Sooooova

Hemma efter en mycket trevlig kväll hos Linda o Robban. Fick oxfilé, vitlökspotatismos, ugnsstekta grönsaker och bearnaisesås. Riktigt gott! Sen fruktsallad, glass o grädde till efterrätt. :) Spelade ett spel... "Med andra ord"... Det är verkligen roligt! Så sjukt stressande men ack så skoj! :P

Nu är det hög tid för mig att sova. Ska ju upp om typ fem timmar... Daaaah...

God natt...

My day

Blev en tur till A6 med min kära Lina. Gick o strosade lite. Fick dålig service på Kicks. Fick grymt bra service på McDonald's. (Såklart. Alltid. :P) Köpte mig en chic-lit-bok på nästan 800 sidor. Tur så jag har något att läsa! :P Marian Keys. Det vet man att det alltid funkar, liksom! :D Sa hejdå till Lina och hej till Mollan o så blev det en sväng till IKEA. Efter IKEA hämtade vi upp mamma o så åkte vi och handlade. Lämnade av Mollan så åkte jag o mamma till kyrkogården. Det är helt otroligt vad fint det är där en sån här helg! Helt otroligt.

Nu ska jag slå in pappas fars-dagpresenter. Snus och en tröja. Precis som alla andra år. Hah. Ska hämta upp Mollan om en stund o sen ska vi ju då till Linda o Robert. Trevligt värre.

Kom på mig själv idag med att tänka på hur mycket jag hatar när folk kommer för sent. Det är bland det tråkigaste jag vet att stå o vänta på folk när man har bestämt en tid. O sen funderar jag vidare på det här. Och inser att jag kommer för sent säkert 6 gånger av 10... Respektlöst är vad det är. Skärpning på det, Anna!!

Hoppas ni där ute får en trevlig halloween-kväll!

Adios

091031

Helt sjukt. Det är sista oktober idag. Det var ju nyss sommar??? O nu är det inte långt kvar till jul helt plötsligt??!!? Jag hänger inte med!! Galet.

Hade en riktigt bra dag igår! Dagen på jobbet flöt verkligen på och vi var GRYMMA!!! Slog vårt bilrekord!! Alltså antal bilar som handlade i mcdriven under en timme... 112 bilar på en timme o förra rekordet var 104 bilar. O det rekordet är nästan tre år gammalt! Kändes riktigt gött att få slå det! Alla som jobbade var verkligen grymma!! Kalle satte ett par personer på plats med sin insats i beställningen. Riktigt gött! :D

Sen hem o bära lite. Hjälpte Mollan o Erik o flytta. Dom har fått tag på en jättefin lägenhet! På Liljeholmen. Lite tråkigt att det typ är på andra sidan stan... Man har ju vart så van vid gångavstånd! Men det är ju i Jönköping iaf! ;) Sen blev det tacos och Idol. Somnade rätt tidigt. Trött efter en effektiv dag... ;)

O idag vaknade jag kl 7... Tack för den... Läste ut ännu en bok... Fan nu måste jag köpa en ny för nu har jag inget att läsa... Ska hämta upp Green om en timme. Ska ta en sväng till A6.

Ikväll blir det middag hos Linda o Robert. Dels för att fira fars dag som är nästa vecka? Eller är det imorrn?? Men också för att fira deras förlovning! :D Yeeeah!

O imorrn då är det ju jobb... 06,00... HEAVY suck. Visst jag får gå hem när jag är klar men surt när den 1:a är en söndag då man vanligtvis är ledig... :P

Men nu måste jag skynda mig lite. 

Ciao

Rosa Bandetgalan

Ligger i soffan och kollar på Rosa Bandetgalan. Och lipar. Såklart. Känslig som man är. Men jag kan liksom inte hindra tårarna. Tycker det är för jävligt. Cancer i alla dess former tar så fruktansvärt många liv... Och det finns så nära i ens vardag... För bara några månader sen dog min morfar i cancer, har en kompis vars syster har cancer, en släkting jag träffade idag - hans sambos mamma dog i cancer för bara någon dag sen... Det är så många i ens närhet som drabbas... För jävligt...

