Tisdag

Ännu en dag som började tidigt! Snoozade en timme idag! Värdelöst. Jag måste vänja mig av med snoozandet!! Men det är ju så skööönt o få ligga kvar dom där nio minuterna till. Och sen nio till. Och nio till osv osv... Imorrn ska jag försöka gå upp direkt! För imorrn är det första april och det innebär månadsarbete...! Sjuuukt segt.

Har vart en lite halvjobbig dag idag... Skönt att komma iväg vid kvart över fyra. Var ute och gick en sväng innan och sen när jag kom hem gjorde jag pannkakor med keso i. Hur gott som helst! Att ha keso i pannkakor kanske låter sådär men testade det idag och det var kanon! :)

Är jättetrött idag... Hur ska jag lyckas hålla mig vaken och se Desperate Housewifes om jag redan nu sitter och det känns som att jag ska somna... Hmmm...

Men nu ska jag nog logga ut, stänga av och kolla på tv utan att sitta med datorn i knät... :P

Bye

Tandläkaren...

Förra veckan ringde tandläkaren till mig. På jobbet... Sen när började dom ringa till jobbet???!!! Hur som helst. Jag har sjuk tandläkarskräck... Det är sjukt. Jag är livrädd för tandläkaren. Oavsett om det bara är en undersökning... O nu undrar jag om man på något sätt kan se själv att man har ev hål??? Panik!!! Ska dit den 30:e april... :S Och är redan nervös...!

Hade ju bokat tid på Klippoteket på onsdag för att göra mitt hår ljusare... Men idag ringde jag och avbokade den tiden... Jag har sån sjuk beslutsångest...! Hahaha... Men jag håller nog kvar min nuvarande hårfärg ett tag till så får vi se sen!

Nu ska jag gå,


bye


Måndag!

Måndag! Jag har haft en bra måndag! :D Smidigt och lätt. Jag har en väldigt nöjd känsla i kroppen. Utan någon speciell anledning. Det känns riktigt bra!

Var hemma tidigt från jobbet och cyklade ner till Friskis och körde ett ki-jympapass. Det passet är grymt roligt! Gött med träning! Sjukt gött när man kom ut från träningen och det är helt ljust!! Jag älskar sommartid!!

Nu ska jag äta lite kyckling och sen ska jag följa med pappa o lämna deras bil.

Imorrn är det tisdag och jag hoppas på ännu en bra dag!

Bye!

Träning

Trots att det var riktigt segt att komma iväg idag så gjorde jag det. Tog cykeln till Friskis. O det var kallt vill jag lova. Blev lite lurad av solen... ;) Men smidigt att cykla! Träningen var rätt jobbig men efteråt är det ju alltid riktigt skönt!

O nu har jag ätit lite kvällsmat och sitter o kollar på "Sanningens Ögonblick". Så jävla stört är det programmet. Fattar inte dom som är med där. Men kul är det o kolla på!

Måndag imorrn. O jag är ju inte så hemskt förtjust i måndagar och i mitt horoskop som jag läste idag så stod det att måndagen inte kommer börja bra... O jag som tror på horoskop... Ska försöka tänka positiva tankar så kommer måndagen säkert gå bra! Efter jobbet är det ki-jympa inplanerat. Ska bli kul för det passet är roligt! :D :D

Men nu ska jag återgå.

BYE

....

Har precis kommit hem efter att ha varit på sjukhuset. Jag, mamma o pappa har vart o hälsat på morfar... För drygt en vecka sen fick vi veta att han har fått en tumör på hjärnan och den är tydligen väldigt svullen och ligger och trycker på så han är förvirrad och inte alls sig själv. Det är så himla jobbigt att se och framför allt att se sin mamma behöva gå igenom en sån sak. Igen... Mormor dog ju i cancer för några år sen. Så just nu är det lite halvjobbigt...

