Hjo

Då solen inte riktigt verkade vilja visa sig helt så bestämde jag, Mollan o Linda oss för att åka till Hjo. Där dom har en supermysig affär med massa inredningsgrejer. Great. Så vi åkte en sväng dit. Satt lite nere vid hamnen o tjötade. Sen åkte vi hem igen. :)

Nu ska jag sova lite innan vi ska på bio. Annars lär jag somna på bion... O det vill jag ju inte! Imorrn är det jobb mellan 05.30-10 som gäller... Uuuuuh. Det är sjukt tidigt! Men efter det åker vi antagligen till Skara Sommarland och badar och solar! Om vädret tillåter... :P Hoppas Green kan göra sig ledig och att det blir fint väder! :)

Sova var det ja...

Bye!

lyckad kväll!!

Dagen började redan halv nio idag. De här dagarna har inte gått i sovmorgonens tecken iaf... Men jag har ju semester så jag kan ju sova när jag vill... :P

Jag o Mollan va uppe vid Västersjön vid elva typ... Gött gött. Jag åkte väl därifrån vid två, tror jag... Hem och duscha och sova lite. Mötte upp Green på Jordbron och sen åkte vi upp till Odensberg och började fixa inför kvällens överrasknings-avslutningsfest! Fixade med bord och grejer. Stressade som två blå... Ner till stan och köpte till lite grejer... Upp igen... Folk började anlända och det var dags för oss att åka ner till stan igen. Denna gången för att hämta upp Linda, som inte hade en aning om vad som var på g, Molla o Källe. Det blev verkligen en surprise! Hon hade inte fattat nånting!!! Lovely. Det var ju så det var tänkt! Och Green, vi lyckades! Vi åt exotisk planka, det gicks tipspromenad om Linda och det spelades brännboll. Femkampen vi planerat för hanns inte med.. :P Det var i vilket fall som en riktigt lyckad kväll och det var kul att se Linda så glad!!

Hemma nu. Planerna inför imorrn är inte helt klara. Lutar åt att vi kanske pallrar oss till Brunnstorp imorrn och ligger o pressar lite... :P

Ska på bio med hela familjen sen på kvällen... Ska se Mamma Mia igen!!! Åååh, ser fram emot det!!! :D

Nu ska jag dra... Jag får lite beslutsångest om jag ska dra eller dra!?

Bye.


ännu en dag på stranden...

åkte ner till jobbet en sväng i morse... Det blev ju dock lite längre än planerat... Var först på Jordbron. När jag var klar där åkte jag ner till City. När jag väl var klar där så behöver jag åka tillbaka till Jordbron igen! Problem med combon så då tyckte Christer att vi skulle åka ner där... Så det var ju bara att göra det... Jag var väl uppe i Västersjön efter tolv nån gång... Imorrn är det jag som ligger där SENAST 11.00... :P Haha... Fint med brassestol och kylväska idag iaf. Fantastiskt. :P

Har vart hos Mollan ikväll. Johanna, Tomas, Ella, Albin och Tanja. O Mollan då såklart... O så lille söta Wilhelm som är typ tre månader... Vadå att man blir ännu mer sugen än vad man redan är..? Hahah.. Han är iaf hur söt som helst. Och så lugn och mysig. Satt ute på Mollans gård och åt lite och hade trevligt!

Imorrn blir det Västersjön igen! Lovely. Dock inte så länge eftersom det sen händer grejer på kvällen! :) Vågar inte skriva mer om det ifall om att nån som inte bör läsa det skulle läsa det... :P Bra kommer det nog bli iaf!

Det är så underbart med semester! Även om jag vart på jobbet o fixat lite tre dagar av tre möjliga så är det sjukt gött! Kunna ha på sig "vanliga" kläder, gå upp lite när man känner för och gå o lägga sig precis när man vill!! O det är sjukt fint med balkong nu när det är så här varmt... Så fort jag kommer hem sätter jag mig på balkongen typ... Lite musik och datorn eller en bok eller nåt.... Det är riktigt fint! :D

Bye!

svett

Jag är inte säker på att jag någon gång i mitt liv svettats så mycket! Träningen var rolig med förbannat jävla svettigt! Det var mycket folk och det gör ju inte det hela bättre! :P Men men... Det gick bra och efteråt är man fortfarande ruskigt nöjd!
Citerar friskisledaren: "Medel is the original - and the best!" Haha... Han är skitrolig!

Duschade där och åkte direkt hem till Mollan. Hon o Maria satt redan på hennes gård och hade satt igång grillen. Perfekt. Blev lite mat och lite jordgubbscider. Ah, dom ciderna är så goda så man kan dricka dom som saft... :P Lovely.