091029

Låg och läste lite igår innan jag skulle sova. Bara att jag kunde inte lägga ifrån mig boken så låg o läste i två timmar! Sen var boken slut! Damn! Det är en hat-kärlek till det där med bra böcker. Man vill att dom ska ta slut för man vill veta slutet. Men man vill samtidigt inte att den ska ta slut för man vill ju fortsätta och fortsätta och fortsätta att läsa... Fast iofs... Nu är det bara att ge sig på nästa... :) För er som gillar chic-litt kan jag alltså rekommendera 39-årskrisen av Jane Green. MUCHO bra.

Jobbat idag då med. Mellan tio och typ halv åtta. Nu har jag lite ont i benen! Sprungit runt hela dagen typ... Men imorrn är det fredag!! MEEEE LOOOOOVE!!! Fan va jag älskar fredagar!!

O jag gjorde mig ledig på lördag också... Skit samma om det är dubbelt betalt... Ska bli riktigt gött o va ledig! Jobbar ju kl sex sen på söndag så...

Imorrn efter jobbet är det flytt som gäller... Mollan o Erik ska ju flytta till Liljeholmen så det är bara att ta en kartong o hjälpa till! :)

Nu ska jag ta en dusch och sen sooova! Efter fredagar så älskar jag nog mest att sova! Hahha!

Bye


Bedtime!

Nu har jag sett Greys och även sett klart på The Proposal! Tyckte den var jättebra! :D Absolut en film värd att se!! :)

Och ang kommentaren på förra inlägget...

"säger folk att den är dålig menar du? mycket konstigt folk du umgås med, folk med riktigt dålig smak för den har varit en succé på biograferna världen över och de flesta tycker den är riktigt rolig. nej du tösen min, byt umgänge och kasta i väg de där tråkiga vännerna som inte verkar ha någon smak alls!"

Bara för att folk har olika filmsmak så behöver väl inte det betyda att folk är konstiga??? Och nej, jag tänker verkligen inte byta umgänge och kasta iväg "de där tråkiga vännerna"... Mina vänner är det bästa jag har och dom är verkligen inte tråkiga!!

Haha. Löjlig kommentar, måste jag säga.

God natt...

091028

Lyckades hålla mig vaken och se Desperate igår! Yeeeay! Haha. Men jag somnade nog så fort programmet slutade... :P

O idag sov jag ända till tio! Vaknade ett par gånger under morgonen men somnade igen! Låg kvar i sängen en stund och kollade på nån såndär jävla ordgrej som man ska ringa in på. Jag fattar inte. Man hatar programmen men ändå så kollar man på dom!! Lustigt det där. Gick upp och drog på mig lite kläder och åkte ner till Hemmakväll och hyrde tre filmer. Har inte direkt känt mig helt hundra idag heller så har legat i soffan hela dagen, verkligen... Sovit lite emellanåt... :) Nu är jag inne på film nummer tre och sen är det Greys!!! :D

Imorrn är det jobb igen... 10-19... Går väl att diskutera hur roligt det känns men det är som det är när folk är sjuka..! Glad att det löste sig så pass som det gjorde ändå... :)

Förhoppningsvis är halsen bra tills imorrn med! Jag tänker att min dag i soffan borde ju gjort nåt gott? ;)

Men nehe, nu ska jag se på filmen. The Proposal. Se om den är så dålig som folk säger... :P

Bye bye

091027

Igår efter träningen kände jag lite lätt svidande i halsen. Tänkte att om jag ignorerade det så skulle det nog inte bli nåt av det! Hoppas kunde man ju... Vaknat flera gånger i natt o haft äckligt ont i halsen. Och inte var det borta i morse heller. Är så sjukt less på att ha ont i halsen... Har ju fan det en gång i månaden!! Eller kanske inte riktigt men nästan! Inte känt mig helt hundra idag iaf och en ledig dag imorrn känns bra! Ska bara ligga i soffan hela dagen, tror jag! :)

Annars har dagen gått rätt smidigt. Var mycket o göra så slutade lite senare än planerat... Men så är det ibland! :)

Nu ska jag nog ta ett varmt bad och sen sova... Desperate Housewives kan jag nog glömma ikväll! :P

Bye bye

091026

Lördagen blev hur lyckad som helst!! :D Förfest hemma hos mig med Lina, Linda, Mollan, Tesa, Källe, Martina, Emma, Malin, Erik, Robert, Henke o Danne! Det blev lite singstar och en heeel del cider... :P En nice förfest iaf! Sen blev det taxi in till Harrys. Rätt mycket folk ute..! Smockat på ena dansgolvet. Kvällen till ära var vi också en sväng på det dansgolvet där nere. Himla bra musik var det! Iofs slår det ju inte dansgolvet där uppe men det var bra ändå! :P Kvällen slutade med kebabtallrik från Evergreen. Sjukt fint!