Vissa dagar är det mer påtagligt än andra, att han har cancer. C A N C E R. I min värld är det aldrig ett ord som man förknippar med något positivt. Det tror jag inte det är för någon. Vissa dagar är det bara så jävla svårt att hålla humöret uppe...


Update

Göteborg i torsdags var kanon! Inhandlade två klänningar (lite sommarklänningar visserligen men ändå.), en jeanskjol, ett par skor (som jag kommer bryta benen i. Tack Lina, Linda och Mollan för det.), en väska, ett halsband och a... Det var väl det hela. Lite pengar gjordes ju åt iaf... :D

Jobb igår. Sjukt mycket att göra men hela dagen gick väldigt bra! Hem o äta tacos o kolla Lets Dance med Mollan. O idag jobb. Sjukt mycket att göra idag med men det gick bra även idag! :D Gött.

Nu ska jag hoppa in i duschen. För ikväll blir det utgång!!! :D Nice nice nice.

Bye

Personalfest och 11-21

Igår var ju då personalfesten och det var verkligen lyckat! Det var tipspromenad, mat, karaoke och awards. Och naturligtvis party! :D Känns gött att allt bar lugnt, inget tjafs eller oroligheter. Gött!


O idag har jag jobbat 11-21. Skulle jobbat till 20 men det var så mkt att göra så det blev till 21. Har vart mycket att göra hela dan idag så nu är jag trötter!

Innan jobbet var jag ute och gick runt Munksjön. Solen sken och det gött o komma ut på en liten promenix!

Imorrn drar jag, Lina, Molla o Lina till Göteborg för att göra åt en del av lönen.. ;) Ska bli trevligt att komma iväg och ha en ledig dag!

Men nu ska jag kolla mer Greys.

Bye.


Tisdag tisdag tisdag

Vaknade kl 7 av ett sms idag... Seeeegt när jag inte hade ställt alarmet förrän halv nio.. Men men... Hade ju tänkt att åka och simma så det var ju lika bra att gå upp och åka... Gick smidigt att simma idag. Det fick bli 2000 m. Nu har jag precis ätit lite och ska göra mig iordning och sen åka till jobbet en sväng och sen ska jag o Lina fixa och dona inför ikväll. La personalfest!

Ska jag ta tag i saken idag eller ska jag vänta tills imorrn!? Egentligen borde jag ta det idag... Eller!?!!?!


Confused

Jag är förvirrad. Det är tre miljoner saker som snurrar i mitt huvud på en och samma gång... Vet knappt i vilken ände jag ska börja för att få nån ordning på nåt...

Skulle gått och tränat vid fem men kom inte ifrån jobbet så det hann jag inte... Dessutom var jag sjukt opepp... Funderar på en promenad... Men det känns nästan lika opeppande... Jag känner inte för nåt just nu... SUCK!!

Imorrn är det personalfest. Jag försöker tagga och gå in med inställningen att allt kommer gå bra och att det kommer bli skitkul men just nu känns det bara segt...

Ta mig ur denna dvalan, tack.

Tough day...

Somnade efter tre inatt... Eller i morse snarare... Vaknade av telefonen halv sju... Problems at work så det var ju bara att åka ner och jobba... Igen... Var en jobbig och stressig morgon men sen fick jag gå hem typ halv tolv och det var tur för jag hade aldrig orkat jobba till fyra... När jag kom hem kröp jag ner i sängen igen och sov i tre timmar. Under dessa tre timmar ringde telefonen fyra gånger och tre sms mottogs... Så jag sov inte tre timmar i sträck utan det blev en stund o sen vaknade jag o somnade igen. Så höll jag på i tre timmar... Men skönt var det att sova iaf...!

Var med mamma och pappa på sjukhuset och hälsade på morfar. Men jag tror inte han kände igen mig... Otäckt... Imorrn får vi veta vad som händer...

Sen var jag o pappa och åt och nu skulle jag egentligen tränat men jag orkade verkligen inte så har legat i soffan och bara tagit det lugnt. Det behövdes. Känner mig helt seg och trött så idag blir det att gå till sängs tidigt för imorrn är det work igen!