Nu är jag iaf hemma. Blir en sväng till jobbet även imorgon. Kolla läget o fixa lite... O sen blir det Rusta. Vi tar vår solning till en ny nivå. Vi ska köpa brassestolar och en kylväska. Vuxet, huh? Jag tyckte en kylväska vore perfa... Jag menar... Där går det ju lägga cider... :P Haha...

Måste på tal om det lägga in massa pet-flaskor med vatten så vi kan använda dom som frysklampar imorrn! :) Ska steka ägg med till mina äggmackor... Men det blir nog inte nu. Får vänta tills imorrn.

Nu ska jag ta o lägga mig.

God natt

sol, sol du underbara sol!

Legat uppe vid Västersjön idag. Hur skönt som helst! Sjukt varmt men då är det sååå gött att bara gå ner o ta ett dopp!

Ska snart iväg o träna nu. Sen blir det grillning och jordgubbscider hos Mollan. Trevligt värre.

Det är så sjukt hur fint väder kan påverka humöret! Även om man har en del att tänka på så känns allt så mycket lättare bara det är sol och fint väder!! Underbart!!

På torsdag blir det antagligen Mamma Mia-bion igen. Den behöver ses en gång till! Lite tråkigt att gå på bio i sånt här väder men det kan vara värt att offra en fin kväll för den filmen! :D

Nu ska jag fixa iordning lite i min lägenhet innan jag drar till träningen!! Det kommer btw bli sjukt varmt att träna idag... Puh... Mycket vatten innan får det bli!


Bye!

Semester nu?

Är det semester nu?? Jag trodde att min semester började igår 15.00. Så fel jag hade...

Igår va vi på Twin och åt. Firade semestern. Asså... Personalen där va så sjukt otrevliga! Framför allt en tjej... Helt pschyco-otrevlig. Man kan ju iaf svara... Eller som den andra tjejen sa när jag kollade vad som var glutenfritt (om man kunde byta ut såsen... Pga allergi...) "Ja, det vet jag inte riktigt. Det beror på hur stressigt det är i köket."  Hallå?!??! Ska man inte som gäst ens kunna be att få byta sås? När det dessutom är allergi... Jaja... Maten var sådär... Kött som inte är väldigt välstekt är det äckligaste jag vet. Det kan jag bara inte äta! Det var trevligt sällskap iaf! :D Satt kvar där och tjötade ett tag sen. Drack X-iders raspberry nånting... Vad den nu heter... :) Det var en lyckad kväll!

Trodde ju då att jag skulle få vara ledig idag... Vi hade planerat att köpa lite fika och åka upp till Västersjön och bara sola o bada och njuta av att man är ledig!!! Men inte då... Fick inatt veta att jag behövde jobba för en tjej va sjuk! Jag klandrar verkligen inte folk för att dom är sjuka men situationen är så jävla tråkig! Man kan liksom aldrig planera och se fram emot nåt helt för man vet aldrig om det ändras... Men men... Inte för att låta alltför negativ... Men det är tråkigt! Speciellt när det var samma sak i fredags... När jag var tvungen att jobba stänging... Hur som helst... NU har jag SEMESTER!!!

Imorrn blir det sol o bad! Pressa, pressa, pressa... Haha... Om vädret håller i sig till helgen verkar det som att det blir Halmstad fredag, lördag, söndag! Kan bli kul! Komma iväg lite och få massa sol och havsbad! :D

Det känns så jävla bara att vara ledig!!! Lycka! O vädret. Snälla, snälla, snälla. Kan du fortsätta att vara så här solig? Tack.

three days left!

sen är det semester! jag är sjukt taggad! det är sega dagar på jobbet nu, måste jag säga. i need semester!!! :D

vart o tränat idag iaf... på vårt favvopass. sista gången det kördes. till hösten blir det nytt pass. spännande att se om man kommer gilla det med! det är så sjukt gött att träna. jag älskar känslan det frambringar!

på fredag blir det lite afterwork och sen ut o äta... fira semestern! på lördag verkar det som att det blir fest, igen... :P aldrig fel iofs. haha...

lindas sista dag på fredag. det är inte utan att det känns lite jobbigt... jag menar... vi har jobbat ihop i sex och ett halvt år... hon har alltid funnits där liksom! men men... time to move on. jag förstår henne. nu blir bollen hos mig, så att säga. :o)

får se om det blir nån träning imorrn... går ett medelpass som jag funderar på men å andra sidan va det längesen jag simmade nu... o det är ju också rätt gött... aja. jag får se vart benen bär mig imorrn! :D

nu ska jag gå o bada o sen sova! min kropp verkar kräva väldigt mycket sömn just nu. strange. men men.

