i år blev det inte förrän idag! Var ju kallt när man gick i men sen var det verkligen skönt!! :D

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag träffa Sofia. Tänkte ta o sätta oss (i skuggan) i nån park eller nåt i den stilen. Nice nice.

Imorrn är det back to work at 6.00 a.m. Blir nog en ganska smidig vecka. Måndag o tisdag som vanligt, onsdag jobbar jag bara förmiddag sen tar jag och girlsen en dag i solen nånstans! Sen torsdag är det ju begravning så då är jag ju ledig o sen är det fredag o så är det helg igen! :)

Men nu har jag inte tid o sitta här i jiddra mer,

Bye

Jackson

Okej... Han är död och han har gjort mycket bra musik. Men orka att alla gör sån stor sak av det på facebook och i sina bloggar!? O nu gör jag ju nästan likadant och skriver om honom i min blogg men inte riktigt likadant som vissa andra... Är det verkligen en så himla stor grej? Visst är det alltid hemskt när nån dör, oavsett vem det är men ändå...

Fredag

Har inte full koll på vad det är för dag men något säger mig att det är fredag. Fast det känns inte så. Dagarna flyter ihop när man jobbar...

Jobbat idag då... Som vanligt... En ganska lugn dag så det var helt okej... Sen klart... Man hade ju inte haft nåt emot o ligga o pressa i solen som alla som är lediga... Men men... Det är väl så det är när man jobbar heltid? ;)

Jobb imorrn med mellan 9-15... Sen är jag LEDIG på söndag!!! :D Yeeeay!

Imorrn blir det utgång med Molls o Green. Kan se hur vi sitter på Mollas gård imorrnkväll. Solen lyser och cidern är upphälld i ett glas med is. Aaaah. Lycka. ;)

Bye for now.

Torsdag

Dagarna rullar på... Sov ända till halv tio idag. Och det är länge för att vara för mig! Trött eller? Vart mycket det sista med allt och det är väl det som kommer när man väl slappnar av lite, i guess...

Jobbat 11-21 idag... Ruskigt mycket o göra hela dagen men skönt det för då går ju tiden fort iaf. Imorrn är det 11-20... När söndagen och min lediga dag kommer, kommer jag vara helt slut!

Nu ska jag ta och göra mig redo för sängen. Trött, trött...

Sleep tight.

Gone

Igår somnade alltså min morfar in. Halv fem. Känns otroligt skönt att veta att han inte behövde lida och inte behövde ha ont utan han somnade in. Precis som han ville. Vet dock inte riktigt om jag förstått det än. Vi var uppe hos honom allihopa efteråt och han var så fin, dom hade tagit på honom skjorta och slips. Det var alltid så han var klädd när han var frisk. Alltid skjorta och slips. Han låg där så fridfullt. Men ändå. Den där jävla cancern.

Så idag har det gått lite upp och ner. Vilket kanske inte är så konstigt. Gick förhållandevis bra iaf. Bättre o jobba o va igång än sitta o grubbla... Nästa torsdag är det värsta. Begravningen. Usch, det syter jag verkligen för något enormt. Har bara vart på en begravning innan. Då var det mormors, för sju år sen. Det var nåt av det värsta jag nånsin vart med om. Usch.

Var uppe hos mamma o pappa en sväng efter jobbet. Kan inte bara sitta inne när det är sånt här väder. Skönt o komma upp till dom och sitta o prata lite.

Imorrn jobbar jag mellan 11-20... O samma sak på fredag... Hmmm... Aja, livet går vidare.

Det går så fort

Det är ofattbart hur en dag kan vända och bli till något som man inte alls hade förväntat sig... Allt har gått så fort. På tre månader...

Måndag

Jag som i princip AAAALDRIG har problem med att sova... Klart jag skulle ha det igår... Jag fattar inte varför för trött var jag ju tidigare på kvällen... Fastnade framför den jäkla datorn till typ halv elva... O sen gick jag o la mig. O kunde verkligen inte somna! Låg o stirrade i taket en bra stund innan jag gav upp och gick upp och satte på Sex and the city-filmen. Såg en stund på den och sen äntligen kände jag hur jag höll på o somna... Men då var klockan säkert efter ett och alarmet satte jag på 04,30 (för att kunna snooza till 04,50... :P) Så ja, lite trött var jag imorse!