Men nu... Gossip Girl.

Bye


Seg uppdatering?

Verkar som att blogg.se är sega som vanligt... Inläggen verkar ta lång tid innan dom uppdateras från att man skrivit dom!?

Hur som haver. Min lediga dag blev en 12-15. Min 12-15 blev 10-15. Min 10-15 blev en 10-16. Min 10-16 blev en 10-16 + 20-00,30... Heavy suck. Ibland är det inte alltid så kul men det är bara att bita i det sura äpplet....

O nu är jag sjukt trött eftersom jag vaknade rätt tidigt idag. O så vet jag att jag ska jobba till 00,30... Jag lär ju behöva sova lite innan jag ska ner o jobba igen...

Såå... God natt...

Lovely Saturday

Vaknade tidigt av ett sms... Men det gjorde ju att jag hann kolla på "What I like about you" som går på 3:an... Hahah. Solen skiner och värmer genom fönstret. Hur gött är inte det?

Ska snart göra mig redo för work. S k familjefest idag... :P Ansiktsmålning... Wiiiehoo... Eh? Hahaha. Jag ska inte måla denna gången, för jag är verkligen kass på det... Haha.

Om solen håller i sig tills jag slutar blir det en promenad efter jobbet. Så mycket lättare att komma ut nu när det är ljust ända fram till kvällen! :)

Ha en fin lördag!

Update...

Jag är ju bäng i huvudet. Undrar vad jag fick det ifrån att filmen igår hette "I väntan på den rätte"... Den hette "I skuggan av värmen"... Hahhaa.

"En shopaholics bekännelser" var verkligen en film i min smak!!! Tyckte det var jättebra! :D Sen drog vi till ICA och sen hem till Robert och gjorde tacos. Yummie. Som vanligt blir det tacos... Hahaha... Nu är jag hemma och ska snart gå o lägga mig för jag är fredagstrött! :P

Är lite orolig för min morfar... Hoppas det inte är nåt allvarligt...!! Hmmm.

God natt....

Osammanhängande...

Om det skulle vara så att  någon tycker att gårdagens inlägg inte riktigt hängde ihop är det för att jag var så trött så jag inte visste vad jag skrev... Hahaha... Läste igenom inlägget innan och det stämmer ju inte helt.... :P

Iaf. Fredag alla redan... Förra fredagen diskuterade jag och "Loomis-vakten" (som hämtar pengarna på jobbet) hur skönt det var att det var fredag. Idag var det samma vakt igen... Och vi konstaterade att det redan gått en vecka sen vi diskuterade fredag och helg förra gången... Haha. Galet. Han valde att se det negativt att tiden går så fort... Han menade på att han har ju blivit en vecka äldre... Hahaha... Kollade in hans legitimation och han var född 1972... Åldersnoja? Haha.

Hur som helst. En riktigt bra dag idag! :) Började dagen kl 7 och gick runt Munkan innan jobbet. Kändes gött. :)

Ikväll blir det som sagt bio med Linda o Molls. Ska bli spännande att se om filmen lever upp till mina förväntningar... Enligt L. Green var den inte så vass... Återstår att se!

Jobb en kortis imorrn. Fint det.

Nu sitter jag hos min fader och fixar med lite musik eftersom jag inte kan bränna på min dator längre... :( Av nån lustig anledning... Men men. Livet går vidare och det är jag glad för! :P

Men nu har jag inte tid att sitta här mer!


Hej hej

Ännu en dag...

...när man vaknar upp och det är ljust, himlen är blå och solen lyser!!! Åkte upp till Rosenlundsbadet och simmade 2000 m. Det var ruskigt jobbigt idag kan jag säga...! Var helt slut sen... Men men... Gött att ha det gjort! :D Sen gick dagen så fort så innan jag hann blinka var klockan efter fyra och time to go home. Hem och duschade och bytte om och hämtade upp Green i Huskvarna. Kl sex gick vi in på bion. Filmen hette" I väntan på den rätta". Det var en klart sevärd film men slutat var lite otippat!

