bla bla bla

jag är så sjukt trött på folks gnäll!! folk har ta mig fan alltid något att gnälla på!! är det inte att man jobbar dag så är det att man jobbar kväll o är det inte det så är det ju 2000 andra saker. jag vet. jag tycker inte heller att jobbet är det roligaste alla gånger. eller att det är roligt när det blåser och regnar. men gör nåt åt de saker du KAN göra nåt åt då! Om folk bara kunde vara lite mer positiva och ha lite bättre inställning till saker o ting skulle deras och även andras liv bli så mycket lättare!! orka!

det jag hatar mest i hela världen är verkligen skitsnack. USCH!

jobbat idag iaf! det gick ganska smidigt! är sjukt gött att börja 8 på helgerna och gå o pula lite. sen att det var rätt mycket idag är ju en annan sak. men liksom... gå där o pyssla lite. i like.

igår hade vi myskväll med vår käre far! det var taco o let's dance hemma hos mig. o sen såg vi en skräckfilm. jag har alltid hatat skräckfilmer! men jag gick med på en skräckis igår. jag tycker inte det är lika farligt längre. förrän jag sitter där med kudden framför ögonen och liksom kikar fram lite... haha... jag tyckte att pappa kunde sova kvar hos mig sen. men det ville han visst inte. :P

ikväll blir det mello med green. o ja, det lär nog bli lite tv-spel också!! yeeey!! haha... likelikelikelikelikelike.

imorrn ska jag till ikea o göra åt lite pengar o äntligen fixa till min lägenhet så den blir fulländad! snart inflyttningsfest nu. äntligen bestämt datum. haha...

men nu ska jag hoppa in i duschen. hoppa.

tjingeling!!!

not meant to be

det var nog inte meningen att jag skulle tvätta idag! först missar jag att sätta igång den ena maskinen. så när jag kommer ner för att slänga i sista tvätten så var det ju bara att sätta på den första igen...!! o nu när jag var nere och skulle hämta upp det sista så slängde jag i allt i centrifugen. men då var kl 21 (fast klockan var inte det! den måste gå före där nere...!) så nu ligger hälften av min blöta tvätt fast i centrifugen! så inget gick som jag ville idag. så nu går jag o lägger mig ist.

hej.

promme.

vart sjukt trött idag. i morse ville jag bara vända mig om och sova vidare. men det går ju inte...

efter jobbet blev det en promenix med green. blev en sväng på nästan en timme. det var skönt att komma ut lite. vi kom fram till en teori om varför jag vart så trött idag. jag har drömt något fruktansvärt mycket i natt. så det är nog därför jag vart lite schleten idag. ;)

annars händer inte mycket. håller på att tvätta nu. o det är ju inte sååå hemskt roligt faktiskt.

fredag imorrn. gött! på lördag är det mello som gäller. plus att jag o green hade tänkt oss lite tv-spel... :D:D:D:D

nu ska jag ner till tvättstugan igen... sen sova tidigt idag!!! oh, ja.

tjingeling.

empty

hade värsta bra grejen som jag skulle skriva om. men nu har jag glömt det igen! jaja...

häromdagen diskuterade jag och min kära jobbarvän malin lågstatus jobb. vem är det som säger att mcdonalds är ett lågstatusjobb? okej, ob-lönen är inte den allra bästa, det är ingen hemlighet. och ja, det är stressigt stundtals. men vem bestämmer att det är ett lågstatusjobb för det??? är det så mycket högre status att sitta i kassan på ica eller jobba på hm eller var som helst? jag tycker det är irriterande. jag tycker inte att det är någon annan som ska bestämma det utan det är väl upp till var och en.

en annan sak jag funderade på härom kvällen när jag skulle sova... helt ointressant egentligen men ändå. man kan sitta framför tv:n och nästan somna för att man är så trött... sen går man och borstar tänderna, tar bort sminket och går o lägger sig. o när man väl lagt sig så är man pigg som om det vore mitt på dagen! hur kan det slå om så fort? nu har ju inte jag detta problemet så värst ofta eftersom jag somnar så fort jag lägger mig ner, i de flesta fall... :P jaja. så är det med det.

har haft en bra tisdag idag. rätt ont i ryggen men bortsett från det är jag nöjd. nu ska jag återgå till gossip girl! i like!!