Mådde himla bra igår! Vaknade efter inte ens fyra timmars sömn... Började städa och plocka iordning... Helvete vad flaskor o burkar det var..! Men skönt att få ordning på det. Sen var jag nere o handlade och gjorde värsta frukosten till mig, Mollan o Erik. Sen när Mollan och Erik gick upp till sig så intog jag soffan. Sov lite, kollade lite på tv och sov lite till. I LOOOOVE! Sen vid fem pallrade vi oss bort till Linda och Robert för att äta lite mat. Köttfärssås, spaghetti, sallad och vitlöksbröd. Hur gött som helst!

Sen var det bara till att kolla lite på tv och sen sova när man kom hem!

Har haft en helt okej måndag idag. Den har gått rätt fort! Och smidigt! Fick in lite rengöringsmedel i ögat som gjortde ruskigt ont men som är bättre nu! :P Det var väl det värsta som hände så jag är nöjd! :D

Var o tränade kl fem. Gick rätt bra det med. Lite halvjobbigt men det är väl det som är meningen, kanske..! :P

Nu ska jag kolla på One Tree Hill och Gossip Girl som jag spelade in igår! Myyyys!

Byyyye

091024

Yeeeah! Det är lördag! :D

Hade ju lovat att hämta Linda o Robert igår. Och även Mollan o Erik. Men det blev till att skjutsa hem Henke o Danne istället... Så Linda följde med och dom andra fick gå hem... Nån hade visst druckit en eller två öl för mycket... :P

Men nu är det full tagg för kvällen som gäller!! :D Ska bara jobba i några timmar först..!

Måste slänga in ett gäng cider i kylen så dom hinner bli kalla! Kameran ligger på laddning och det enda problemet är nu som vanligt what to wear!!?! Men det återstår att se. Nu har jag lite annat o fixa innan det är dags o jobba en sväng! :D

Bye bye

091023

Freeeeedag!!! :D I love Fridays!!! :D Jobbade mellan åtta och halv sex idag... Sen helt plötsligt hade jag sagt ja till att vara hundvakt åt Texas. Men han är ju så söt... :P Vi är liksom polare nu. Känns bra. Han ligger i soffan brevid mig o sover nu! :) Skjutsade Linda o Robert till stan. Dom skulle ut o äta. O sen åkte jag hem o lite senare så skjutsade jag ner Mollan o Erik för som skulle också ut o äta. O här sitter jag och Texas. Ne, men jag är inte bitter... Haha. Nä, det är jag faktiskt inte. Tycker det är rätt gött. Sitter här med mjukisbyxor o luvtröja. Myyys. Det är IDOL och choklad som gäller!

Imorrn är det jobb o sen paaarty!!! Mollan o Erik skulle inte vart med för dom skulle egentligen till Emmaboda men Mollan ändrade på planerna... GÖÖÖTT!! :D Nu är typ hela gänget samlat! Linda, Mollan, Lina, Tesa, Källe, Erik, Robert, Henke o Danne! Ska bli riktigt kul!! Var längesen det var allihopa!

Men nu ska jag kolla lite på IDOL igen. :)

Bye

091022

Trött. Nej, trött är nog inte rätt ord. Helt slut är ett bättre ord. Har sovit så jäkla oroligt två nätter i rad nu... Jag som i princip ALDRIG sover dåligt... Vaknar hur många gånger som helst... Aja, blir säkert bättre i natt!

Jobbade och stimmade lite på förmiddagen. Sen var det lunch. O helt plötsligt pajar läsken igen... Aaah... Mitt i lunchen... Tio över tolv..! Det funkar liksom inte!!! Strul, strul, strul! Funkade igen typ en timme senare... Men det var en rörig timme, det kan jag lova... Sen var det fix o don på eftermiddagen. Vid halv fyra påbörjade jag en sk special på en brödrost. Helt plötsligt var det massa o göra så det var bara att hoppa in och hjälpa till. Sen fortsatte jag lite med rosten. Sen var jag tvungen att hoppa in och hjälpa till igen... O så höll det på... Klockan åtta kom jag därifrån iaf... Trött som en gnu!