Efter bion tog vi en sallad och sen skjutsade jag hem lina och därefter så åkte jag ner til jobbet och hjälpte till lite... :) Dock blev det inte så jättemycket till hv-rusch.. Men det kommer säkert! :P

Imorrn är det worki som står på planeringan. utöver dessa planer så ska jag, Linda o Mollan se "En shopaholivs  bekännelser" Nice.

Men nu måste jag gå och lägga mig för snart somnar jag som jag sitter! :P


Lycka :)

Jag har aldrig trott att jag är en person vars humör påverkas av vädret. Men my god, det är jag verkligen. Helt sjukt vilka lyckorus man får när det är sol och torrt och fint! :) Jag älskar verkligen det och jag vill verkligen att våren ska komma på riktigt och stanna för ett tag nu! :D

Hade introduktion för 10 st nyanställda idag. Och jag avskyr att stå inför folk!! Men det gick jättebra men det känns ändå skönt att det är över... :P Men då har man hållt i sin första riktiga introduktion själv då! Känns gött.

Har köpt melodifestivalsskivan med. Detta året var det verkligen många bra låtar! :D

Nu ska jag gå och göra lite mat och sen blir det nog lite nintendo... :P


Bye

Tisdag

Det är sjukt hur mycket vädret kan påverka ens humör... Idag har det verkligen vart underbart, är våren på väg, tro? Jag har iaf använt min röda vårjacka idag och det kändes bra! :)

Har ju vart ledig idag. Var och simmade runt halv åtta och sen var jag på jobbet och fixade och donade lite. Sen åka och handla, hem och städa och sen kom Lina o Linda vid sex så åt vi tacos och satt och pratade!

O nu ska jag gå o lägga mig för jag är så trött så jag nästan sitter här och sover... Daaah..

Sååå... God natt!

BAD day.

Om gårdagen var bra så har denna dagen vart raka motsatsen. Återigen bevisas det att måndagar är helvetesdagar. Så enkelt är det bara.

Var o tränade och det gick sjukt segt det med. Och nu sitter jag här och har ont i huvudet, är irriterad och allmänt negativ och pessimistisk.

MEN... Imorrn är det en ny dag, tack för det!

Pissigt inlägg, jag vet men så är det ibland!

Gött

Ibland är livet så jävla gött!

Träning

Träningen gick sjukt bra! Hoppade och stutsade som om jag aldrig gjort annat! :P Haha. Ne, skämt å sido men det gick riktigt smidigt idag så det var gött!

O nu har jag duschat och precis ätit lite omelett. Yummie. Ska fixa iordning maten tills imorrn och sen blir det sängen för min del. För 06.00 imorrn stämplar jag in! O så var det underbara måndag igen!

God natt!

Good.

Vaknar upp idag och halsen känns finemang! Såååå gött. Nu är det bara lite förkylt och hostigt kvar. I like!

En trevlig kväll hos Green o Nadi igår. Tacos kan man nog inte äta för ofta. Jag har ätit det tre gånger på två dagar nu... Mmm, älskar det! :D Blev ju mello då... Och vilken BESVIKELSE!!! Jag tycker att låten är okej liksom... Men verkligen inget mer, inget jag vill skicka till Eurovision!! Då fanns det så många bättre...! Men men. That's it and life goes on.

Idag har jag vart ute och gått en sväng. Tog ett varv runt Munksjön. Gick så himla smidigt. Ska köra lite wii fit nu o sen är det födelsedagsmiddag hos mamsen och sen kalas hos morfar. Efter allt kalasande ska jag o Lindus till Friskis och träna.

Måndag imorrn igen och denna veckan är fullspäckad... Puh...!

Nehe, nintendot väntar! :D

BYE

Pain.

