jag är slut. this is the end.

säsongsavslutning på grey's anatomy ikväll. my god. jag kommer inte att överleva utan detta program. onsdagar 21.00 är liksom vad jag lever för! shit. det lät tragiskt. så illa är det inte men inte långt därifrån. men då tänkte jag att, aha... då kommer kanske what about brian börja istället (programmet som jag levde för innan greys hade börjat... haha) men min käre vän kalle tog ner mig på jorden och sa att det inte alls är det programmet heller utan nåt hjärt-program. well, well.

har lagat spagettigratäng nu. när jag öppnade ugnen för att slänga in den där så möttes jag av ett sånt moln av rök... o då insåg jag att jag glömt torka ur ugnen sen jag o ms åt kladdkaka sist... den rann liksom över lite. mohaha. äckligt. haha.

imorrn är det iaf torsdag o det känns bra. för då är det snart helg. det kommer bli en bra helg. det ska jag se till. lugn fredag, party med stort P på lördag ;) och julskyltning på söndag. ah. mysigt. ser fram emot helgen. och att få sova! iaf på söndag. månadsarbete på lördag... vilket innebär 07.00... urk. men men. slutar när jag är färdig så det är ju rätt lugnt! :D

jag har så himla mycket grejer jag skulle kunna förbereda inför flytten men det blir liksom inte av riktigt... jag orkar nog inte.. :P nån som kan komma o packa ner mina saker? anmäl er nedan:  haha. gud va jag är rolig!

nu ska jag nog ta o packa lite iaf. men sen klockan 20 börjar ju roomservice. och hallå?! det kan jag ju inte missa. inte när gotlänningen är så het, heller! hah. i'm patetic. i know.

tjingeling!

måndag

måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag måndag. jag avskyr måndagar. idag har dock vart en rätt okej måndag. vart rätt trött bara. kunde ju inte somna igår så lite segt var det allt...

imorrn blir det simning innan jobbet. känns sjukt segt just nu. but i have to! :)

ska laga lite mat nu men kommer inte på vad jag ska göra! det måste vara nåt som är gott att värma då det är till jobbet tills imorrn! hm. får spåna vidare.



some kind of hapiness. yes.

tankar från helgen.

sitter här, söndagkväll, och tänker på helgen som varit. det har vart en mycket bra helg!

fredagen började med jobb. allt rullade på och det var inga större problem. :D var lugnt på eftermiddagen så slutade redan halv tre. skönt att komma hem o inte behöva stressa ihjäl sig för att sedan pysa iväg på after work! det blev ett litet gäng bestående av mig, linda, källe, remma o silvia. va mycket trevligt. träffade på två engelsmän. eller snarare en skotte och en irländare. hah. det var roligt! sen tog det hastigt slut då källe inte mådde prima. hmm... karlssons blir det nog inte på ett tag iaf... hahahaha... "skicka fakturan!"... källe i ett nötskal med alkohol i blodet. :P blev en pizza från amigo o sen taxi hem.

igår hämtade jag upp linda o källe för att åka till systemet och handla inför kvällen. sen var det "after-work-bakfyllemat" och därefter jobb. önskar att det hade vart lite mer att göra men det gick ruskigt bra så det var roligt!! när vi slutade tog vi en sväng upp till a6. behövde ju nåt att ha på sig senare!! källe o linda provade väl 10 plagg i varje affär. vadå att man blir helt slut då? tsss. varken jag eller linda hittade nåt iaf. men lite mat på majoren hanns det med! sen var klockan halv sex o dags att åka hem...

förfest hos lindus. ja, linda, källe, martina, håkan, david o daniel. mycket rolig förfest. tiden gick sjukt fort o plötsligt var klockan elva och det var dags att ta en taxi in till stan... planen var olearys men ändrades under kvällen till harrys... det var en snäll liten vakt i dörren så jag kom in trots att åldern var 23 och det var löning! yeeey! håkan o grabsen drog vidare... harrys var visst inget för dom. haha.. o jag vet inte om det var nåt för mig heller, to be honest... höll på att få ihop det med ett par 35+:are redan innan vi kom till nedre våningen. my god. tur att det fanns en o annan hunk i rätt ålder att vila ögonen på iaf! kvällen slutade med en korv och sen taxi hem.

