100502

Är riktigt kass på det här med att uppdatera... Men men... Här kommer lite uppdatering iaf... :D

Sitter just nu i Västersjön hos mamma o pappa. Gassande sol från en klarblå himmel. Hur underbart som helst! Tänk att man kan bli så påverkad av nåt så simpelt egentligen. Bli så påverkad av något som man inte kan rå över för fem öre... Spelar ju ingen roll hur gärna jag vill att det ska vara sol... Det är ju inte säkert att det blir det ändå... :) Men man får passa på o njuta när det är såna här dagar! :)

Håller på o laddar över massa musik i min telefon och ipod nu. Måste ju ladda inför imorrn! :D För imorrn kl 11,35 går planet som jag o Green kommer sitta på, till New York!!! Finns inga ord för hur jävla underbart skönt det ska bli o komma iväg!! Vara ledig och bara ha kul och njuta!! Ska bli himla kul o se en sån spännande stad som det verkar vara! :D

Har inte packat än så får se till att göra det när jag kommer hem.. :) Har inte fått all tvätt riktigt torr så får se till att packa så fort det är torrt. :)

Nu vankas det middag här också. Mammas hemmagjorda nystekta köttbullar och mjölkstuvade makaroner! Ja tack!! :D

Det var allt för idag... :) Lär väl inte bli mkt mer uppdatering nu på ett gäng dagar... Vi kommer ju hem den 13:e och sen är det jobb den 14:e och sen fredag eftermiddag-lördag är det Emmaboda med typ hela gänget, som gäller!! Ska bli kul! Men som sagt.. Lär ju inte bli nån vidare uppdatering... (Fast det är det ju inte ändå... :P)

Bye byeee