Var på jobbet redan vid halv tio idag fast jag inte skulle börja förrän 12... Tänkte jag skulle lägga lite budget men det blev ju inte så... Dagen gick fort. Helt plötsligt var klockan två och nästan dags att sluta... Sen att jag inte kom ifrån förrän närmre fem, det är ju en annan femma... ;)

O nu har halsen blivit värre med och det suger verkligen! Nu gör det verkligen ont när jag sväljer, det har det inte gjort på samma sätt innan... Blä!

Kvällen ska bli kul iaf. Ja, Lindus, Molla o Erik ska då till Lina o Nadi. Tacos och mello. Kan knappast bli bättre. ;) Skulle intagit lite vin men känner inte för det så då kör jag på alkoholfritt istället så slipper vi därmed ta bussen. ;)

Men nu ska jag hoppa in i duschen.

Ha en nice lördagkväll! :D Och håll tummarna för att Caroline af Ugglas eller hon den där operasångerskan inte vinner ikväll!!!! Go E.M.D, Måns och Alcazar!! :D

BYE

Fredag

Alla redan fredag igen! Underbart samtidigt som det är skrämmande att det går så fort! :D

Jobbade som vanligt idag. Skulle gått hem 16 men var kvar till 17... Surprise?! Hem och byta om och sen hämtade jag upp Lindus och sen mötte vi upp Green nere vid Friskis. Körde ett melodifestivalspass. Ett pass med bara mello-låtar! :D Passet var okej men inte så mycket mer faktiskt... Känner ju mig dessutom inte helt hundra så kanske inte skulle tränat egentligen... I slutet kändes det som att jag inte ens orkade lyfta armarna... Men men. Alltid gött med träning, efteråt! :P

Imorrn är det jobb o sen mello at Green's. Niiiice.

Jag är så sjukt sugen på att göra nån förändring med mitt hår... Ljusare, kortare, vad som bara en förändring..! Jag ska överväga det här... Blir lite sugen på att bli ljusare nu när våren snart kommer! (förhoppningsvis... :P) Hmmmmm.

Men nu ska jag krypa ner under täcket igen och fortsätta kolla på tv... :) Gött att bara chilla när man är lite seg... :)

Bye.


Jaha...

Jaha... Det var ju länge den solen höll sig... Nu snöar det och snön ligger redan på taken... SUCK! Varför kan det inte bara bli vår nån gång?! Jag vill inte ha mer snö nu. Man mår så mkt bättre och allt blir så mkt enklare när det är sol!!

Jaja, det spelar ju egentligen ingen roll vad jag vill eftersom jag inte kan påverka vädret så slutdiskuterat för idag! :P

Slutade jobba strax efter tre idag. Åkte och hyrde en film och åkte hem. Nu ska jag sätta på filmen efter att ha sovit en stund. Det var skönt men som vanligt så vaknar man av telefonen... Surprise? No. Och ne, jag kan inte stänga av den!

Men nu ska jag sätta på filmen.

Men fan va fint med fredag imorrn!

BYE

Sol

Underbart att vakna upp på morgonen, solen lyser in genom persiennen och fåglarna kvittrar utanför fönstret!! Sen att det inte är så varmt ute gör inte så mycket!! Underbart när solen lyser! Jag vill ha vår och sommar!!!!

Kvällen igår gick bra, var hemma i bra tid. Men inte utan att man är lite småseg nu... Blir ju inte så mkt sömn... :P O nu ska jag göra mig klar för att åka ner o jobba igen! Blir dock en kort dag idag... Halsen är inte direkt bättre... Så träning i eftermiddag kan jag nog glömma. Damn.


Bye!

Snart time for work

Träningen gick bra men var sjukt jobbig!!! Dock ett väldigt roligt pass! :D Så nu har jag duschat, ätit och sovit lite. Ska snart ta och pallra mig ner till worki. Känns lite segt... Halsen gör ont och huvudvärken har inte blivit bättre så 9h arbete framför sig känns faktiskt sådär... Tur att det är gött folk jag har att jobba med!