Dagen gick fort och sjukt fint väder! Aaaah, jag vill ha sommarlov!!! Efter jobbet så cyklade jag o Mollan ner till Piren och tog en glass och sen passade vi på att äta toast på Waynes också när vi ändå var i krokarna... ;) Älskar såna här kvällar när det är ljust, sol och varmt!! :D

Ledig imorrn. Då blir det utflykt med Molla, Lina o Nadi. Hihi.

Blir mycket jobb i helgen... 11-20 på torsdag och 11-20 på fredag sen får vi se hur det blir lördag & söndag... Work blir det iaf. Åtminstone på lördagen... Yeeeay...!

Men nu ska jag ta o diska upp det som ligger odiskat i köket. Det är på tiden nu! Haha. Egentligen skulle jag behöva dammsuga med... Ska jag orka det nu!?

Bye

Mys

Fick tag på Wallander. En mycket bra film. Hyrde "Legally Blondes 3" också... Oh, I love it! Hahaha. Det är precis min genre! :P Så nu ska jag ta o hoppa in i duschen och sen blir det bedtime för imorrn ringer klockan 05,00... Uhh...

God natt...

Söndag

Vaknade runt nio idag. Eller om det var tio kanske. Inte full koll...! :P Tvättade lite, plockade undan lite och sen gjorde jag mig iordning för att jobba lite... Bestämde mig för att göra det ändå... I efterhand så ångrar jag ju det med tanke på att det inte behövdes... Men å andra sidan så fick jag lite annat gjort och det är ju alltid skönt! :)

Nu tror jag att jag ska ge mig ut på jakt efter den nya Wallander-filmen. Den skulle verkligen passa in i mina planer för eftermiddagen/kvällen... Lite chips, cola, en filt och Wallander. Å, du underbara söndag! Haha. Det nyttiga livet ska jag ta tag i imorrn. Igen. Hahaha.

Imorrn ska jag köra skift. Wiiiehoo! Ehm... Ne, det brukar gå rätt bra när man väl kommer dit sen... ;) Det är bara att måndagar är det en massa annat o göra och ingen bra dag att köra skift... Men whatever. Det är som det är.

Hej så länge

Beslutsångest

Kvällen som skulle bestå av häng med Erik, Linda o Robert slutade med Erik, Linda, Robert, Lina, Danne, Henke, Källe o Tesa. Alltid trevligt med umgänge! ;) Åt Robbans goda hamburgare o sen körde vi lite Wii men mest satt vi o tjötade.

Nu är jag trött och tror att det får bli sängen snart... Trots att jag sovit i princip hela dagen... Ne, inte riktigt men sov säkert tre timmar innan... O det hade inte med alkoholintaget igår o göra... För det var inte så farligt! Hade trevligt ändå! Hann inte o dricka så mycket... Hahaha... Telefonen ringde ett par gånger under tiden som jag sov o om jag ens orkade svara så orkade jag knappt prata med den som ringde ändå. Sjukt att man kan va så trött... Det är väl sviterna efter några veckor med rätt mycket jobb, kan jag tänka mig... :S

Ang beslutsångesten så är det om jag ska jobba imorrn eller inte... Vi tror att det kommer bli mycket o göra imorrn men dom är å andra sidan rätt mycket personal... Och det skulle inte skada o va ledig imorrn med... Även om jag vart ledig två dagar nu... Det är bara det att det är så jävla surt o bli inringd och komma ner till typ kaos, liksom... A, jag ska sova på beslutet så får jag se imorrn hur jag känner!

Auf Wiedersehen

En lyckad kväll!

Så var midsommarafton över för detta året! Vi hade en väldigt lyckad kväll igår! Folket anlände runt fem o då stod vi mest o pratade en stund. Kände av läget, liksom... ;) Sen var det mat, alkohol, tipspromenad, allsång, femkamp. A, you name it. Lyckat var det iaf! O regnet höll sig borta iaf större delen av kvällen! Visst att det blev lite småkyligt men det var ändå inte så farligt!

