vilken helg...

yes. så har ännu en helg passerat.

på jobbet i fredags var alla på sååå glatt humör. vi visste ju att det var fest som väntade på lördagen! o ja o sofia hade ju inte festat sen nyår. det var alltså så att vi nästan var uttorkade... haha.. skämt å sido.

fredagskvällen var lugn. lina, freddan, nadi, kalle, linus, mollan och johan var hemma hos oss och jag o sofia bjöd på taco. o sen spelade vi poker. jag kom på stolt femte plats..! av sju... hrmm... grattis till nadi. han va grym! trots att freddan va sååå nära... nästa gång tar du det, babe! :D

i lördags var det först en 11-15 som gällde. det var roligt att jobba. massa gött folk och dagen gick fort. sen var det bara att åka hem och fixa sig i ordning för kvällen. ingen bitter "göra-iordning-kväll" denna gången för varken mej eller sofia.. haha... sen bar det av till huskvarna och johan. utflyttningsfest. kvällen började verkligen hur bra som helst. hade jätteroligt och alla va glada. sen fick kvällen ett tråkigt slut och saker skedde som gjorde att jag aldrig kommer ändra min uppfattning gällande vissa saker... eller människor. however... så är det. det blir inte alltid som man tänkt sej...

                            
                                                          

ibland önskar jag att kan kunde vara lite djup av mej. men jag är bannemej inte det... jag har så svårt för att vara allvarlig..!! o det är inte alltid en bra egenskap...!!!! men jag vet inte... inte så mycket att jobba på kanske... mest bara acceptera att läget är som det är.. eller?

helgen fick mej också att inse att vänner som verkligen betyder nåt.. dom ställer man upp för och dom ställer också upp på en, tillbaka. det tycker jag är fint.

känns som att jag skulle kunna skriva ett hur långt inlägg som helst idag... men jag ska inte tråka ut er.. :P dessutom så måste jag se grey's nu... dr shepherd är inte fel.. no no no. hahah...

ledig imorrn. skönt. ska nog ut o gå en sväng med mollan o chilla lite. sen pokerkväll hos linisen!! :)


"alla främlingar är vänner - som du bara inte träffat än."

Lägenhet, födelsedag och tuff kväll!

Så var allt klart i lägenheten då. I princip. Nån gardin som ska sys upp och sådär.. Så inflyttningsfest den 10:e! Det kommer bli kanon! :) och fyllt år har man ju gjort med. Det var en fin dag även om det inte kändes som en födelsedag.. Men ändå.. 21 nu då alltså. Känns precis likadant som 20..! Haha.. Nu ska jag sova. Det har varit en tuff kväll på jobbet..! Det finns ingen som kan göra mig så glad som du kan. Men inte heller nån som kan göra mig så ledsen, besviken och sårad.

mycket på g!!

yes! imorrn blir det målning i nya lägenheten!! inte för vår del eftersom vi jobbar... men pappor o linus...! :) efter mycket surande och besvikelser från min o sofias sida så ringde han äntligen idag och sa att allt är klart och att vi får nycklarna imorrn vid tio!!!!!!! så det känns jättebra. så nu blir det flytt på tisdag. my birthday! yeeeeey!

ikväll ska jag o min kära kombo gå på bio. hoppas att nån dissar sina biljetter till the holiday! annars blir det nog göta kanal 2... :D

sen är det ju jobb hela helgen. 8-17 imorrn... uuuuh. segt. men men.

nu ska vi dra! see ya!


ibland finns det så mycket tvivel. ska det behövas? den som ändå visste.

Disney on ice

yes. göteborg igår då. ja, linda o sofia åkte på förmiddagen, gick en sväng på stan... och tro mej... att ha med sofia på stan är en pärs! haha.. hon ska titta på ALLT, vända o vrida på det 10 ggr för att sen inte kunna bestämma sej för om hon vill ha det eller inte. puh. en pärs helt enkelt. haha... jag hittade iaf äntligen ett par jeans. finally. jag har letat länge! :D så det va gött. sen träffade vi vår gamle chef (lindas vän) erik. och tog en fika med honom. det var trevligt att träffa honom! :) sen då var det dags för disney on ice! vi hade kanske inte dom bästa platserna men dom var helt okej! satt rätt långt upp. o det var så jävla bra!! så himla fint! jag älskar alla disney sånger! man bara satt där o rös för det var så fint. o så grymt fina dräkter! ni skulle sett klänningarna! shit! (var det jag som sa det där..?? klänningar??!) iaf så var det verkligen värt pengarna! :D :D :D kom hem runt tio typ. då va ja svintrött. det är ganska hårt o köra på båda hållen. nu var det ju inte så att ingen annan inte erbjöd sig att köra utan jag kände att jag lika gärna kunde fortsätta när jag ändå satt där.. :)


138878-2



idag kommer mollsen hem!! jag har saknat henne! inte sett henne på en hel vecka nu jue! så ikväll blir det taco hemma hos mammi o pappi. :)

det är gött med helledig helg.. har ju inte det så ofta eftersom man tar lite extra tider här o där... men det är fan gött o va lite ledig! :)

äntligen är det one tree hill ikväll med!!!!!!! iiiiiih... vill fylla år nuuu så jag kan få boxen!! haha...

see ya.

"why do all good things come to an end"

Utvecklas?