Men nu ska jag försöka ta tag i att komma iväg.

Bis dann.

Onsdag

Nu ska jag snart dra på mig träningskläderna och åka och träna. Men först ska jag dra ner till jobbet och beställa varor så slipper jag göra det sen... :)

Vaknade dock och känner mig seg i huvudet och lite lustig i halsen. Inte ont när man sväljer men nåt vajsigt är det. Jag håller tummarna för att det går över lika fort igen och inte blir någonting av det hela! För det passar inte nu.. ;) Inte för att det passar nån gång men ändå...

Gött att inte börja förrän 16 idag. Det blir nästan som en ledig dag på nåt vis... :)

Men nu har jag inte tid att sitta här och slöa mer.

Bye.

Tisdag

Usch, vilken dag det har vart. Den började jobbigt direkt! Meeen. Som tur är så löste det mesta upp sig även om inte allt gjorde det... Blev en lång dag... 8-19,30 typ. Men ja, jag vet. Det var mitt eget val.

Igår gick dagen i ett! Det var en bra måndag! :D Jobbade och direkt när jag kom hem så bytte jag om till träningskläder och åkte ner till Friskis och mötte upp Ella o Mollan. Så körde vi ett ki-jympapass. Aaaaasgött. Sen mötte vi upp Green för en fika på Vasas. En sväng till Maxi därefter för att köpa vindruvor och sen var det bio! Såg "Män som hatar kvinnor". Dock missade jag ju början på filmen eftersom jag kanske blundade lite... Hahaha. Men hallå... Jag hade vart uppe sen 04 så det var dömt att misslyckas sen innan...! Iaf, när jag väl kom in i handlingen så var det en bra film! :D Men lång... Var la hemma runt tolv typ...

Imorrn skulle jag jobbat 11,30-20 men det blir 16-01 istället. Ska bli gött att vara ledig ända fram till fyra! Eller det är jag inte ändå iofs... Måste ha beställt varor senast kl 15... Har inte bestämt mig än för om jag ska göra det på förmiddagen eller typ halv tre och sen börja jobba direkt... Men jag får se hur jag känner imorrn helt enkelt!

Nu ska jag köra lite Wii Fit. :D

Imorrn blir det ett jympapass på Friskis! Fina grejer. ;)

Auf wiedersehen!


Typiskt...

Det är så typiskt att allt ska infalla på samma dag... Imorrn är det två miljoner saker planerade och att köra skift ingår inte i den planen. Det är typiskt. Håller tummarna för att det löser sig ändå. :)

Ska snart iväg o fika med Linda, Mollan o Erik. Nice nice.

Hej

Söndag

Klockan är inte mer än elva och jag har redan hunnit med att städa ur min gaderob, vart och handlat, vart på City och hämtat saker, åkt till A6 McDrive och lämnat lite och sen på Jordbron och lämnat restan. Plus att jag precis ätit frukost. Och nu har jag hela dagen framför mig! :P

Känns gött. Nu ska jag köra lite Wii Fit och sen ta det lite chill. Träning sen ikväll o det ser jag fram emot! :D

ByE!

Mello

Jag är nöjd med kvällens "Andra chansen". Sarah Dawn Finer är grym! Ugglan kan man ju diskutera... Och okej... Amy Diamond kanske ser ut som 12, men sjunga och dansa och göra en show det kan hon bannemig!

Suttit och läst igenom lite gamla blogginlägg. Och gud vad jag kan sakna den tiden då man "bara" var medarbetare eller t o m arbetsledare. Det var så lätt, så smidigt. Jag trivs som det är nu. Jag gillar att ha många bollar i luften och kunna påverka saker och ting i ganska stor utsträckning. Men den här känslan jag får när jag tänker på hur det var då. 2006. Det är en bra känsla. Fast det är en svunnen tid nu men jag är glad att jag en gång upplevt den. Men nu är det 2009 och jag är glad att få uppleva den med, såklart! :P

Det var bara lite funderingar jag hade...