Idag blir det chill. Vid fem sen så kommer Erik, Linda o Robert hit. Vi ska umgås, spela Wii och äta mat. :)

Underbart skönt o ha två lediga dagar kvar! :D

Nu ska jag lägga mig i soffan o kolla lite på tv innan jag ska göra nåt annat!

Bye

Kläder!?

Jag har tre alternativa uppsättningar med kläder... Den jag tycker är skönast är den som är minst fin. Den som är minst skön är finast. Sen är det en som är mittemellan. Jag kan inte bestämma mig! Två klänningar och en med byxor. Hmmmm.

Har vart uppe o fixat o dukat och donat i Västersjön nu iaf! Regnet öste ner ett tag och det är lite småmörka moln på himlen här och var... Men vi hoppas att det hinner försvinna till kl fem...! :D Annars har vi ju överlevt midsommarftonar med regn innan... ;)

Nu ska jag göra mig iordning!

Byyye

Midsommarafton!!

Åh, jag gillar midsommarafton! Om det har med o göra hur vi alltid firade den när vi var yngre eller om det är något annat, det vet jag inte. Men jag vet att midsommarafton verkligen är en dag jag tycker om! :)

Nu ska jag göra mig iordning så hämtar Lindus upp mig om en stund så ska vi åka o hämta tårta och åka ner med till dom som jobbar o sen ska vi åka till Västersjön och fixa o dona inför kvällen. Partytälten satte dom upp igår redan så det är redan klart! :)

O dygnsrekord satte vi på jobbet igår!! Kul kul! Vi är grymma när vi vill! ;)

För övrigt tycker jag fortfarande att det ska bli otroligt skönt med tre lediga dagar och jag ska verkligen ta vara på dom och njuuuuta! :D

Hoppas alla får en rolig och lyckad midsommar!

Torsdaaaag

Så börjar ännu en dag lida mot sitt slut. Insåg nyss att jag är ruskigt hungrig! Men jag har verkligen inget som jag kan tänka mig att äta, hemma! :P Dagens i-landsproblem!?

Var sjukt trött idag när alarmet ringde. Men det var ju bara till o gå upp... Började jobba kl 9 o jobbade till 20. Dagen har gått riktigt bra och tiden gick rätt fort! Nu är jag iofs rätt trött och det är verkligen helt sinnes hur obeskrivligt skönt det ska bli att vara ledig i hela tre dagar!!! Det är ju inget man är bortskämd med direkt! :P

Nu ska jag ta ett bad. O sen ska jag måla mina naglar i någon fin sommarfärg för imorrn är det midsoooommar!! :D Ser fram emot firandet i Västersjön! :D

Men nu som sagt har jag lite annat o fixa med. :)

Bye


Helt slut

Trots att jag "bara" jobbade 8-17,30 idag så var jag helt jävla slut när jag kom hem. Ville bara lägga mig o sova en stund. Men det hade jag inte tid med... Var o köpte min del till midsommar o sen var jag uppe hos mamma o pappa o åt lite mat. Sen hinner jag precis hitta en ruta som jag ska parkera i, hemma. Då ringer telefonen. Kaos på jobbet... För ovanlighetens skull... Så jag var väl där nere runt halv åtta och kom hem nu för en liten stund sen... O om jag var trött innan så vet jag inte hur jag ska sätta ord på vad jag känner nu.

Planen är att jag ska va ledig fredag, lördag och söndag denna helgen... Frågan är om det ska bli så eller vad som ska sätta stopp för det denna gången!!??!!

Imorrn blir det ett långt pass igen... 9-20... O sen lär det ju bli sängen direkt, iaf!!

Men nu ska jag inte sitta här o häcka utan gå o lägga mig.

Så god natt.

Tisdag

Tisdag idag då. En dag som flutit på även om det inte har vart helt smidigt... O just nu har jag verkligen svårt att hålla uppe humöret... Man skulle nog kunna säga att jag är i en svacka.... Men jag hoppas på att det vänder snart...

Var uppe hos mamma o pappa i Västersjön innan och planerade lite inför midsommarafton. :) Tog en promenix hem. Var riktigt skönt. Luft, motion och rensa tankarna!