bye.

the future is mine??!

nonstop

måste bara tillägga att denna chokladen är gudomligt god!


måndag!

har haft en rätt bra måndag. kanske kan bero på helgen? helgen har iaf vart väldigt bra! fredagen var lugn. var i skolan, där festen skulle äga rum, och dukade o fixade. sen hängde ja, linda, molla o källe lite.

sen på lördagen var det äntligen dags för the big party! :) gjorde inte så mycket på dan. eller jo, men inget speciellt. var borta i skolan redan runt fem-tiden o fixade och donade lite. kl sju började folket komma. det var en jäkla massa folk men det hela var mycket lyckat!!! elin, amela o lollo gjorde ett strålande jobb med serveringen! :) tänker inte skriva så mycket mer om det hela. det var väldigt lyckat o bandet var verkligen kanon!! det blev en sen kväll. var väl inte hemma förrän närmre halv fyra...

på söndagen sov jag ändå tills telefonen ringde vid halv ett!! o det är inte mig likt. att jag sov så länge innebar också att jag missade alla mina program. när jag insåg det blev jag lätt förkrossad. eller så blev jag inte det. :P
det blev max med molla, linda, green o källe. sen hyrde vi två filmer och gick hem till mig och bara hängde. åt massa godis och bara njöt av att vara lediga. sen gick klockan fort och mycket mer hanns inte med denna dag!

o idag är det måndag! har haft en bra måndag. inget direkt som gått emot mig liksom! :D o det är ju måndagar kända för i mitt liv, annars! har storstädat min lägenhet riktigt ordentligt. sjukt skönt att ha det gjort!!

denna veckan är lugn. det känns skönt. förra veckan var det verkligen något planerat varenda dag!! klart det är roligt att ha saker att göra men ibland är det skönt att bara ta det lugnt!

yes. that's all for this time.

byyyye.


relax

jag måste lära mig att inte stressa upp mig så för småsaker. det är inte värt att vara så nervös o stressad för saker. man kan inte göra mer än sitt bästa. så är det bara. det är inte riktigt min grej att vara så nervös så det känns som att jag nästan vill spy...!

nu ska jag snart gå o lägga mig.

bortsett från att jag känner mig lite stressad så känner jag mig just nu väldigt nöjd med livet.

ska träffa green imorrn. tv-spel och greys. yeeey! på jobbet säger dom att jag är manhaftig. bara för att jag gillar att spela tv-spel! daaah... i så fall är jag gärna manhaftig. för tv-spel... det är lite min grej, tror jag. haha...



                               .
                                mitt senaste inköp... :P

nehe. bye.


mello hit och mello dit

jag har alltid varit ett stort fan av melodifestivalen. jag tycker fortfarande om många av de låtar som kommer fram. men det är lite långdraget med alla dessa delfinaler hit och dit. o dessutom så är det artister som ställer upp som man inte har någon aning om vilka de är. jag tycker det ska utspelas under en kväll och vara artister som magnus carlsson, linda bengtzing, lena philipsson osv osv. dessutom så är det sånt snack om mello. alla skriver om det (så även jag...) och alla pratar om det. helt ärligt så såg jag inte ens en skymt av programmet i lördags (kan iofs ha sina förklaringar då jag var på fest men tv:n var på och några kollade faktiskt...) och jag kommer inte heller se det denna lördagen som kommer. men jag är inte så ledsen för det faktiskt.





nog om det.

ikväll börjar anna phil och på onsdag greys. yeeeey!!! som louice skulle sagt: "yeeey-moment!" haha...

tjing!




mollans inflyttningsfest!

yes. igår var det dags för mollans inflyttningsfest! :D jobbade först 8-15 o sen var det hem och fixa o dona!! vi fixade bål och gjorde i ordning. mycket god bål, måste jag säga.. haha... dock höll jag mig ifrån bålen med tanke på hur det gick senaste gången jag drack dom... haha... det var mycket folk, mycket blandat folk. var hur nice som helst! kul o se linnea igen! det var längesen sist! kvällen var mycket lyckad med singstar och alkohol! jag hade hur kul som helst! plötsligt var klockan tolv och dags att ge sig av in till stan. vi ringde en taxi. dock var vi lite för många för vår minibuss-taxi så det var lite trångt men mysigt... haha... 11 pers var nog 3-4 st för många egentligen.. men men.. in till stan kom vi. testade huset kvällen till ära! till en början var det jag, green, nadi, anna, linnea o lasse. sen slöt även mollan o co upp! måste dock erkänna att det inte höll för dom förväntningarna jag hade! dålig musik och alldeles för små barn! men men... trevligt sällskap var det ju iaf! 

