changes

livet är egentligen en enda stor förändring... inte mycket av hur allt var för ett år sen är så idag. jag förändras nog varenda dag. men inte är jag ensam om att förändras? både positiva o negativa saker som sker, det är vi väl fler om? jag tror o hoppas det.

mycket i mitt liv ser annorlunda ut nu än vad det gjort tidigare. klart man saknar vissa saker som var. men det är samtidigt så mycket som har förändrat mitt liv till det bättre. saker som jag så ogärna vill förlora så att jag hellre skulle gå genom eld än att förlora. när jag gick på gymnasiet hade aldrig trott att jag skulle bo ihop med min allra bästa kompis vid detta laget. en bästa kompis som jag inte ens hade hunnit få då. sofia, tänk om jag aldrig lärt känna dej. thank you.

hade jag aldrig börjat på mcdonalds den där dagen, då jag va så sjukt nervös så jag bara ville spy, hade jag aldrig lärt känna kalle. linus. freddan. mattias. lina. och så så så många fler. ni är såå mycket värda.

jag trivs så sjukt bra med mitt liv som det är nu så jag skulle inte vilja byta det mot nåt. ingenting verkligen!!! 

en fin kväll med gänget my babes.






ja o mamsen har satt upp julstjärnor o sådär ikväll. så nu är det så himla mysigt här hemma. carolas skiva går på repeat. varvat med magnus carlsson, så klart.. :P min man... hihihi.

idolfinalen imorrn då. ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK ERIK!!! kalle, det va faktiskt vi FÖRST! :P

ska weitergehen nu.

"where do you go when you're lonely? i'll follow you"

så duktiga så... haha..

idag har jag o sofia vart duktiga... :) först va ja o mamsen o simmade i morse... va uppe redan halv tio.. på min lediga dag.. :P sen har vi gjort massa små-ärenden o fixat hela dan... vi hämtade sofia så åkte vi o storhandlade.. sen åkte vi upp till a6 en sväng och åt o va inne i bara nåra affärer... ;) mollan joinade med. sen när vi kom hem gjorde jag lasange (för första gången... får se hur det blir.. haha) o sofia diskade. o när den var klar gjorde ja korv stroganoff o soffisen diskade vidare.. haha.. sen gjorde vi hela köket jätterent! plockade o fixade! så nu glänser det där ute... moooooa.

skulle färgat mitt hår idag... men orkade inte o mollsen hann inte... det ser fan i mej inte klokt ut.. det skiftar i rött o brunt o svart... för att inte tala om utväxten... tssss....

annars så är det jobb imorrn igen... tiden går så sjukt fort... fattar inte vad som händer... köpte en julklapp till molls idag. i liiiike. blir nog kanoners. fatta... julafton om en månad... iiiih. jag vill börja julpynta... nuuu... julgran, ja tack. :D vi ska ha det sååå fint, ja o sofia. :) julmusiken går varm nu... haha...

nu kommer molls en sväng. det är mysigt när dom kommer o hälsar på. jag menar.. jag är van vid att bo ihop med la familia. saknar dom lite... fast oh, va ja trivs med att bo själv. klart det kostar mycket mer pengar o det är mycket mer att göra o tänka på... men det är sjukt fint att bo själv.

forever young, i want to be forever young.

Ännu en helg över...

det går så ruskigt fort alltihop..!! så var det måndag igen. en mycket lyckad helg har vi haft iaf... jobbade i lördags... hur mycket som helst att göra... men det flöt på så himla bra så det var riktigt roligt att jobba!! även om det är lättare och mindre lätt att jobba med vissa... ooh. man kan bli så irriterad... men som tur är går det ju över rätt fort igen... :P

förfest hemma hos oss sen iaf. slutade med att det var jag, linda, sofia, kalle o freddan. det blev en kanon kväll!! sååå mysigt o allt!! en fulländad kväll!! ringde o väckte larsson mitt i natten för att säga att jag kunde ta öppningen... haha.. tyckte inte hon skulle behöva jobba 8-11 o sen åka till sthml vid halv 1... så det var bara att stiga upp när klockan ringde kvart i sju... inte så hårt faktiskt.. bara lite.. :P sen hade jag en ****-morgon. freddan, jag väljer att inte säga ordet... haha.. iaf. allt som kunde gå fel gick fel... o så var det massa att göra o strul o inget flöt på... typ... men men... även den dagen tog slut...