Nu är det dubbelavsnitt av Desperate Housewives! Så allt fokus på tv:n! Det jobbiga är att det är drygt en timme kvar och jag är redan trött så det känns som jag ska somna anytime... :P

Aja... God natt!


Måndag

En måndag som gått rätt smidigt! Började ju som sagt inte förrän elva... Eller åkte hemifrån vid typ kvart över tio... Var tvungen o hämta massa saker innan! Skönt att inte behöva börja kl 6 idag... Vaknade typ vid sju så då la jag mig o kollade på en film o sen sov jag lite till innan jag gick upp... Soft morgon! :)

Efter jobbet åkte jag till min morbror o moster och mina två småkusiner. Dom var o åt på McDonald's i fredags med då fanns inte den leksaken dom ville ha. Så som snäll kusin fixar man ju det... ;) Så var där och lämnade dom och satt o tjötade lite med Björn o Jenny. Träffar ju inte dom så ofta så det var mysigt! :)

O nu ska jag kolla på Cityakuten. Kl nio är det absolut sista avsnittet..! Spännande!! :D

Imorrn börjar jag jobba kl 6... Aaaah, tidigt!! Men men. Life goes on.

Bye

Hmmm...

En soft dag. Städade, tvättade och var ute o gick. Sen blev jag så trött så jag somnade en stund. Kollade på Mamma Mia. (Igen!) o sen ringde jag o kollade läget på jobbet... Då var det typ kaos... Så det var ju bara o åka ner... Så spenderade väl drygt fyra timmar där idag igen... Ledig helg?! Vad är det!? För jag vet då knappt längre!

Nu ska jag iaf gå o lägga mig. Ska inte börja förrän elva imorrn. Måste dock åka till apoteket innan. Måste köpa nåt... Antar att det är magkatarren som spökar med att jag har svårt o få ner luft. Så det får vi göra nåt åt. :)


God natt!


Söndag

Vaknade av min kära telefon idag efter att ha sovit inte alltför många timmar i natt... Jag hade hoppats på lite sol idag! Nog för att det är sol men det är ju stora tjocka moln ivägen! :P

Idag blir det till att tvätta o städa lite. Har precis ätit lite frukost nu och ska sätta igång så jag kan göra vad jag vill sen... :)

Har fortfarande inte tagit upp mina nya balkongmöbler som jag köpte för typ en vecka sen... Kanske är dags nu... ;)

Ännu ett meningslöst tomt inlägg men det är inte mer än så som händer. Hahaha.

Bye

Back home

Så var man hemma igen efter några timmar at work. Var mycket att göra direkt när jag kom ner... Dom hade visst haft lugnt hela kvällen men när jag började började det också rulla en hel del... Sen tack vare dreamhack (i guess) så kom det folk mer eller mindre hela tiden... Men det gick bra o nu är det skönt att vara hemma!

Så sjuukt svårt o få ner luft!! Don't know why men jobbigt är det.

Fan, jag som i princip alltid är trött känner mig inte det minsta trött nu... How come!?

Aja, går jag o lägger mig somnar jag säkert snart! :D

Så god natt...

.

"Bröllopsduellen" var mycket riktigt en film i min smak!! Såg den aldrig igår utan har sett den nu idag. En riktigt bra film! Nära till tårar emellanåt, till och med... Sen är ju jag rätt känslig iofs men... :P

Nu ska jag göra mig iordning så ska jag o Green ta en fika innan det är dags att åka o jobba. Känns fortfarande rätt omotiverat men det är bara att bita i det sura äpplet... Det verkar som att det löser sig imorrn iaf och det är ju skönt... :D

That's it for now.


Lördag

Så blev det med den lediga helgen... Måste jobba ikväll iaf... Fast bara mellan 21-00,45. Det som är lite segt är att man blir ju ändå inte ledig liksom... Spelar egentligen inte så stor roll om det är två, fyra eller tio timmar man jobbar... För oavsett så måste man göra sig iordning och vara där liksom... Och, jaa. Jag kan erkänna. Det suger verkligen och jag ser inte fram emot det nånstans. O jag säger inget om att folk är sjuka, det är inte det... Det är bara själva grejen liksom... Men men. Så är det och ingen idé och gå o gräva ner sig i det. Förhoppningsvis får jag in någon annan tills imorrnkväll... :S

Nu ska jag nog ta o äta lite food.

