one tree hill

one tree hill

kvällens avsnitt var nog det bästa hittills!!!

"I don’t want to be anything other than what I’ve been trying to be lately
All I have to do is think of me and I'd be somebody
I’m tired of looking ‘round rooms wondering what I gotta do
Or who I’m supposed to be
I don’t want to be anything other than me"


söndag idag igen då...

dock inte så farlig "söndags-ångest" idag... :P sov ända till tolv. det behövdes! så nu är man riktigt pigg.. haha.. okej.. lite seg efter gårdagen men annars så! ja, sofia, linda, källe, linus, mattias, john o micke var hos kalle (o jonatan) på lite inflyttningsfest. det var trevligt men som vanligt blir det aldrig lika roligt ute. speciellt inte när folk bangar.. hm.. saknade mollan, lina o freddan måste jag erkänna. aaa.

men så idag händer inte mycket... rätt soft. men om den förbannade snön kunde försvinna snart?? kunde den inte komma när den skulle - runt jul, så behöver den inte komma nu när det nästan är mars heller! grrr.

mello igår va helt okej. tyckte sarah dawn finer va grym men tycker att after dark skulle gått vidare! det blir aldrig som jag tycker... :( hahaa...

nästa lördag jobbar vi --> vi missar andra chansen... men det är ju inte hela världen... vi är ju lediga finalhelgen!!!! :D :D :D då blir det schlagerfest!! haha... oavsett vad sofia tycker... :p

o imorrn måste jag åka till ikea... min säng har pajjat. IGEN!! ja, sofia o linus låg i den i morse. helt lugnt o snackade... o då pajjade den igen o nu går det inte att bara skruva ihop den. skit. men men... blir väl soffan i natt... orka!

nu ska jag ta tag i mitt liv... :P

see ya.

"you never get a second chance to make a first impression"

pisskväll

jaa... det har man väl det med. har iaf inte haft min bästa kväll ikväll. tack o lov är den över nu och efter lite sömn och ytterligare lite grunnande så ska det nog bli en bra dag imorgon! :)

jag hatar att jag är så känslig. att jag tänker så mycket och att jag har så lätt för att gråta. det är inte alltid nåt positivt att man har lätt för att gråta.. även om det kanske är bättre än att hålla inne med allt...! men men...

får se om det blir after work imorrn kanske... depends on... lördag iaf. :P

ska nog sova nu... sömn är underskattat!

see ya.

"i want to stand with you on a mountain"

onsdag

så var ännu en dag över. haft en go dag. på förmiddagen var ja, sofia o mollan o tränade då ju.. gick bättre än vad jag trodde... ficade trots allt 22 minuter på airwalken... o det trodde jag inte efter drygt två månaders gym-uppehåll... så det va gött! :D sen åkte vi hem o åt lite taco.. just det! vi solade ju med. fast det var kallt idag! :P hann med en liten tupplur innan det sen va dags o åka till jobbet... klumpig som jag är hade jag glämt en anställningsintervju.. tur att lina va där o kunde ta den själv! :) va rätt gött att jobba ikväll. tiden gick trots allt snabbt.

jobba kväll imorrn med. sen är det inte många kvällar kvar. oh no.

varför ska saker o ting vara så komplicerade? fan me.


"Tiden är som snö, smälter - tar adjö"

barnvakt! :P

yes. idag har jag o lindus vart lite barnvakt åt rasmus o oscar. våra kusiner som är 4 och 2 år. och det var mysigt. träffar ju inte dom så ofta så det var kul. jag älskar barn!!! men linus, nej, jag vill inte ha massa barn. bara tre! hihi! det är iaf mysigt med barn.

ledig idag annars. mest segat hela eftermiddagen. jag o sofia har sett på highschool musical. oooh, i love that movie!!! :D förresten.. jag älskar alla highschool filmer.. :P såg "she's the man" en dag... verkligen en film att rekommendera! om man gillar den genren.. ;)

jobba lite kväll nu onsdag, torsdag o sen ett par kvällar nästa vecka... sen är det snart 1:a mars o då är det dagtider för hela slanten som gäller. ska bli skönt. men kommer nog sakna att jobba kväll lite...dock lättare att få in rutiner när man alltid jobbar typ 8-17... :D

soffis. hade jag inte haft dej så skulle jag inte veta vad jag skulle göra. är så glad att jag har dej. kan verkligen prata om allt o det är underbart att ha nån som man alltid kan prata med och som man vet alltid finns!