Bye.

Lördag

Lördag idag och jag är ledig. Gött. Sov ända till 10 idag. Riktigt skönt! Mötte upp mamma, pappa o linda så var vi en sväng på stan. Och återigen så gjorde jag åt för mycket pengar... Köpte ett par svarta tygskor (jag vet... inte säsong nu men det kommer!!!), en kofta, en tröja, träningslinnen och en jacka! En röd jacka! Tänkte köpa svart (som vanligt) men den röda var ju så fin och snart är det ju vår och vår=färg! :D

Nu ska jag ta och vila lite för jag är helt slut! :P

Är sugen på att se Sex and the city-filmen så det ska jag nog göra med. :)

Lustigt hur ens humör kan pendla som det gör??? Vissa saker som kändes jättebra för bara några dagar sen känns inte lika jättebra idag... Men men... Det är väl så livet är... Upp och ner?


Aja, hej hej.

Fredag!

Började inte jobba förrän 8 idag. Kändes som sovmorgon!! :P Hahaha. Dagen gick snabbt. Himla mycket att göra mest hela tiden med det gillar vi ju... ;)

Sen skynda hem, duscha och byta kläder. Sen kom Lina o Mollan hit och så begav vi oss till Källe. Åt jättegod mat och drack lite vin! Men på fredagar är man ju alltid så sjukt trött...! Men hade väldigt trevligt iaf! Jag, Linda, Mollan, Lina, Källe, Tesa och Martina. Gött o bara sitta och snacka, dricka lite vin och umgås. :)

O nu har jag äntligen lagt upp bilderna från Marocko på facebook... :D La även upp lite bilder från när vi var ute med alla arbetsledare. Bilder från förra helgen är på g men måste lägga in dom på datorn först... :S

Ledig i helgen och det känns förbannat gött. Imorrn blir det en runda på stan med la familia. Ska bli gött att bara få vara...

Men nu ska jag sova för nu är jag VERKLIGEN trötter!!!


God natt!

090305

Har precis kommit hem från träningen nu. Jag vet att jag sagt det innan men jag tycker det är så jäkla kul att träna!!! Det ger mig feel-good-feeling! :P Träningen gick iaf väldigt bra! :D

Och dagen på jobbet gick också väldigt bra!! Jag älskar såna här dagar och Kalle var så duktig så! :)

Ledig i helgen och det känns också riktigt bra! Tjejkväll hos Källe imorrn och på lördag återstår det att se what's up. Träning på söndag annars så har jag inte så mycket planer och det är gött.

Nu ska jag äta lite spagetti och köttfärssås. Va sjukt längesen jag åt det så det ska bli gott! Mums! :D

Auf Wiedersehen!

Wii Fit!

Det är ju hur roligt som helst!!! Och det känns som att det gör lite nytta! :D Körde 45 minuter och blev helt svettig!! Så nu ska här tränas... :P

O nu är det Grey's. Underbart. Jag ser en ljusning på tillvaron när det är Cityakuten på måndagar, Desperate Housewifes på tisdagar och Grey's på onsdagar... hahah...!

Bye.

090304

Vaknade som vanligt tidigt idag... :P Fast att sova till 8 är ju ändå rätt länge...!? ;P När jag legat där en stund och funderat så bestämde jag mig för att gå ut och gå. Men först sprang jag upp till mamma och satte igång en maskin med tvätt. Lika bra att passa på när man är ledig. Sen tog jag på mig mina skor och gick. Blev Munksjön dagen till ära och det gick ruskigt smidigt. Och snabbare än vad det brukar... :P

När jag kom hem slängde jag i en ny maskin med tvätt och fick för mig att jag skulle städa min lägenhet... Så då gjorde jag det... Jag menar... När man väl får infallen är det bäst att passa på! :D

Hämtade upp Lina kl 12 och sen mötte vi Mollan och Linda och åt lunch på Vasas. Deras salladsbuffé är jättegod! :D Sen tog vi en sväng till systemet och laddade upp med lite vin (!?) inför fredagen. Lina drack ett vin i lördags som jag ska testa. Jag har inte gett upp vinet riktigt än... Att det ska vara så svårt att lära sig! Efter systemet åkte jag o Lina till relaxen. Gött, gött.