Utmaningar

Dom människor som känner mig vet att den positionen jag har på mitt jobb emellanåt ger en hel del utmaningar. Dom människor som inte känner mig vet nu (i och med att jag skriver det) att den positionen jag har på mitt jobb emellanåt ger en hel del utmaningar.

Nu trodde jag att det var rätt lugnt. Men nä. Då kommer nästa grej. Det är aldrig lugnt särskilt länge... Visst, det är en tjusning med utmaningar men det behöver ju vara inom någon slags ram, så att säga...

Hmm... Hjärnan på högvarv igen nu då. Tack tack.

Nu ska jag faktiskt gå o lägga mig. Jag älskar att sova och längtar verkligen efter att få lägga mig i min underbart sköna säng. O jag tycker jag förtjänar det nu. :P

Såå... GOD NATT! :D

TGIF

Fredag, fredag, fredag.

Igår blev det en lång dag. Skulle jobbat 6-16. Började 5,30 och slutade runt halv elva-elva nånting, 17 timmar senare... Sjukligt va trött jag var sen! Så jäkla mycket o göra så det fanns inte en chans att man kunde gå hem... Men så är det ibland... Idag blev det bara jobb mellan 8-19, typ. Sjuuuuukt mycket o göra idag på dan. Men gick så himla bra så det var gött! :D Var 27 kr ifrån vårt timrekord och 6 bilar ifrån antal bilar/timme. Men men. Gjorde riktigt bra timmar så jag är nöjd även om det är lite bittert att det saknades så lite... Men men... livet går vidare! :P

Nu är jag ledig lördag och söndag och det finns inga ord som beskriver hur skönt jag tycker det ska bli! Visst, jag var ledig i onsdags men att vara ledig två dagar i rad är nåt annat än att vara ledig en dag då och då... Så jag ska verkligen njuta av min ledighet!

O nu ska jag ta fram lite chips och kolla på en film jag har hyrt. Mysbyxor på och täcke fram. Filmen heter "Bröllopsduellen" och jag tror att det är en film i min smak... :P (Ser det på fodralet.... haha...)

Bye

10:e juni

Idag för exakt fyra år sen tog jag studenten. 05-06-10. Fan vilken bra dag det var! Det var sån frihetskänsla.

Frågan är vad jag gjort under dom här fyra åren... Inte ett skvatt egentligen... Ingenting... Fyra år av ingenting!? Visst, jag har jobbat och jag har levt men det har liksom inte vart nåt speciellt. Bara varit... Is that life?


Jag är iaf lite avundsjuk på dom som får springa ut på fredag. Det var det bästa med hela dagen. När man stod där i trappan. Sekunderna innan dörrarna slogs upp. Äkta lycka.




Seg

Blir inget träningspass idag. Jag känner inte för det. Jag känner för att krypa upp i soffhörnet och se på Sex and the cityfilmen. Så det är precis vad jag ska göra.

Var på A6 en sväng innan. Hittade ett par byxor och en tröja. Eller typ blus eller skjorta, eller a. Kalla det vad ni vill. Fin iaf. :D

Blir till att börja jobba kl 6 imorrn ist för 8... Seeegt... Men så är det ibland...

Bye

Medel?

A, det är ju tur att man har koll på läget... Jag ska ju inte på medel idag... Jag ska ju på ki-jympa! :O

Nu har jag iaf fixat en tid för håret. 13.00. Prick. Yeah.

BYe

Ledig

Tisdag igår. Jag gick runt hela dan och trodde det var onsdag... Vadå att man blir besviken när man inser det!? Haha. Dagen på jobbet var helt okej. Var ju hos tandläkaren på odontologen innan. Allt såg bra ut, sa dom. Det var fem år sen jag tog ut min räls! Fan, det är ju längesen! Då var jag 18 år... Hah.