idag var det sjukt jobbigt att vakna. blev rätt många cider ute igår... fler än tänkt... ;) brukar aldrig sova längre dagen efter vi vart ute men idag sov jag till halv ett!!! var vaken ett par gånger emellan men ändå... det behövdes iaf, kan jag säga! gick hem till mamma o pappa så åkte vi o lindus till pallas atena och åt. det var gott men ingen aha-upplevelse! sen åkte vi hem till mams och paps o såg på "familjen är värre" som spelades in igår. sjukt rolig film! gick hem. har lagat lite mat inför imorrn och nu sitter jag här. har lyssnat på julmusik och ätit risgrynsgröt ikväll. myyyyys!!!


en lång vecka nu tills det blir lördag igen!! o då är det alkohol och singstar som gäller. i like!


kul att när jag o källe var på willys i lördags var det en tjej där som frågade om vi var systrar... jag menar... vilken likhet har jag o källe??? vet inte om jag ser nån faktiskt. hah. det var lite kul. nu ska jag checka tv:n lite o sen blir det sängen!!

see ya.


en bra dag!

har haft en bra dag idag. inget speciellt som inträffat men ändå. hur fint är inte det då?

fick med mig ms o josef till ett första besök på media markt idag. sjukt stort. men jag måste erkänna att jag gillar såna affärer. tänk om man hade obegränsat med pengar. då skulle jag köpa massa dvd-boxar, ipods, skivor osv osv. mohaha.

blev inte bara media markt utan också elgiganten och onoff. måste ju kolla läget o jämföra lite. ;) lämnade därefter av josef på jobbet och jag o ms drog vidare till maxi. jag gillar maxi. o jag och ms insåg att vi tänkt och tänker lika om ytterligare en grej. just ica maxi. :D keep the dreams high. ;) dom hade massa fina tomtegrejer. dit får jag ta en sväng när lönen rullat in på kontot. avslutade eftermiddagen med en promenix. det var skönt att komma ut lite. få luft, prata o rensa tankarna.

o nu har jag precis sett desperate housewifes. det är fint, är det.

nu får det nog dock bli sängen för min del...

byyye

beroende... daah.

shit. jag tror jag är beroende av bloggvärlden. vissa perioder har jag inget att skriva om för fem öre. andra dagar skulle jag kunna sitta o skriva all day long. ungefär. och att läsa andra personers bloggar. hur fascinerande (hur det nu stavas?) är inte det?

vissa saker hade jag dock klarat mig utan! hmmm...

nu ska jag se på extreme home makeover igen. ty pennington är så sjukt het. oh yes.

ciao.

någon form av instrument...

alla som känner mig och vart i min lägenhet, vet hur lyhört det är här. och just nu är det någon som spelar någon form av instrument. jag kan dock inte riktigt identifiera vad det är men något säger mig att det är en trumpet som det spelas på. det är verkligen sjukt lyhört. igår när jag o ms satt i mitt kök gör ms plötsligt en lustig min, vänder sig mot hallen och säger: "det låter som att nån är i din lägenhet"... jaa... så lyhört är det. jag har nu börjat vänja mig men det är väl inget jag är ledsen att slippa...!!

för min nya lägenhet är det enda jag kan tänka på. iiiih. jag älskar verkligen att flytta!! jag drömmer om hur jag ska ha min lägenhet och jag tänker på det när jag är vaken. my god. jag kan inte vara frisk. aja. hursom helst så ser jag fram emot min nya lägenhet! :D

pratade med molls idag med. hon fyller ju år imorrn! 20! o så är hon inte ens hemma. aja. hon blev iaf sjukt glad när vi idag fick veta att övertagningen av min lägenhet är klar. nu är det liksom kirrat. yeeey!

var uppe och gick runt västersjön tidigare idag. gick lite tidigare från jobbet och åkte upp och gick runt sjön och rensade tankarna. så skönt. bara jag, min musik o mina tankar. älskar när jag är på det humöret. :D

nu tänkte jag att jag skulle gå o laga lite mat. det ska vara bra att äta har jag hört.

mycket att se på tv ikväll med. i like.

höres.

bis dann

musiken öser ut ur högtalarna...