ska äntligen till gymmet imorrn! har ju inte vart där på typ 2 månader... ska bli skitgött. jag är pepp för det!!

o i helgen är det fest som gäller!! får se om man kan komma ut o stanna ett tag denna gången... hahaha..

nu ska ja fixa lite mat. goodie goodie.

"there's not a star in heaven that we can't reach"

magnus carlsson

allvarligt. finns det någon som är snyggare än vad han är? o hans grymt sexiga röst. shit. i love him. o hans musik. han gör verkligen bara bra låtar. hörde precis "se mig" live på rix. fy faaan va bra.

that's what i want to say. :P

polyamorös

haha... sjukt. ha flera förhållanden. och alla är med på det. såg ett program på tv igår... typ två tjejer och två killar eller vad det var... o så är nån tillsammans med nån och nån annan med fler. sjukt. vem vill ha det så? snacka om att det måste kännas som att man hamnar i andra hand... shit.

jobbat idag. och det var en tuff dag. mycket att göra hela tiden. typ. jag älskar när allt bara flyter på... det gjorde det till en början men sen sket det sej... men men. överlevde gjorde vi! :P

framtid, framtid, framtid. jag vill inte tänka på framtiden. just nu är det inget som bekymrar mej... det blir väl vad det blir. jag vill inte börja plugga. det är det enda jag vet. men a.. jag vet inte... det bekymrar mej verkligen inte. på gott o ont. gött att inte gå och oroa sej. men å andra sidan tänker jag ju inte heller efter. eller kollar upp andra alternativ... för det kanske inte hade vart fel o kolla upp lite...well well. jag vet inte men jag oroar mej inte heller... bara en liten parantes... :P

skulle va fint att åka till usa ett år iaf... men jag vågar nog inte..! jag trivs ju bra här hemma och skulle nog vara rädd för att lämna allt. rädd för att förlora allt man har...??! jag vet att sånt inte borde hindra... men men... återstår att se.

ledig imorrn. ska bli skönt! se om man kan sova lite längre imorrn då kanske... vaknade av mej själv tio i sex idag... orka eller??? imorrn blir det iaf china palace och solning med sofia o kalle. o sen lördag - MELLO!!! wiiiie! grymt startfält!!

ska kolla lite tv nu. see ya.

"ta på dig jackan så går vi ut och går"

alla hjärtans dag

det är en fin dag. om än något tillgjord. vad mycket mer man skulle uppskatta den där chokladen eller den där blomman eller bara den där kramen en trist o grå (bitter)måndag?? inte sant? samtidigt som jag tycker det så tycker jag ändå att det är en fin dag. en fin dag att spendera med sin familj lika väl som en respektive. :)

jobb som gäller i helgen. dag... kvällshelg är mysigare... dagarna kan va lite rörigare.. men det blir säkert bra.. :P skulle gått på bio på fredag. dream girls... men jönköping som den stad den är så går inte den filmen här...! får väl bli nåt annat o hitta på istället! sen på lördag är det ju bänkning framför tv:n. magnus carlsson med i mello. kan ju knappast bli nåt dåligt! hihi!



annars så känns det ibland som att allt bara håller på att rasa samman. som att allt som funnits bara håller på att lösas upp. och det skrämmer mej. det skrämmer mej något så fruktansvärt. finns det ingen som kan stoppa det? jag vill inte att det ska vara så!


"alla har en dröm, allting har en verklighet"


Varför?

Alltid detta varför... Iaf.. En lyckad inflyttningsfest. Dock lite lugnare än den första.. :p ha ha ha! Man vågar inget annat.. ;) men att tankarna alltid ska lyckas ta över allt.. Jämt är det så! Vad det än gäller! Det suger! Well well. Nu ska jag sova. På golvet.. Min säng pajjade ikväll.. Igen! Orka! Tsss. Ciao!

lördag!!!!