Kom inte ifrån jobbet förrän närmre halv sex... Gick hem och kände verkligen inte för nånting. Så jäkla trött och less så jag ville bara lägga mig under täcket och ligga där en stund. Men så blev det inte. Blev utdragen på en promenad upp till Stadsparken och runt där. Skönt visserligen att komma ut lite. Och framför allt är det ju altlid skönt när man kan bocka av en promenad... ;)

Kom hem lagom så jag kunde duscha och fixa lite mat tills Desperate Houseviwes började. Mys. :)

Idag är jag ledig och har inga direkta planer eller måsten. Så himla skönt! Jag funderar på om jag ska leta upp en frisör som kan klippa, färga och slinga mitt hår... För det är välbehövligt...!

Som så många andra har ju även jag fått tillbaka mina skattepengar! Underbart!! Alltid gött med lite extra pengar sådär! :D Vad ska jag slösa ut dom på? ;)

Blir träning ikväll vid sex. Medelpass is the shit.

Jag är ledig lördag & söndag i helgen! Hur underbart är inte det!!??! :D LYCKA. Sen att jag jobbar till 20 på fredag det är ju en annan sak men det blir mer ledighet än vad man är van vid ändå.. Haha... O nästa vecka jobbar jag bara mån-tor för sen är det midsommar och då är jag, med gott samvete, ledig fre, lör, sön!!!

Nu ska jag undersöka frisörer. :D

Bye


Alive!

I'm alive! Det var sjuuuuukt jobbigt men lika jobbigt som det var, var det gött efteråt! Kan nog tänka mig och köra ett spinningpass i veckan... Kul med lite variation även om jag älskar jympapass! På spinning tar man ju verkligen i så man spyr typ... Eller nåt...

Imorrn ska jag till ordontologen. Fan det var så längesen som jag var där att jag knappt kommer ihåg var det var!! Men jag lär väl komma på det när jag kommer dit... :S Ingen aning om vad jag ska göra där... Säkert nån återkontroll x antal år senare... Men men. Sånt är livet.

Idag ska jag sova tidigt! Imorse höll jag på att försova mig... Hade stängt av alarmet när det ringde 4,30... Inget minne av det! Sen vaknade jag vid halv sex o kollade på klockan och insåg att klockan var alldeles för mycket! :P Men jag hann ju ändå som tur va! :D

Nehe.

Bye

Spinning - here we come!

Yes. Jag, Mollan o Green ska entra Friskis spinningsal om typ en timme... Jag är sjukt taggad... Hahah. Jag kommer dö! Ne, men jag ser fram emot ett hårt spinningpass måste jag säga! :D

Återkommer om jag överlever. :D

Bladder

Söndagen börjar lida mot sitt slut.


Städade som sagt min apartment. Gött. Nu är det rent och iordning igen! Love it!


Sen gick jag runt Munksjön och sen vidare upp till Västersjön så det blev en promenix på 12 km idag igen! Lite ont i fötterna och ett par blåsor men det är sånt man får ta. ;)

Imorrn ska jag, Lina o Mollan köra spinning. Spännande! Jag kommer döööö!! Hahaha.

Nehe, nu väntar säsongsavslutningen på gossip girl!!!

Bye


Welcome Sunday!

Det är skönt att vara ledig. Det är underbart att vara ledig! :P Jag njuter av verkligen av min lediga dag! :P

Dock så ska jag städa nu. Men det är ju ruskigt skönt när det väl är gjort! :D Middag hos mor & far sen senare. Funderar på om jag ska ta en promenix dit upp kanske... Hmmm.. Ja så får det nog bli. :D

Ikväll ska Mollan färga mitt hår. Det är inte EN enda dag för tidigt, det kan jag lova! :)

Hej så länge

Fredag? Lördag? Söndag?

Gårdagen var ingen jättebra dag men blev bättre på kvällen när jag fick träffa Linda, Mollan, Erik o Robert. :) Tacos och tjöt. Underbart. Kul o träffa Mollan igen som man inte sett på några veckor! :D

Jobbat idag. Inget mer att säga. Jag slipper jobba imorrn iaf och det är lycka, mina vänner.

