lördag

har haft en mycket trevlig kväll. eller dag faktiskt. jag o linda var en sväng på systemet på förmiddagen. inte så mycket folk faktiskt... eller så var det bara att dom hade massa kassor så det inte kändes som så mycket folk... :D sen var det jobb i 4,5 timmar. gick bra och inte så mycket att orda om. åkte hem. hittade pappa o linda i min soffa framför singstar, som jag personligen inhandlat. joinade en stund och senare kom även mamma upp o sjöng. singstar är fruktansvärt roligt! även om jag sjunger hellre än bra.. :D

kvällen var planerad att spendera hemma hos mollan. ja, linda, mollan, green o källe. smed lite planer för nyår, åt max-mat och satt o tjatade. mycket mysigt. o mollan har fått i ordning så fint i sin lägenhet! känns nästan lite lustigt... det var liksom min lägenhet... men jag trivs sjukt bra i min nuvarande lägenhet så det gör inte så mycket... ;)

ledig imorrn. o det känns välbehövligt. även om det vart en kort vecka så har det varit två tuffa veckor bakåt. men imorrn är planerna smäckade. det är hårfärgning, a6 och häng som gäller. mollan ska färga mitt och ms' hår nyårsfint med lite ny färg! i mitt hår är det välbehövligt. oh yes.

nyår, jaa. det blir planka hemma hos linapina o nadi. o sen är det "sprit-bord" bokat på karlssons, kvällen till ära. gå ut på nyårsafton?, säger folk... men japp. så blir det och jag o mitt sällskap för kvällen, ser redan fram emot det!! känns bra. det kan niog bli en bra nyårsafton! fira in det nya året men alla dess löften och måsten med de nära.

lyckan inom mig finns fortfarande kvar, tror jag. om än inte så påtaglig som den vart. men nånstans finns den kvar. o det känns bra. man mår inte bättre för att man går och hänger upp sig på saker hit o dit. "bättre att se vad man lyckats med än att se vad man inte uppnådde."

känner mig lite kluven över vissa saker. eller vissa personer. kanske att det är dumt men samtidigt så är det så mycket. hmm. ja, får nog fundera vidare.

jag måste börja träna snart igen. det har blivit alldeles för mycket julmat och onyttigheter det senaste. men det lär väl bli ett av mina nyårslöften. hahaha. lycka till, anna. TACK! :P

nu ska jag ta o krypa ner i sängen. är alldeles för trött för att sitta här o häcka.

lite uppdatering efter ett tag. o blev en ganska lång sådan om än inte så intressant. men whatever. inte mitt problem om ni läst ända hit... hahaha...

tjing!


dåligt med uppdatering...

men jag har faktiskt inget att skriva idag heller.


what a feeling

det är mörkt. det är regn. det är varken kallt eller varmt. det är rörigt i min lägenhet tack vare den kommande flytten. det är värk tack vare en inflammation i ett muskelfäste. det är upp och ner på jobbet. men trots allt känner jag en känsla inombords. känslan kan beskrivas som lycka.

jag har tagit ett steg. ett steg i rätt riktning. och det känns bra. riktigt bra.

mina vänner, ni vet vilka - känn er träffade. ni betyder mycket.

segt

äntligen börjar jag känna mig som en människa igen. det har vart seeegt idag kan jag säga!! men sjukt vilken lyckad kväll vi hade igår!! centrum var helt okej faktiskt. för att inte säga grymt! haha... bra musik, mycket folk osv. gött att alla kom in på samma ställe också! även om det var lite shaky... mohah! kvällen slutade på mcdonalds. och det är verkligen aldrig fel. never ever.

har tvättat hela dan idag. sjukt tråkigt. men gött att ha det gjort!

finally är one tree hill tillbaka med!!! som jag har väntat! yeeey.

nu ska jag se på min film igen.

tjing tjong

lycka

jag är lycklig. jag mår för tillfället så himla bra. vilka vänner man har genom jobbet. det är sjukt fint!


julfesten ikväll blev sjukt lyckad. förväntningarna var höga och det var inga problem att nå upp till dom!! tack linda, louise, sara, kalle, maria, martina, marie, malin a, malin p, ms, elin, metthe, för en sjukt fin kväll.

nu ska jag sova. var bara tvungen att skriva lite.

lycka, lycka.

relax

ajjemän. imorrn blir det relaxen med green. ska bli gött. det är aldrig fel. men först blir det jobb i nio timmar. jag och lindus har massa att fixa inför lördagens julfest!! den ser jag fram emot! party! yeeey! hah.

men nu måste jag verkligen ta tag i mitt hem.

ciao

såå mycket...

saker jag borde göra. men istället hamnar jag här. suck.

julmys!

kvällen igår var trevlig. blev aldrig utgång då vi alla va så trötta... men det blev kortspel, lekar och singstar!! my god. singstar är sjukt roligt. jag ska köpa det har jag tänkt!! mammsen o pappsen kom o hämtade mig vid tolv eller nåt. gött o ha egen taxi. ;)

väcktes av telefonen vid tio eller nåt, idag. kunde inte sova mer sen så låg o kollade på tv. sen var jag, linda, mamma o pappa uppe i västersjön och tvättade bilarna. jag älskar min bil som nytvättad! ah.. haha... dock inte lika kul att tvätta den själv. men men. efter det blev det max-mat. och det är ju faktiskt ALDRIG fel. hihi.

julskyltning med linda, källe o remma. mysigt, a visst. men ingen vidare julstämning. ingen snö, ingen julmusik och knappt några tomtar. snacka om att julskyltningen sjunkit. det är inte alls som det var när vi var små! men men. tempora fugit.

sen blev det julmys med glögg, julmusik och pepparkakor hemma hos linda. fint det.

jag har tänkt att måla mina köksmöbler svarta... vad tros om det... hmm. jag tror det kan bli bra. mm. ska nog köpa färg och göra det i veckan. :D snart flytt!!

nu ska jag se på bridget jones dagbok. den är fin, är den. :)

tjing

velig

jag är sjukt velig. men nu är jag överens med mig själv. tror jag. haha.

kvällen går i alkoholens tecken. det blir singstar hos alex o håkan. som det ser ut nu blir det jag och city-folket... o håkan som är halv-cityian. eller nåt. mohaha. det blir nog kanon.

får ser vart det bär sen. förhoppningsvis blir det utgång nånstans. var ju en sväng o tog en cider på olearys igår och där är ju alltid trevligt. ;) men tacka vet jag huset för ett eller två år sen. DET var tider. inte mycket som slår det. cascadas everytime we touch i partyremix. mmmm. i like.

fick cascadas senaste skiva av kalle idag. och god damn. i like it!

nu hinner jag inte sitta här o häcka mer. alkohol väntar.

tjipp

här är helgen

jag  har velat ha helg sen i tisdags... o nu när helgen väl är här känns det som att det lika gärna kunde kvitta... idag känna allt mest bara jobbigt. o jag vill att mollan ska komma hem nu.

igår hade jag iaf den bästa dagen på länge. så lite kan göra så mycket.

nu ska jag åka och göra av med lite pengar. det kanske hjälper. planerna för kvällen är osäkra. antingen eller. vi får se helt enkelt.

hej.