byyyye.

måndagar borde strykas ur almanackan!!

vilken sjuk måndag!! idag var det inte mycket som gick smärtfritt på jobbet, måste jag säga! men men... både jag, mp och mollan överlevde. tack för det. haha... ett tag tänkte jag på allvar gå hem o dra täcket över huvudet och inte gå upp mer idag! men det behövde jag ju inte... :P

kom hem halv fem... lyssnade på bra musik på vägen hem och väl hemma fick jag energi från nånstans... humöret steg till toppen och när jag kom hem satte jag igång att städa (vilket var välbehövligt) och tvätta... åkte och tränade. ett pass vi inte vart på innan. roligt pass men sjuuukt jobbigt! har nog aldrig svettats så innan! gött iaf!

kom hem. åt havregrynsgröt och ägg. kände mig nyttig. havregrynsgröt har jag alltid vart starkt emot, även när jag började få äta havre... men det var faktiskt riktigt gott! så det ska jag börja äta nu!

nu ska jag gå o lägga mig! börjar 6 imorrn...


bye!

Mamma Mia!

Gårdagen blev mycket lyckad! Blev inte Kroatorpet, som var planen utan det blev mat på Kaktus ist! Gott, gott!

På kvällen sjöngs det Singstar så det stod härliga till. Och det blandades drinkar, med olika resultat... Hahaha... Jag är iaf grym på det. Det tycker nog speciellt Lina iaf... Mohaha... Blev Olearys även denna kväll. Måste säga att Olearys har höjt sig betydligt. I love. Mycket folk ute och en hel del man kände igen! Fun fun! Bra musik med. Lovely! Den, från och med nu, obligatoriska lakritsshoten intogs och det var god! Haha... Kan berott på den tidigare mängden alkohol i kroppen iofs men ändå....!

Vaknade vid halv tolv idag typ... Rätt seg men inte hela världen! Jag o Green cyklade ner till the place to be... Max... Åt lite o sen cyklade vi vidare ner till bion. Mötte upp Linda o Mollan så såg vi Mamma Mia. Oh, den var så sjukt bra så det finns knappt ord. Ser fram emot musikalen som vi ska se i Göteborg den 9:e augusti!

Nu ska jag sätta på en film. Ta fram mitt täcke och inte göra nåt mer för idag. :P

Bye bye.

ledig!

ledig fredag, lördag o söndag ju... så idag har vi vart på skara sommarland! vi höjde medelåldern något men det var riktigt roligt! vattenlandet var ju fantastiskt roligt! synd bara att det började spöregna... och då menar jag verkligen spöregn... så då kände vi att det var dags att åka hem....

stannade på donken o åt och sen hem. sen kom dom hit, till mig. tanken var lite vin (cider...) och sen nåt glas ute... vi kom aldrig så långt... vi drog igång lite singstar och där fastnade vi... :D

imorrn däremot är inte tanken att fastna där... imorrn blir det drinkar och dans!! och lite singstar... :P jag är laddad!!

imorrn på dan var det först tal om relaxen. i love. men det ändrades så nu är det räkmacka på kroatorpet, som står på planeringen! inte för att det är helt fel!

men nu ska jag sova lite. tagga ytterligare lite inför imorrn. inte för att det behövs, men ändå... ;)

god natt

a long day...

har jobbat stänging ikväll... gick bra. o nu ska jag snart gå o lägga mig. är sjukt trött.. lite är väl sviterna från igår... jobbade från 07-02... var sjukt trött sen kan jag lova! men vad ska man göra när folk är sjuka o det inte finns nån som kan jobba?! så jag jobbar stängning imorrn med sen är jag ledig fredag, lördag o söndag! tanken var/är att vi ska åka nånstans. får se vad, hur och om...

halv tre... jag ska nog sova nu... jag är ju inte direkt van vid att vara uppe denna tiden.. det är då jag sover som bäst... :P

ska nog ta en dusch först bara... känns lite halväckligt att krypa ner i sängen när man är lite lätt flötig... hahahaha...


god natt.

lekeryd

snart kommer polon så bär det av till lekeryd för en glass! älska lekeryd. :)

jag har inte så mycket att skriva. eller egentligen har jag det men jag har svårt för att få ner det i ord, märker jag. jag ser markören stå o blinka men det kommer liksom inga ord. så this is it. :D

bye!

feel good

life is, life is, life is good.

det känns riktigt bra.


lugn

i'm in  good mood.

har vart o tränat idag. var på passet all alone. linda är sjuk, molla jobbar och lina skulle göra sin tatuering! så det var ju bara att pallra sig dit... jag gillar inte riktigt att gå på pass själv... är alltid roligare om det är nån eller några fler som man känner! men men. jag klarade ju det iaf.. haha...