...och det är söndagkväll och läget känns bra. :) vad vore livet utan musik egentligen?

har hunnit mkt idag. nu sitter jag o väntar på ms som skulle kommit för 20 minuter sen... :S packat en del, städat lite, tvättat, ätit våfflor osv osv...

jag har bestämt mig nu. it's over.

06:47

06:47. varför vaknar man så dags? o varför gör man det två dagar i rad. lördag och söndag. suck. när man väl får sova så vaknar man tidigare än vad man gör vanligtvis när man jobbar... men men... man får ju ut mycket av dagen iaf... eller man kan få det... :D

igår va vi på hockey. ja, lill-malin, linda, källe, remma, g, anders, maria o josef. det är så skön stämning på hockey-matcher!! love it. efter matchen, som hv för örvigt vann - för er som missat det, blev det en sväng till MAX. o det är ju aldrig fel :D sen blev det en film. somnade i slutet men fram tills dess var den bra iaf.. hah.

idag håller jag på o tvättar. och packar och plockar i ordning. flyttar ju om fyra veckor nu så det kan väl vara bra att börja när man väl har tid... :D

så nu har jag inte tid att sitta här mer.

blir häng med ms sen med så nu får jag sätta fart om jag ska få nåt gjort idag.

ciao!


pro

jaa. nu är jag pro. på utrustning. det är väl tanken iaf. :O

åkte i måndags eftermiddag och kursen började på tisdagen. rumsindelningen var väl inte den bästa men jag hade ju elin o alex att hänga hos. mohaha. första dagen ville jag uppriktigt sagt bara åka hem. jag visste inte hur jag skulle stå ut. sen gick dagen och fram emot kvällen ville jag inte längre åka hem. nästan hela "klassen" var ute och åt på en mysig restaurang i heron city. o där fann jag människorna som jag kom att hänga med kommande dagar. gud vad vi har skrattat. haft så sjukt roligt. jag, erica o kristoffer. fint var det. :D o sen att vi hade snygg-jan som kursledare gjorde ju inte det hela värre. :P haha... sista dagen idag och ja, det var med blandade känslor man skulle åka hem. detta låter säkert nördigt men jag älskar kurs-miljön. aaah... det gör jag. sen får ni tycka vad ni vill! because i don't caaaare!

nu ska jag se greys. missade dubbelavsnitten igår. tragik! haha.

ciao.

dad's day.

yes.

vaknade sjukt tidigt idag. kvart över sju. o med tanke på att jag somnade relativt sent igår så var det way tooooo early!! gick ner o kollade om det fanns nån tvättid... insåg att jag hade ett tvättberg o med tanke på att jag åker imorrn så är det ju bra att ha lite rena kläder... :D fanns ledig tid på förmiddagen så jag bokade den och gick upp o la mig för att sova igen. somnade om och vaknade vid tio. huvudet var väl inte på topp men mådde ändå rätt bra. :D så bara att börja tvätta. plus att lägenheten behövde städas efter gårdagen... gick rätt smidigt. :D håkan o david kom o hämtade davids telefon, som han hade lyckats glömma hemma hos mig. håkan såg sådär pigg ut. haha...

har bokat resa med la familia till bulgarien i början på juni! eftersom mamma o pappa fyller 50 nästa år så ska vi bjude dom! så det blir bulgarien! skönt att åka innan det är högsäsong.. :D

nu hinner jag inte sitta här mer o skriva... fira fars dag hos morfar. första middagen hemma hos mamma o pappa avklarad nu iaf.. haha...

tjing

sjukt trevligt

ja. kvällen blev verkligen som rubriken säger. sjukt trevlig. synd bara att svängen på centrum(!?) slutade med att håkan fick "influensan"! så olägligt. visst, håkan? hur som helst. haft en mkt rolig kväll. det var längesen jag var så nöjd med en utekväll som slutade så tidigt.... ;)

så var ännu en punkt i mitt liv avklarat. eller? ångest.


nu måste jag bestämma mig. ska jag satsa eller ska jag låta det gå?

nu ska jag definitivt sova. farsdag middag imorrn. sen blir det häng med ms. antagligen bio. o det är ju aldrig fel.. :D

ciao

en bra dag!