kvällen slutade på donken! aldrig fel. mamma kom o hämtade oss när det var dags att bege sig hemåt. blev lite trångt i bilen men det gick ju det med... lina som satt i baksätet var nog den som fick lida mest. möjligtvis led andreas över linas hockeybag lite med... hahahaha... en lyckad kväll iaf! kanske lite mycket alkoholintag... men va sjutton! man får ju passa på... :P

idag har jag inte gjort mycket alls..! jag, green o molla tog en promme till max och åt lite mat. mmm! :D det är fint, är det. sen har jag inte gjort så mycket mer än att ligga i soffan med mitt täcke och kolla på sex and the city. :D

imorrn ska jag jobba på city. inte som jordbron men det blir nog bra.

känns skönt att jag har bestämt mig. att jag har uttalat orden. det kommer bli bra. det ska jag ge mig fan på! :D mig blir ni inte av med.. mohaha.

ciao!


bil.

detta inlägg tänker jag ägna åt min bil.

att köpa bil är något av det bästa jag gjort. jag kommer fortfarande ihåg dagen då mamma ringde o sa att hon hade hittat min bil! det känns som igår. och när jag sedan var och betalade den. några dagar senare skulle jag få hämta den. jag jobbade så mamma o pappa var på atteviks och hämtade min pärla och kom med den till jobbet. första gången jag körde den, my god vilken känsla. allt var så rätt. det var min GOLF IV, indigoblå metallic. det kunde inte vart mer rätt. har alltid drömt om att ha en blå golf IV. och ja, jag är fortfarande nöjd.

så är det.

igår va iaf jag, molla o ms ute o åkte en sväng. blev en rätt lång åktur. vi körde lite här och var. mysigt. en bra skiva och trevligt sällskap. kan inte bli bättre. :D

jobb idag. jag är nästan aldrig förkyld men nu har jag blivit det och det vill inte ge sig. jag är trött på att gå runt o känna mig halv-vissen. även om det bara är en vecka. men att ha ont i halsen en vecka är ganska påfrestande...

aja. går väl över tills jag gifter mig.

bye.

ledig

yes.

ledig idag. sjukt skönt. jag har hittat min älskade parfym!!! eller hittat... jag har hittat den innan men den är så dyr. idag var vi i ullared. där fanns den. exakt den. bara billigare och lite mindre. i love! lacoste är det ju så klart jag pratar om.

ser fram emot lördag. mollas inflyttningsfest! är partysugen alla redan. och ciderna på min balkong bara väntar på att få bli uppdruckna.

well well. nu ska jag göra nåt vettigt. eller nä, kanske inte men tänker inte sitta här iaf. är sjukt rastlös! ska nog ta o åka en sväng med min lilla bil. en liten roadtrip. haha.

hej hej

freeee...!

jag har verkligen inte gjort mycket denna helgen!! o det är så skönt.

mådde inte så bra så jag gick hem tidigt från jobbet i torsdags... fredagen var det månadsarbete som gällde. o sen på kvällen skulle det ju va greyskväll... blev pizza o hela köret med dock ingen greys... vi kunde ju inte missa let's dance! haha... kvällen blev dock ganska tidig då jag mer eller mindre satt o sov i soffan... hah. jag skyller på att jag var uppe tidigt på morgonen och dessutom inte mådde bra.. haha..

igår jobbade jag lite. var lite turbulent men idag är allt bra igen! :D humör, säger jag bara. ;) det kan ställa till mycket!! men men.

sen var det bara slapp. jag o mollan gjorde middag till mamma o pappa. det blev kanoners.

o idag har jag gjort lite småärenden. fixat o donat lite. och suttit i min hörna i soffan o kollat massa massa avsnitt av sex and the city!

o nu ska jag snart iväg o träffa green! max-mat står på planeringen... yummie!

see ya.