Nu ska jag ta en dusch sen ska jag sova!! Fan, jag som skulle städat o tvättat idag... :S Får la göra det nån annan dag...

Fredag imorrn! I LOVE!!! O sen är det lördag o då är det full tagg för party som gäller!! :D

Men som sagt... Dusch och sen sova är det som gäller nu! :D

God natt!

091021

Hmmm... Börja lite när man vill och sluta lite när man vill... Så tänkte jag ju om min lediga dag... 8,20-16..? Hmm... Aja. Var rätt gött ändå. Fixade o donade lite.

Åkte hem och bytte kläder och mötte upp Tesa för en fika. Blev Källe också! :) Fikade en stund sen var vi och handlade lite inför helgen. På lördag blir det paaaarty!! :D Yeeeah! Ska bli kuuul!

Just nu håller jag på o laddar upp bilder på facebook från när vi var ute med arbetsledarna. Mucho nice.

Annars är livet som vanligt. Känns som att jag är på väg uppåt. Jag har lite av en lyckokänsla i kroppen... :) Me like.

Nu ska jag tagga bilderna! Sen blir det Greys!! :D

Bye bye

091020

Bakning blev det för fulla muggar i söndags. Gjorde nio pajer, femton pizzabullar och fixade tre matlådor... :) Så nu har jag lite mat i frysen! :D

Igår jobbade jag som vanligt på måndagar... En måndag som gick rätt bra. Var dock ruskigt trött när jag väl slutade... Åkte hem och bytte om till träningskläder och sen drog jag till Friskis. Träningen var så fruktansvärt jobbig... Jag ville gå ut efter tio minuter... Men det var ju ingen idé. Bara att köra på. Helt slut sen. Kom hem och hade sån sjuk huvudvärk så det var inte mycket annat än att gå o lägga sig. Somnade redan kl åtta... Det är hemskt när man får sån huvudvärk... Men idag är den nästan borta! Skönt det!

Vart ledig idag. Jag o L. Green gjorde en liten roadtrip. Nice nice. Kom hem och sov mellan tre och halv sex... O nu är jag trött igen. Skumt det där med hur mycket man kan sova egentligen...

Nu är det Desperate Housewives som gäller. Försöker hålla mig vaken... Tur att det snart är slut... :P

Imorrn skulle jag egentligen vart ledig men ska jobba en sväng ändå. Men rätt skönt ändå att kunna börja lite när man vill och sluta lite när man vill... :)

Men nu ska jag se det sista o sen sova.

Natti.

Hemma igen

Det blev en riktigt lång promenad. Nästan två timmar. Fast nu när jag tänker efter så inser jag att det blir drygt två timmar... Aja, skönt var det iaf! Gick förbi ICA på vägen hem. Tänkte att jag skulle göra lasange. Men fanns inga glutenfria lasangeplattor så fick för mig att jag ska göra paj istället... Så nu har jag köpt ingredienser så jag ska göra en hel hög med pajer och frysa in! Så himla smidigt att ha hemma!

Så med andra ord skippar jag träningen idag. Har ju ändå fått mig lite motion nu!

Så nu är det bakdags! :D

Bye

091018

Sov ända till tio idag. Hur gött som helst! Tio är en bra tid! Då har inte hela förmiddagen gått men ändå borde man vara utvilad när man vaknar! :)

Funderar på om jag ska ta mig en promenad. Verkar ju som att det är rätt fint väder... Slänga i en tvätt och sen ge sig ut på en promenix, kanske?

Ska träna sen vid fyra tänkte jag. Ki-jympa. I like! ;D

Ne, promenix it is.

Hej så länge

Fika!

Blev inte täcket, soffan och en film... Blev en fika med systrarna Källeholm istället. Väldigt trevligt. Klockan gick fort och helt plötsligt var det time to go home. Tesa skulle upp o börja jobba kl 6 imorrn... Jag är ledig och det känns otroligt bra! Gött o komma ut o träffa och se lite folk ikväll iaf! :) Täcket, soffan och filmen finns ju alltid kvar... ;)

Men nu ska jag se Körslaget o sen blir det bädden! :)

God natt!

Suuuck..!

