paaarty!

som christer påpekar varenda fredag... "nu är det helg, sup o svälj!" haha.. vi får väl se hur det blir ikväll. en lugn variant kanske... :D

jobb hela helgen ju. känns sådär men det är väl bara att bita i det sura äpplet, helt enkelt! :) skift söndag kväll... det var ju ett tag sen nu ändå.. hihi! får la se hur det går!

nu ska ja dra vidare!

see yaa.

räkningar...

så har man betalat sina första räkningar på internet då... :P haha... det var ju inte så svårt men lite klurigt med alla siffror när man gör det första gången... jag har aldrig behövt sköta det innan... det var sofia som gjorde när vi bodde ihop... well well. det var då det.

idag har jag vart nyttig! simmade innan jobbet idag! gick hur bra som helst o det var sååå skönt. ja, det var faktiskt det! :D sen var det jobb. fixade o pulade lite i p-rummet. det blir aaasnice! kom la inte ifrån jobbet förrän efter halv sex nån gång.. åkte hem o sen fick jag för mej att jag skulle åka upp o gå runt västersjön. så i med i-poden (som jag nu hittat... ;P) o ut! det va så himla skönt! varmt men det blåste lite så man dog inte av värmen iaf. o det känns ju bra. haha.

sen när ja kom hem så gjorde jag paj. jävla deg. höll på att slänga alltihop! den bråkade med mej! o alltför mycket tålamod har jag inte... haha... nu är det klar iaf o ser fin ut. så det blir bra matlåda tills imorrn! :)

nu ska ja nog se top model som jag spelade in igår. hallå... jag kunde ju inte missa grey's...!!! det borde va straff på det!! hihi!

                                        





see ya!


"minns för mycket..."

måla, måla, måla

japp! idag har jag o lina börjat fixa i personalrummet. det kommer bli huuur snyggt som helst! :P köpte färg igår och jaa... lite kändes det som att han tänkte nåt i stil med: "två tjejer som inte kan nånting..." hahaha... han sa inget men a, man kunde känna svaga vibbar. haha... sen idag så har vi köpt rollrar...(?!) o penslar o massa sånt! o så hylla o tavlor! så det kommer bli finemang! började lite smått idag o imorrn sen blir det roligaste... rollra allt! :D

imorrn blir det ullared. nice. får väl se om man hittar nån skit... ;)

har ääääntligen diskat upp all min disk! haha.. den har legat o bara väntat. men nu är det klart. ajjemän!

var uppe o gick runt västersjön efter jobbet. så gött o komma ut lite när det är så fint väder! o hur gött är det inte att det är så här ljust ute, som det är, o klockan är snart nio! jag älskar det verkligen!!

skönt att söndag o måndag är över nu, eller va säger du kalle? hahaha...

jag är verkligen på så himla bra humör!!! det finns så mycket skit hela tiden, men orka lägga ner energi på det??? nej, tror inte det! så himla mycket känns så himla bra! lovelife.

ska ta o bränna ihop en skiva nu o sen blir det nog sängen om en stund! trött som vanligt så här dags... hahaha... för att citera linus: "babies don't sleep this well"


see ya!


"I can't say I'm sorry"

inget speciellt egentligen...


så var ännu en söndag kommen. o vid detta laget vet de allra flesta om vad jag tycker om söndagar. men nu har jag tänkt att jag ska försöka se nåt bra i dom. göra dom bra, liksom! :P vet bara inte hur jag ska gå tillväga... man borde ju hänga mer med folk på söndagar... eller? lite halvtråkigt väder idag... för min del får det gärna regna. eller asså, helst strålande sol men om det inte är det så har jag hellre regn än som idag. grått o trist.

hade en mysig kväll i fredags! va gött det är att bara vara. att bara sitta o prata, med dom man tycker mest om, i flera timmar. det skulle jag vilja kalla för livskvalité.

började ju jobba klockan sex igår. o, gud. det är omänskligt tidigt! jag kan sakna tiden då jag var en morgonmänniska... ;) nu vet jag inte vad jag är. trött morgon OCH kväll... hahahha.... ne, men det va jobbigt att börja så tidigt men å andra sidan jävligt fint o sluta vid tre o därmed ha gjort sina 9 timmar... :D

imorrn börjar jag ju inte förrän 8. lyx. haha...