Idag har vi fått lära oss en massa. Eller kanske inte så himla mycket nytt. Men fått inspiration o motivation till att göra ett bättre jobb. Känns bra. Jag är taggad inför imorrn. :) marcus pratade om att man hela tiden måste göra små saker som man kanske inte känner sig så bekväm med. Men att göra det hela tiden får en att utveckas. Det gäller bara att våga ta det första steget. Jag är ganska feg men det är väl bara att jobba på.. ;) en intressant dag. Nu ska jag lägga mig framför tv:n. :d ciao!

yes!

sitter här hemma och har lite lätt panik. "kurs" på jobbet imorrn... och det verkar som att jag tappat bort mina sjukt viktiga papper...!!! va fan ska ja göra? linda is gonna kill me! med all rätt...!!!!!! scheisse, scheisse, scheisse.

har pratat en lång stund med freddie i telefonen. det var mysigt. you are special for me, baby!

jobb imorrn då som sagt. höjdare från sthml som kommer ner till oss. jobba 7-17... det finns roligare saker att göra men ja ja... jag klagar inte... gött o slippa att stå på golvet en hel dag! ;)

till sofia kommer hem ska ja fixa potatismos och köttbullar. eller a, okej. ja erkänner. jag ska värma mammas köttbullar och fixa pulvermos.. hihihi! smidigt och gott!!

tankarna tog över my mind igår. jag hatar dom kvällarna. vad man än gör så känns det som man gjort fel. försummat saker o ting. o folk. men så här dagen efter känns det ganska långt borta igen. shit. jag undrar om det är bra att tänka så mycket... antagligen inte... men vad ska man göra. det är ju inte så att jag väljer att fundera o grubbla så jävla mycket. för det är inte alltid så kul.. även om det kan va bra på sitt sätt! :D men kalle, tack! messet värmde fint. :)

nu ska ja fixa maten. yeeey.

"it can only get better" - nej, jag är inte säker. för just nu är det så där jävla bra igen! oj, ursäkta svordomen! :P

snutt?

hahaha... vad säger ni, freddan, kalle, linus och sofia? haha... efter stängingen i lördags blev det max..! jag kan väl medge att jag inte mådde såå bra men man tackar ju inte nej till max.. haha... intressanta diskussioner uppkom. jag står iaf fast vid att en bäbis har en snutt. inget annat. hahaha... och freddans kommande utvikningsbilder kommer bli as bra... haha... nej, ni kan va lugna. han ska inte vika ut sej. inte förrän han blir känd. men då jävlar. dom bilderna kommer bli hooooot. eller hur, freddie? hihihi.

o nu har vi börjat packa så lägenheten ser halvt ut som ett slagfält... :) ne, inte riktigt.. men lite så... tur att vi fick hjälp av linda. hade aldrig kommit så långt annars. :D senare idag får vi reda på när vi kan flytta in... så att alla får veta när dom ska fixa ledigt för att hjälpa oss... ha ha ha. yes!

ledig idag o det va behövligt. knappt nån röst kvar för tillfället... det är lite halvjobbigt... och att vara tyst är inte min grej riktigt... haha... yeeeey.

jobbar dag nu i två veckor. det känns bra. det var segt med kvällsvecka... :) o nu har vi alla börjat våra nyttiga liv också. ja, linda, sofia, freddan o mamsen ska til axamo och gå sen. nu är det hårda bud i mellerud som gäller. :P

jag fattar inte hur man kan drömma så himla mycket och så himla mycket konstiga och olika saker... lustigt det där.

nu ska ja plugga på lite mcd-info. yeeeeeah....

see ya.


här stannar vi kvar i all evighet

då var det dags igen... ;)

time to update.

nyårsafton blev grymt lyckad!! jättegod mat, johans förtjänst! och underbart sällskap! tiden gick väldigt fort o helt plötsligt var det dags att ge sej ut för att skjuta raketer! såå fint. :) efter det var det singstar! ja o kalle vann överlägset över alla på tjejmedleyt... hahaha... skit kul!! var väl hemma vid två eller nåt. inte alltför sent. skönt det. tack allihop för en minnesvärd kväll!

pga ev lite väl hög alkoholkonsumtion under nyårsafton var nÿårsdagen en pina. skulle jobba 15-st. men var på jobbet redan vid halv två typ. för jag var i stort behov av fet mat... hahah... surt bara att det va så jävla mycket att göra så jag inte hann äta... haha... så det blev en lång dag. 13.30-00.30....

o nu har jag vart hemma i två dar med svin ont i halsen, huvudvärk o feber lite till o från... jag hatar att bara vara hemma... jag blir så förbannat rastlös. kan inte fatta att jag var så lugn när jag var liten. då älskade jag att bara vara hemma. sitta o pyssla med småsaker i timmar. skulle jag aldrig fixa idag.. haha....

stängingshelg som gäller nu då. blir det max på lördag, guys eller? ja, kalle, sofia o freddan som jobbar! ska bli mysigt. om nu kalle är frisk tills dess. epedemi på jobbet... hmm.. ja, kalle, linus o jessi. sjuka på samma gång..!! men men..


ser fram emot nästa lördag... då ska ja, sofia o linda till göteborg och kolla på disney on ice!! sofias julklapp till mej! :) ska bli jättekul!!


flytt snart med igen då. ska bli skönt att komma härifrån samtidigt som det är lite halvtungt att packa ner allt igen o sen packa upp och få i ordning allt igen! det tog ju sin lilla stund... men men... inflyttningsfest igen då.. :P haha...


det gäller att våga.