Fan vilken dag... Den började bra. Var på jobbet straxt efter tio. Tjitt-tjattade lite med folket. Åt lite mat samtidigt som Louie hade sin rast. Tjötade lite. Sen drev jag runt lite innan jag skulle börja. Trevligt var det. Sen blev det kaos... Ruscher som kom helt oväntat... Helt plötsligt var det fullt med folk och det hade vi inte förväntat oss riktigt... Sen pajjar nåt med läsksystemet... Ingen läsk på två timmar. Kaoset med gäster fortsätter. Usch, hatar såna dagar... När man verkligen känner hur jävla kasst det går! Vi gjorde verkligen vad vi kunde ändå så gick det bara inte!!! Aaah... Slutade kvart i fyra typ. Skönt!!!

Hämtade upp Erik så mötte vi Mollan på A6 o åt mat på SOYA. Gött gött. Mollan hade målat ansikten konstant i fem timmar så hon var helt slut! Drog igenom Åhléns och H&M o sen åkte vi hem. Ikväll tänker jag inte göra ett dyft!! Är så jäkla trött... Blir nog en täcket, soffan och en film! :) Me like!

Bye bye

091017

Saturday it is! Men har ju inte uppdaterat på ett par dagar. Är ju så jäkla upptagen... :P Yeah, yeah.

I torsdags var jag iaf nyttig och simmade en timme innan jobbet. Jobbade sen lite längre än vad som var tänkt. Skulle sluta fyra men var hemma närmre sex... Sen var jag o Tesa o fikade. Mycket trevligt! :)

Igår jobbade jag till tre. Sen gick jag hem. Sen var jag på bio. Bröllopsfotografen. Haha. Lite speciell film men ändå rolig! Skumt att se en film där det är typ samma skådespelare som det är i Smala Susie men nu så är det helt andra förhållanden... Eller så..! Blev lite mat på Jensens och sen hem. En väldigt trevlig kväll... ;)

Idag är det work som gäller! Börjar tolv men är så himla rastlös nu så åker la ner om en stund... :D

O imorrn är det söndag igen! Yeeeay! Träning vid fyra, One Tree Hill vid sex, Top Model OCH Gossip Girl vid sju och Ensam mamma söker vid åtta...! Vilken dag! ;)

Nu ska jag hoppa in i duschen.

Hej hej..

091014

God kväll, god kväll. :P

Dagen idag blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Skulle jobba 8-11. Kom väl därifrån vid halv tolv iaf... Inte så illa... ;) Åkte till Friskis och tränade. Medelpass. Lite halvjobbigt idag måste jag säga. Men man kan ju inte alltid vara på topp... ;) Hahaha. Åkte hem och duschade och träffade mamma så skulle vi åka till SOYA o äta lunch. Då ringer Kalle från jobbet... Besök från Miljö & Hälsa och bara att åka ner... Besöket gick bättre än väntat och tog också längre tid än väntat... Lunchen uteblev med andra ord... Så jag åkte upp till SOYA och köpte mat och åkte upp till mamma o pappa i Västersjön så åt vi där. Men då var klockan redan fem... Hungrig som en gnu!

O nu har jag tagit mig en promenad. Dock bara 45 minuter men skönt var det! Kallt och friskt! Jag gillar det! :)

Nu ska jag ta o diska upp lite och sen dammsuga av en snabbis. Ikväll är det Greys!!! Mmm... I looove! Har hyrt den senaste Johan Falk-filmen också. Så tänkte hinna med den innan Greys...! Med andra ord har jag inte tid att sitta här... Mohaha.

Så himla gött. Jag känner mig fortfarande på banan. Känns rätt gött faktiskt!

Bye


091013

Var uppe tidigt idag och simmade innan jobbet. Snön yr ner när jag kör ut från garaget straxt efter sex... Eeeh... Snö 13:e oktober??? Kallt som satan med. Men att det är kallt gör mig inte så mycket. Bara att pälsa på sig! O det är ju alltid gött! Varma tröjor och gosiga koftor!!

Simmade en timme och jobbade sen i åtta timmar... Dagen gick smidigt och lätt. Slutade vid fyra. Mötte upp Green på Rosenlundsbadet kl fem. Vi behövde relaxa! :P Träffade Tesa en snabbis o tjötade lite med henne med. Relaxen var gött! Bara vara!

Har kollat på tv nu sen jag kom hem och nu ska jag sova tror jag. Imorrn blir det jobb 8-11 och sen träning kl 12 och sen ledig. Göttit! :D

Men nu är jag trött!