solen lyser igen och det är lycka. sitter i köket, där jag aldrig brukar sitta. himlen är blå och solen gör det vita huset mittemot, bländande vitt! ah.

imorrn blir det jobb. 10-18... inte riktigt mina vanliga tider men allt för bonus.. eller hur green? hahaha... den som lever får se. probably.

i helgen är det mycket på schemat... på lördag ska jag jobba till 14, sen göra mig iordning på jobbet, åka på dop och direkt efter dopet ska vi hem till molla o festa lite... sen på söndag är det planerat att må dåligt... haha.. skämt å sido... ska jobba lite då det kommer två bussar med 150 danskar... yeeey! :D

va ju på liseberg igår med! det var kanoners! på vägen dit regnade det stundtals så att man knappt såg vägen framför en... lite otäckt när det regnar så sjukt mycket! men men. fram kom vi. och det regnade lite smått då och då men inget som störde så hemskt mycket... testade gungan... eller vad den nu heter... ah... den var verkligen hemsk och underbar... vilken känsla. dödsångest samtidigt som lyckokänsla, typ... haha... kul var det iaf. trodde dock inte att green var en sån chicken... ;)

nu ska jag nog ta o sätta mig på balkongen med min ipod lite. njuta av solen i skuggan. :D

bye!


Velig

Jag hade det i min hand... Men lät det falla ur... Skit också!


mys

det är så mysigt att sitta inne i myskläder med en filt och höra regnet slå mot rutan!! ah, love it. lika mycket som solen är underbar är regnet mysigt!

har köpt två nya singstarskivor idag. och ett simsspel. så nu ska här sjungas och simmas. :P haha... gud va rolig jag är. eller sådär.

aja. bye

sovdags

kvällen blev lyckad! i mina ögon... hahahaha... en sväng till förfest hos tesa. drog hem vid halv elva, eller vad klockan var... så gjorde mollan rabarberpaj som hon, jag o lina åt! gooodie. satt o tjötade lite o sen gick dom hem. nu är jag trött och borde sova. men orkar inte gå o lägga mig... haha... patetiskt... :P

laddat upp lite bilder från midsommar på facean... det skenade ju inte direkt... gud vilken tid det tog! orka...

ne, nu ska jag faktiskt sova. tror jag...

nightie.

sol, sol, sol!!!

hade tänkt att jag skulle passa på och sova så länge jag kunde idag innan jobbet... a.. det kunde jag ju tro! då ringer min käre morbror och väcker mig... tack för den! :P aja.. det var iofs ändå så varmt o sova...! nackdelen med att bara ha fönster åt ett håll är att lägenheten blir sjukt varm!! men jag kan ju alltid öppna balkongdörren och fönstrena och få in lite luft!

nu ska jag lägga mig och lyssna klart på min ljudbok! börja komma till slutet nu och den är så bra!! :)

bye!

seg

jag är rätt seg på att uppdatera. jag håller med. men har helt enkelt varken orkat eller känt för det!

veckan har gått fort... som vanligt! har tränat på riktigt bra denna veckan!! både simning, jympapass, cykling och promenader! så det känns bra!

igår efter träningen hade ja, lindus, molla o green picknick ute i det gröna! det var en riktigt mysig kväll! satt o åt lite mat o tjötade och bara hade roligt. mer sånt, tack.

o ikväll har vi varit i linas föräldrars hus i huskvarna och grillat! älskar att grilla. känslan, lukten - ja, hela atmosfären! underbart. det är sommar!! efter att vi ätit och suttit o pratat en stund tog vi oss ut på hemligt uppdrag med bilen. spännande. mer kan jag inte berätta... haha... charlies änglar, next? citerar lina... "jaha... då är jag väl charlie då!" hahaha...

imorrn blir det jobb. har nog lyckats få louice o sätta mig i dt1an... haha.. jag behöver lite omväxling från dt2an och egentligen skulle jag inte ens jobbat imorrn så... men det blir nog bra! fast det var längesen jag va i ettan... får åka ner tidigare o öva... eller inte... på kvällen är det häng med mollan o green. tanken är väl att vi ska till tesa på förfest... men vi drar nog bara dit en stund då ingen är så sugen på att gå ut... så det blir dit en stund sen ska vi hem o göra rabarberpaj... yummie! haha..

söndag återstår att se om det blir något jobb... ev kommer det två bussar med totalt 150 pers... så då får jag åka ner o jobba lite isf... får se om det kommer några bussar... :)

nu ska jag gå o lägga mig... är trött och har lite ont i halsen... tycker lite synd om mig själv... hahaha.. yeah!

bye.