Var även en sväng på Team Sportia och köpte skor till Linda o Mollan. Bra med Friskiskvällar... ;)

O nu har jag kommit hem och ätit lite. Ska laga lite mat tills imorrn och byta påslakan i min säng. Älskar att lägga mig i nybytta sängkläder!! :D Haha.

Har fått mitt efterlängtade Nintendo Wii Fit nu med så det måste jag packa upp och kolla!! Sen är det ju Grey's om ett par timmar och det får man ju bara inte missa!

Börjar 6 imorrn... Gäsp! Fördelen är ju att man slutar 16 istället för 17 då.. ;) Sen blir det träning på kvällen! :D GÖTT.

Nehe, bye bye.

Tisdag!

Så har ännu en dag passerat förbi. Efter att ha sovit hela eftermiddagen igår så somnade jag innan klockan ens var nio... Vaknade vid sex. Fortfarande med sjuk huvudvärk... Dock var det lite bättre än igår. Så jag pallrade mig upp och åkte och simmade. O sen direkt till jobbet. En smidig dag. I like. :D

Efter jobbet åkte jag o Mollan och köpte sallad på Alcamo och sen åkte vi hem och färgade mitt hår. Äntligen! :D Sen såg vi på en film. Eller... Ja, Mollan såg en film... Jag somnade och sov en stund... Vaknade till emellanåt men orkade inte hålla mig vaken. Hur mycket kan man sova??!

Men nu har jag vart vaken i en timme..! :P Kollar på Desperate Housewifes som äntligen har börjat igen!! Dock höll jag på att missa det. Kollade på texttv innan och då stod det att det började 22...! Så av en ren händelse slog jag på 5an typ kvart över... O då var det ju där! :D

Så nu är det paus och då tänkte jag passa på att skriva lite. Imorrn är jag ledig. Skulle jobbat men behöver en ledig dag! På 19 dagar har jag vart ledig 1 så jag tyckte det var dags nu... :) Så imorrn blir det lunch med Green och sen relaxen. Fint.

Men nu ska jag kolla DH igen!

Bye

It kills me!

Har haft sån sjuk huvudvärk sen igårkväll! Och ne, det har inte med någon alkohol att göra...! :P

Somnade med den och vaknade med den och inget hjälper! Var hemma rätt tidigt från jobbet, redan typ halv fyra. Och sen dess har jag i princip sovit. Orkar inte göra nåt annat! Det spränger verkligen!

Så nu ska jag lägga mig igen... Hoppas verkligen att det går över tills imorrn för jag orkar inte med en sån här dag till!


Bye


Människa...

Nu äntligen börjar jag bli människa igen!!

Gårdagen var kanon! Det var melodifestivalen och singstar hos Lina o Nadi. Inte för att jag vet vilka som gick till final och andra chansen förutom Agnes men ändå...! :P Blev taxi in till stan, som slutade med buss... Eeeeh... Idiot-taxi-chaufför!

Tanken var ju Sliver men det blev Åtta Glas. Sjukt bra musik där! :D

Upp vid halv åtta idag. Jag trodde jag skulle dö. Pallrade mig upp och cyklade till jobbet... Det var tre tuffa timmar även att arbetet egentligen inte var särskilt krävande...

När jag väl kom hem sen så tog jag ut mitt täcke till soffan och la mig framför tvn och sov i fyra timmar. Helt sjukt gött.

Nu håller jag på och lagar lite mat som jag ska ha med mig till work imorrn och som ska intas efter träningen. Kan erkänna att det tar emot lite att åka och träna men det behövs ju det med... :P

Måste skynda mig nu!

Bye.