God natt!

091012

Kallt...! Det är så kallt...! Jag har inget emot kyla. Jag är i princip alltid varm. Men idag har jag frusit som en hund precis hela dagen... Jag får väl helt enkelt ta på mig lite mer kläder...!

Det tog sin lilla tid men idag känner jag mig som en människa igen... Riktigt tungt igår... :P Upp kvart över fem... Börja jobba kl sex... Helt plötsligt var klockan tolv... Vad hände där?? O en stund senare var klockan tre...! Och kl tre en måndag innebär hemgång! :D ME LIKE!

Har fixat lite mat nu. Som jag ska äta imorrn och när jag kommer hem sen. Ska iväg o träna om en kvart typ. Gött kött. Hade helst av allt lagt mig i ett varmt bad och tinat upp men får väl göra det när jag kommer hem! :) För nu hinner jag inte! Medelpass kl fem is waiting!

Auf Wiedersehen

091011

Så var det söndag återigen! Hade en mycket trevlig kväll igår! Jag hade ju tänkt att jag skulle hinna två miljarder saker på dagen i och med att jag var ledig... Men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig... Blir ju sällan det... :P Men som tur var hade jag Mollan o Erik till hjälp med maten så jag hann klart i tid ändå! :) Blev jag, Kalle, Louice, Ms och Jenny. Mucho nice. Var på Sliver sen och Sliver är verkligen inte min grej... Ännu en kväll som bevisade att förfesterna alltid är roligast!

Idag har det vart fruktansvärt segt kan jag säga... Skulle nog inte säga att jag är människa än... Fy fan...

Nu ska jag kolla på Top Model och sen Ensam mamma söker...

Sen blir det sängen!! :D

Bye

Tråkig...

Har väl inte vart allra vassast på att skriva och uppdatera men allt har inte riktigt vart på min sida det senaste... Men jag tror det är på gång att gå åt rätt håll!! :)

Hade en bra förmiddag på jobbet igår. Och även en bra lunch. Men en fruktansvärt jobbig och tuff eftermiddag... Det är nackdelen med att vara i den "position" man är... Ibland tvingas man göra saker som man inte alltid tycker känns så bra... Men det är som det är...

Time to move on...

Var ju på bio igår med hela ligan. The Ugly Truth. Verkligen en sevärd film! Så himla bra!! Skrattade emellanåt så att det nästan gjorde ont i magen... O så himla fin... En riktig kärleksfilm...! :)

Ledig idag och det är fix o don inför kvällen!! :D Mollan ska färga mitt hår med. Det är behövligt...!

Men nu ska jag lägga mig o kolla på tv! :)

Bye bye

Söt!!

Har fortfarande ingen direkt lust att skriva så blir en kortis.

I eftermiddag efter jobbet så var vi och hälsade på Anna o Andreas. Träffade deras lilla Moa som var helt underbart söt!!! Tänk den dagen man har en egen liten knodd!! :) Vilket man förhoppningsvis får en dag... :)

Nu ska jag hoppa in i duschen. Fryser som en blå! Jobb imorrn o sen blir det bio med hela tjejligan plus Erik. Ledig i helgen. På lördag kommer ju mina arbetsledare hit. Blir lite middag och sen utgång! Ska bli trevligt! :D

That's it for now.

Bye.


Tom...

Jag har ett tag nu känt mig typ tom... Verkar som att jag har en period full av grubblande men på nåt vis känner jag mig tom... Det är inte det att jag är ledsen, mår dåligt eller är extremt glad... Jag kan liksom inte sätta ord på det. Men det känns bara som ett stort hål...??!

Lycka

One Tree Hill är lycka! Det får mig att må bra!

Så full av feelgood-känsla i kroppen ska jag nu göra mig redo för sängen...

God natt!

091005

Måndagen har flutit på utan några större problem... Jag funderar på om jag kanske inte hatar måndagar riktigt lika mycket längre..? Kan det vara så? Haha... Det har gått fort idag iaf! Slutade kl tre och då följde jag med mamma och lämnade deras bil som var nåt fel på o sen skjutsade jag hem henne o så åkte jag hem!

Stekte oxpyttipanna o stimmade runt och gjorde mig iordning för träningen... Kl fem började passet och det är verkligen roligt!! :D

Så nu har jag duschat och ätit och ska kolla på mitt inspelade avsnitt av One Tree Hill som jag missade igår!