vaknade av mig själv idag. älskar när jag gör det. i alla fall dom lägena då det är straxt innan klockan ska ringa... idag hade jag tänkt att sova till 07.15 istället för 06.45. vaknade iaf av mig själv innan sju och låg bara i sängen o njöt av att ligga där, liksom. det var så skönt att bara ligga där så jag kom inte upp förrän halv 8... så lite stressigt blev det ju. men jag hade ju en så bra morgon ändå så... :D kom till jobbet o jag måste erkänna att jag har haft en bra dag. lite småstrul hit o dit, men jag menar det är det ju alltid... lunchen va riktigt rolig idag! i like!

gick hem typ halv fyra... för en gångs skulle gick det komma ifrån när man skulle liksom... :D så ja o linda åkte o handlade inför kvällen. blev kyckling, grönsaker o potatis. o så klart lite efterrätt... bestående av maränger, glass, banan o chokladsås. yummie! ser fram emot kvällen. :D

imorrn är det ju som sagt jobb en sväng, även om jag hade kunnat tänka mig att vara ledig... o sen party. ser verkligen fram emot det.

känns idag som att jag har en topp i min vardag. o det är ju aldrig fel!

tjaaaao!!

babbel

så var det fredag imorrn igen. tiden bara springer iväg. skönt tycker jag på ett sätt. för tillfället känner jag nån slags lustig rastlöshet. det är som att jag väntar otåligt på något. men jag vet inte vad det är...

helgen ser fin ut. idolkväll o party. o en bio kan man ju hoppas på, right ms?

fikan med green igår är jag mycket nöjd med, måste jag säga.

jag har börjat känna en känsla som jag ALDRIG förr känt... o det stör mig lite... den känslan kommer inte riktigt lägligt... inte just nu. jag hade behövt behålla den andra känslan. det gjorde iaf det hela uthärdligt... aja. vi får se...

ser fram emot helgen. ska åka en sväng o kolla in sofforna på lördag igen. med mor o far. :D

pratade med molla i telefon idag! första gången sen hon åkte. var roligt att prata med henne! insåg hur tråkigt jag tycker det är att hon är borta... men men. hon kommer ju hem! :D

see ya.

soffa...

då jag har lite planer måste jag ha en soffa. så idag tog jag med mig min kära vän ms och åkte runt i hela jönköping (inte riktigt men kändes åtminstone så... :P) och kollade läget. var i tenhult, på bergmans, mio och ikea... på bergmans fanns den. min soffa. jag behöver den! men den kommer inte finnas förrän v.3... o det är alldeles för länge till. får ta en sväng till. ms? haha...

får iaf sällskap upp till stockholm och hem igen. alex o elin från city ska också till sthlm. dock på en annan kurs men fint att slippa åka själv både dit o hem. :D känns bra!

imorrn är det onsdag. blir en fika med green. ska bli trevligt! blir ju inte att man ses lika ofta när man inte jobbar ihop o dessutom inte samma tider! ska bli roligt o träffa henne iaf! o sen är det greeeeeys! o det är ju ALDRIG fel! iiih.

nu ska jag se desperate housewifes. det är ju heller aldrig fel.

funderar på om jag ska orka träna imorrn innan jobbet...? får nog bli så. ja. det får det bli.


ciao!


badkar. jag måste ha badkar!

yeye


måndag. och vilken måndag sen. det är dagar som denna som håller min hat-måndags-myt vid liv... oh ja. blev en lång dag dessutom... var o tränade innan jobbet, dvs jag gick upp kvart i sex typ... o sen jobb... skulle slutat fem men nä. var tvungen o ha "inför-kurs" med anders... det slutade med att jag kom hem kl 20 ungefär... så nu är jag sjukligt trötter.

ledig imorrn. blir ullared med lindus o mammsen. blir utan molla denna gången! asså jag saknar henne verkligen. trodde inte man skulle känna det så tomt liksom... men men. hon är snart hemma igen ju! o då blir det spännande saker som händer!!

iiiih. kolla på soffa. nu! jag vill!! :P



"maybe you were right, baby i was lonely. i don't wanna fight, i'm tired of being sorry..."