äntligen lördag! dagen med stort D! haha! fest som står på planeringen! men först blir det jobb en sväng... men det blir nog kul! ;P

fika med molls o sofia igår. det var mysigt. inget avancerat utan bara sådär gött! :D

måste göra mej i ordning för jobbet nu...! så vi kan hem o ladda för ikväll sen. för ikväll blir det inget mesfestande.. hahhaa... eller vad säger du, kalle? :P

see ya

varför?

söndagar. dessa söndagar.

jag har nog hatat söndagar så länge jag kan minnas. det är som att det ligger ett mörker över dom! när jag gick i skolan hatade jag alltid söndagar för jag visste att dagen efter var det dags att gå till typ helvetet.. det var ju ungefär så jag kände med skolan... eller iaf var det ett fängelse! så då var söndagar hemska för det... och nu är söndagar bara allmänt gråa.. jag förstår inte folk som tycker söndagar är den bästa dagen på hela veckan..?? det händer liksom inget... affärer är stängda och folk låser typ in sej och ligger i sängen hela dan. när jag tänker på söndagar så ser jag en bild framför mej. en bild i svartvitt.
skönt att denna söndagen är över.

har letat fram lite barbados skivor. magnus carlssons tid i barbados var verkligen då barbados var som bäst!!! jag älskar mina barbadosskivor!!! jag blir lycklig av dom! haha.. sen får sofia o linus tycka vad dom vill om att jag gillar dansband..!! hihih..!!








magnus carlsson. en av mina män... hahah...

och äntligen är denna stängningsveckan över också..! inte för att jag jobbade så många stängingar denna veckan men helgen är tillräckligt! :D

ledig imorrn och har inga direkta planer. det är rätt gött faktiskt..! :) ska sova iaf.. det borde jag väl göra nu med kanske..?

bekräftelse... detta stora ord. alla behöver bekräftelse. i skolan fick man bekräftelse ganska bra genom vad man presterade. men hur stolt var man inte när läraren läste upp ett stycke ur ens novell eller ett utrdrag på ens engelska text...? snacka om bekräftelse! vad det än gäller så behöver vi alla bekräftelse. tänk vad så lite kan göra och betyda så mycket. aja...


mindre än en vecka kvar till inflyttningsfesten nu!!!! ska bli sjuuukt roligt!

måste gå o lägga mej nu!!

"kunna resa tillbaks, göra allting bra"


utmaning...


då jag jobbat som medarbetare typ hela denna veckan så har jag insett att man uppskattar det mellan alla skiftkörningar.. för jag måste nog erkänna att jag blrjar bli lite trött på att köra skift nu... :S det är liksom inte så mycket utmaning längre... det är inte så att jag känner att jag kan allt eller är bäst på allt... man kan alltid lära sej mer och bli bättre... men just nu känns det som att jag behöver lite mer utmaning i mitt jobb... och det lär det väl bli... men samtidigt som jag verkligen vill mer så undrar jag om jag är redo...???!!?

trivs så himla bra i vår lägenhet! det är så gött. lägenheten på vegagatan är ingenting jämfört med denna. det känns skönt. hade inte orkat flytta snart igen.. haha..

jag saknar sommaren... jag älskar verkligen vintern.. men då vill jag ha en riktig vinter med mycket snö och många minusgrader... och det som denna vintern bjudit på är ju inte så mycket... längtar till sommaren då vi ska ha massa mysiga förfester på vår balkong och bara njuta. för visst borde det bli en helt kanonbra sommar eftersom vintern vart sådär? det tycker jag iaf...

jag måste lära mig att spara pengar... man kan göra så mycket om man har pengar! jag vill åka utomlands i sommar och i vinter vill jag o sofia åka typ i två veckor till thailand... och nästa mål - usa..! okej.. det är drömmar... men fan va fint det vore!

aja... ska återgå nu.

see ya.