Imorrn blir det simning innan jobbet! Så det blir till att gå upp tidigt imorrn med... Men till helgen är jag ledig igen! :D O då kan jag sova läääänge! :D (sen att jag sällan gör det, det är ju en annan sak... :P)

Men nu väntar One Tree Hill!

Bye bye

Produktiv! ;)

Så var man hemma igen efter kalaset. Trevligt men alltid skönt när släktkalas är över! :P Rasmus o Oscar är dock väldigt söta. Men busiga! Man  blir helt slut efteråt! haha!

Nu har jag fixat matlådan inför imorgon. Ska hänga lite tvätt nu och sen är det tvn som gäller! Nu top model och sen ensam mamma söker! :D I like!

Måndag imorrn... Hmm. Jaa. Som vanligt... No words needed. :D

Hej hej!


People!!!!

My god... Åkte till IKEA för o köpa den där hyllan... O herregud vad mycket folk! Det var nåt av det värsta jag vart med om... Parkeringen var heeelt smockad!! Heeeela parkeringen!! Har folk inget annat att göra en söndag?? Visst... Nu var jag också där men det var in, hämta hyllan, betala och ut... Folk går liksom o strosar och håller på... Det var inte långt ifrån att jag tappade tålamodet..! :S

Nu ska jag iaf göra klart här hemma. Sen blir det Alcamo-sallad med mamma o pappa.

Bye bye

Söndag! :)

Satt kvar framför datorn alldeles för länge igår! Men satt o tjötade med Louise på msn och helt plötsligt var klockan typ tre... Då stängde jag av datorn o så såg jag ett avsnitt av Sjunde himlen... Sen gick jag o la mig! Då var klockan redan efter fyra... O det är ju inte riktigt likt mig o va vaken så sent!! Gött o sova till elva idag, dock!

Nu håller jag på o städar lite. Har städat badrummet och rensat badrumsskåpet och hyllan. Bytt handdukar och matta. Så nu är det svart istället! :) O nu håller jag egentligen på med köket. Var bara tvungen o ta en paus... :P

Ska åka till IKEA o köpa en hylla och till Ekohallen och köpa några korgar med... Men måste sätta lite fart nu då... Vid typ två kommer pappa o ska hjälpa mig o sätta upp några hyllor o sen ska vi ju på kalas hos Rasmus. Så näe. Nu har jag inte tid o sitta här mer! :D

In a good mood idag. Det är fint är det. :)

Bye!

Dags för uppdatering..!

Nu har jag lust att skriva! :P

Veckan har som vart har varit lite småseg... Lite ont i halsen och lite förkyld... I torsdags jobbade jag bara halvdag o sen åkte jag hem och sov... :)

Igår (eller a.. Fredags iaf) så jobbade jag till tre. Dagen gick fort! Åkte hem och fixade mig iordning. Så mötte jag upp Mollan, Green o Källe. Var på After Work på Karlssons. Mycket trevligt! :D

Idag har jag vart ledig! Var en sväng på torget och stan med mamma, pappa o Linda. Införskaffade mig en ny vinterjacka! :D Finfin var den! :D Blev lunch på La Dolce Vita. Har aldrig ätit där innan men det var kanoners! :D

När jag kom hem slängde jag mig i soffan och kollade på en film som jag hade hyrt. Åt lite mat och chillade. Satt och tjötade med lite folk på msn. Sen vid typ halv tio messade Martina o frågade om vi inte skulle ta en fika. Så det gjorde vi. Blev en lätt fika och sen även en sväng till Max... :P Trevligt trevligt! Så nu har jag precis kommit hem och sitter o lyssnar på en massa fina låtar! :D Finns ju ruskigt mycket fin musik! :D

Ledig imorrn med (som jag brukar... :P). Ska på sjuårskalas på eftermiddagen och innan dess får vi se. Skulle behöva städa lite så kanske blir nåt i den stilen... :)

Men nu ska jag fortsätta bläddra o söka bland låtarna på spotify!

God natt!

Lördag

Jag vet inte varför jag öppnade ett nytt inlägg. Jag har verkligen inget jag vill skriva om... Så därför gör jag inte det...

Är nog inne i någon form av svacka just nu... Funderar till tusen 24 timmar om dygnet... Hmm... Det går nog över snart...

Återkommer en annan dag.