Sitter o snackar musik med en friend. Kommer på massa låtar som jag älskade tidigare... Som jag lyssnade på JÄMT!!


Lars Winnerbäck - Kom Änglar
Kent - Sverige
Howie Day - Collide
Elton John & Blue - Sorry seems to be the hardest word
Tommy Körberg - Anthem

Det var fina tider.

Tog en liten promenix efter jobbet. Eller inte så liten... Gick upp till Västersjön, sa hej till mamma o pappa och gick hem. Totalt blev det 12 km. Så lite seg känner man ju sig i benen, det kan jag erkänna... ;)

Jag hade hoppats på sol imorrn med det ser visst mörkt ut för det... Typiskt.

Bye

Skitdag

Dagen började bra. Humöret var på topp och allt var bra. Men sen vände det. Usch va trött jag är på ALLT!!! O antagligen måste jag jobba kl 6 på söndag... Och det suger verkligen. Skulle vart ledig på söndag. Enda lediga dagen denna veckan men nä. O jag är så trött på att bara ta allt. Bara acceptera. Och jag vet. Det är mitt eget fel men det suger ändå.

Promenix

Hemma igen efter en promenad på drygt en timme. Gick en runda till Stadsparken och sen ner genom Mariebo. Kul med lite omväxling mot Munksjön... :P

Funderar på om jag ska ta o städa... Egentligen är jag trött och orkar inte men å andra sidan... Va skönt när jag är klar sen!??!! Det får nog bli så.

Känner mig iaf lite piggare efter en promenad. Har alltid hatat att gå ut o gå. Men numera är det inte riktigt lika jobbigt när man inte har riktigt lika mycket att bära på... Utan nu tycker jag faktiskt att det är riktigt skönt! :D

Ne, nu blir det städning.

BYE

Torsdag

Idag var det som att allt släppte... Har verkligen känt mig helt slut idag... Det har ju som sagt vart två rätt intensiva veckor och nu när det är över så är det som att allt släpper... Att det var sjukt mycket att göra idag med och vi blev helt överkörda gjorde faktiskt inte det hela bättre... Och det faktum att jag hade tänkt att vara ledig på lördag men inte kan det nu... Det gör också sitt till... Men men. Så är det ibland. Jag är rätt glad iaf. :)

Nu ska jag gå ut o ta en promenad. Tror jag ska köra den "nya" svängen som jag o Linda körde häromdagen. Gött kött.

Hej hej

:)

Det är så ofantligt skönt att dessa två dagar är över!! Har spenderat i princip hela dagen på jobbet... Det tog lite längre tid än vad jag räknat med... Men så kan det vara... :) Personalmötet gick hyfsat iaf. Skönt att ha det överstökat hur som helst!

Nu känns det som att jag kan få tillbaka mitt liv lite... :P

Imorrn börjar jag inte förrän typ tio. Skönt! Även om jag inte sover så länge så är det skönt att man inte måste gå upp direkt! :D

O idag är det Greys! Närmare bestämt nu!! O nu är pausen slut. Lovely.

Bye bye

Finally!

Äntligen är denna dagen över!!! Det gick bättre än förväntat även om det finns mycket, mycket att jobba på. Men det var ju inte direkt någon nyhet! Men ändå riktigt skönt att det är klart! :D O nu har jag kommit hem från middag med bl a Lina, Alex, Christer, vår gamla konsult och vår nya konsult. RIktigt trevligt måste jag säga!

Imorrn är jag lite halvledig..! Ska fixa lite inför personalmötet med that's it. Så imorrn ska jag sooooova!! Underbart skönt. Vet inte när jag sov ut senast men det var ett tag sen! :P

Nu ska jag kolla på tv o sen blir det sängen! :D

Bye

Måndag

Har vart en helt okej måndag. Inget speciellt som hänt förutom att jag haft tusen saker o göra. Men hellre det än sysslolös! :P Blev en lång dag idag mellan 5-20... Tidigt imorrn med o sen är det över! Sen är det onsdag som gäller och sen på torsdag. På torsdag. Aaah.

Nu ska jag kolla på Gossip girl som jag spelade in igår! O sen sängen för lite sömn!

Bye