tandläkaren på tisdag... eller a, odontologen... jag har ju inget mer där att göra nu, tycker jag. rälsen o tandställningen är borta för längesen. kan dom inte sluta tjata på mej o kalla dit nån annan istället? blir kallsvettig bara jag tänker på tandläkaren. uuuuh! det är nåt av det värsta jag vet. jag har nog fasiken fobi för tandläkaren. tandläkaren o djur, speciellt insekter. haha..

händer inte alltför mycket annars... mycket på jobbet men annars rätt lugnt. o det är inte fel! :D

nu ska jag sova lite mer. är fortfarande lite trötter... :)

see ya.


"all the stars in heaven will shine for me"

ny hårfärg... :D

yes. så var man inte lika mörk i håret längre! och 1200 kr fattigare.. haha.. men det kan det väl vara värt! :D känns bra iaf. kul o göra nåt nytt!

ikväll blir det lugnt... måste va taggad tills imorrn klockan 06.00...... uuuurk! haha.. linda, källe, mollan o lina kommer hit en sväng o så blir det lite TP o lite mat o så.. :) trevligt.

börjar planera för min inflyttningsfest lite smått... för det måste jag ju faktiskt ha.. :D

hur som helst!

see ya.


"rör vid själ, mitt frusna hjärta ropar"

träningsvärk...

kunde verkligen inte förstå var min träningsvärk i magen kom ifrån... önskar att jag kunde säga att det vore för att jag hade tränat men nä... sen innan idag så kom christer som vi shakade järnet med igår (nej, asså inte chef-christer. a6Center-christer) och sa att han hade träningsvärk! o så sa han att det var ju från all dans igår... det vet jag väl! :P så nu är mitt problem löst! :D

grymt lyckad p-fest!

personalfesten igår var verkligen hur lyckad som helst! jobbade till fyra o sen var det bara hem o fixa o dona! :D hämtade lina, källe o little-malin så hade vi lite förfest hos mej! linda o malin var redan hos mej o röjde... :P iaf. taxi ner till oleary's o sen var det bara att vänta tills alla anlände! det var mat, awards, karaoke och alkohol!!! haha... :D var la hemma runt ett sen. festen slutade vid ett så det var ju inte så himla sent! gött det med tanke på att man började jobba klockan 9 idag... egentligen 8 men vem orkar börja 8?? haha... jag o lina tänkte att vi skulle stå för fylleslaget...  :P vi lyckades väl rätt bra med mängden alkohol iaf... upptäckte vi idag! detta har vart en av dom värsta dagarna i mitt liv! shit! i morse på jobbet visste varken jag eller lina hur vi skulle genomlida dagen..! haha... men nu i efterhand när man mår relativt bra igen så var det ju klart värt det! för kul var det igår! :D

helg snart igen då! börjar kl 6 på lördag... känns väl sådär lockande... noooot! men men. så är det! o imorrn är det fredag! o jag ääälskar fredagar!!!!

nu har jag städat o vart duktig! fy fan va tråkigt det är att städa! tur att jag bara har en etta! haha...

ska lägga mig i soffan igen!

see ya.




"när dimman har lättat och den sjunde vågen slår in...."


personalfest!!

ajjemän!!! imorrn gäller det! planerat det sista inför morgondagens personalfest, idag!! kommer nog bli bra! ser verkligen fram emot denna festen! ska bli hur kul som helst faktiskt!!! som vanligt kommer väl a6 mcdrive höras, synas och skämma ut sej mest men vad gör väl det? haha...







"i don't miss you, just who you used to be"

epedemi...

shit. alla är verkligen sjuka! det är galet!! alla på en gång med! men men.. hoppas det går över snart! lina, gött att du är tillbaka imorrn redan! :D

helgen var lugn. firade linda i fredags. fick god mat o efterrätt o allt! :D

sen var det jobb lördag o söndag. skulle ju vart ledig igår, söndag, men eftersom folk är sjuka så fick jag hoppa in! det hela slutade med ett arbetspass från 07:20-21:00... jag var hyyyyyyfsat trött igår sen!

vart ledig idag så jag har vart uppe i västersjön o bara chillat i solen! sen va ja o mollan på a6 en sväng! självklart ska man hitta hur mycket som helst som man vill köpa när man inte har några pengar! suck! jag vill ha lön nu!!! :D

personalfest på onsdag! ska bli väldigt roligt! har höga förväntningar på onsdagen!!! :D

ska kolla lite på tv nu...

see ya!

"än rullar kulorna på skolgårdens grus"

me, myself and i

japps. i söndags var jag ju ledig. gjorde inte särskilt mycket på dagen... chillade mest. sen på kvällen hade ja, linda, malin, lina o källe lite girlsnight at my place! åt lite mat o såg på film och hade väldigt trevligt o mysigt!!!

sen igår var det jobb. hell yeah! jag älskar mitt jobb! vissa dagar mer o vissa mindre. efter en 8-17 så var ja hemma hos mamsen o papsen en sväng. vi va o åt la familia o sen åkte ja o lindus till city för att göra 60 hamburgare till motormässan... var hemma runt halv tio. då var det lite cityakuten som gällde o sen stupade jag i säng!

jobbat idag, som vanligt. många anställningsintervjuer nu o mycket nytt folk på väg in! kul med nya människor! det är alltid roligt o lite spännande! blir nog bra!

imorrn är jag ledig o det känns som att det är välbehövligt... är sjukt trött! ska till ikea en sväng med lina o fixa lite. sen blir det nog lite lunch innan hon börjar jobba igen!

jag undrar jag vart jag har lagt min ipod... den är verkligen helt lost! i want it now!!! ;)

på återhörande!

"vågar du så vågar jag"


....

trodde aldrig att det skulle gå så långt. det skulle inte få gå så långt.



"sanna vänner har man kvar när de andra gått"

söndag

japp. så sitter man här ännu en söndag! påskfest hos lindus igår! oh, vilken kväll det blev!!! hade hur roligt som helst! och det behövdes! kvällen höll på att bli förstörd men nej, skulle inte tro det! ja, lina, molla o maria va grymma!!! sjuuuuukt mycket folk på huset men grym musik! älskar schlagergolvet!!! haha..! så tack girls för en grym kväll!

o nu är min lägenhet i princip färdig med! nån hylla till som ska upp men annars så är det tapetserat och klart!! trivs så bra i min lilla lya! ;)   

livet är så jävla lustigt. allt kan verkligen bara vända innan man ens hinner blinka...!



"lev livet varje minut, lev livet tills det tar slut"

tsss

fy fan va tråkigt. konstigt om man blir besviken??

long time no see...

har inte skrivit på en vecka typ... vart lite o fixa med!!! flytten är avklarad... gick utan problem och idag blev min käre far klar med den sista tapetseringen så nu är det fint meeeed! :) trivs kanon o det är ju skönt det! får väl bli att jag bor här ett tag nu... :P

är så sjukt mycket att göra o tänka på på jobbet hela tiden så just nu orkar jag knappt något annat när jag kommer hem!! känns som att man ligger efter med allt o aldrig kommer komma ifatt sej... men jag vet inte... det gör man väl kanske...! kul o ha nåt o göra iaf.. :P påskhelg nu o det är kul! älskar storhelger när det blir mycket att göra!!! :D :D :D

jobb imorrn o sen så är det fest hos linda! äntligen fest utan att man behöver jobba på sin lediga dag, dan efter, eller nåt sånt! så det ska bli roligt! jag är taggad... :S haha... skämt å sido. men a, det ska bli gött!

jag förstår inte särskilt mycket. ibland ingenting... är det jag som är dum i huvudet eller vad är grejen???

underbart med sol så mycket! finns det nåt bättre? jaa.. jag vet en sak...

ska nog sova nu. vart hemma hos mamma o pappa på påskmiddag ikväll. mysigt!

men nu ska jag nog sova o hoppas på att min jävla förkylning är gone imorrn när jag vaknar... är det för mycket begärt? a, kanske... however...!

see ya!

"i don't miss you, just who you used to be"