julskyltning direkt efter jobbet. ja, sofia, lindus, linus o mattias. visst. det är mysigt med julskyltning men det är ju inte som det var förr... oj, nu lät jag nog som en pensionerad 65-årig tant.. haha.. ne, men ändå. det är liksom knappt nåra tomtar längre..!! gick ner till stan - genom stan - och hem...

jobb idag med. ledig imorrn. ska bli skönt att få sova ut.. det är tidigt att börja 8... kanske inte jätte.. men ändå...

sova är alltid bra. men i mitt fall hjälper det inte - inte mot huvudvärken iaf... ;) sover nästan 9-10 timmar varenda natt... är konstant trött.. haha.. linus, nu förstår jag vad du menade med "babies don't sleep this well..." hahahaha... dum du är!! haha..

nu ska vi ner o fixa tvätten. städat o tvättat lite så man slipper det imorrn när man är ledig.. :D

fest på lördag? tsss.

ajjemän.

japp japp.

invigning på city igår. det var snyggt. men jordbron kommer alltid vara bäst. hi hi hi. så det var först mingel på city o sen en sväng på tapeten. ja, linda, mamma, pappa, sofia, kalle, mattias o freddie. o linus som drog till bongo sen.. :)

idag är jag ledig o det känns såååå skönt. ja o sofia ska upp till a6 en sväng... göra åt lite presentkort och kanske lite av lönen.... måste ju köpa alkohol tills imorrn med... :P ska bli mysigt att bara gå ut ett litet gäng imorrn! :D eller litet... det blir väl ändå nästan 10 pers... men ändå.. :) synd att lina jobbar! men nån have to... :S hihi.. men jordbron håller ihop - det kan ni ge er fan på!! :D :D :D

annars lär det bli en lugn helg. jobbar öppning... larsson öppnar ju åt mej på söndag men annars så. :) julskyltning på söndag. det ska bli sååå mysigt!!! jag älskar julen!! snart börjar vi lyssna på julmusik... haha... ajjemän.

jag måste nog beställa tid för massage och se om huvudvärken går över... den släpper ju verkligen inte... jag blir så trött... nån som har nåt tips för vad manska göra mot huvudvärk?? jag orkar inte gå runt med huvudvärk jämt och ständigt.. det suger!!

see ya.


inte så mycket att säga...

egentligen... men tänkte att det kan ju va kul o skriva lite ändå... mohahaha...

jobbat idag igen då. bara två dagar kvar på min 11 dagars-period... ska bli skönt o va ledig på fredag... ja o soffis ska till a6 o göra slut på våra pengar... :P lön.. det är fint det.

citys invigning på torsdag med. blir nog nice. tapeten efter det. antagligen. o sen fest på lördag. mm, det kommer bli ett bra veckoslut! :P det blir det alltid när alkoholen är inblandad... ha ha ha. skämt å sido.

så mysigt på jobbet idag. i en timme va det ja, kalle, linus o sofia. det var liksom lugnt o mysigt. roligt. tycker det är jätteroligt att vi är ett gäng, men kan sakna vårt lilla gäng...! love you guys. :)

kul att linus o sofia tror att jag är den som kommer gifta mej först. haha... yeah right. men vart är han? haha..

ska försöka sova tidigt imorrn. är trötter.... som vanligt.. haha..

ibland går luften bara ur en...

myskväll med sisen... trodde jag ja...

yeah right att det blev den där myskvällen jag sett fram emot så mycket. nope. istället blev det en 16-st... inte lika kul. blir 11 dar på rad nu... o det är lite hårt... men men... jag är ju ledig på fredag iaf... :P

sjukt mycket att göra ikväll iaf. bussar o sånt. vanligtvis brukar jag gilla bussar. men det är när jag har förutsättningarna med mej... dom fanns inte riktigt på samma sätt ikväll... men det gick bra ändå. sen stängde ju a6 mcdrive vid 21. så då blev det massa o göra igen.. så jag fick kalla på förstärkning... hihi. linda o malin såg sådär pigga ut när dom kom ner... men vad gör dom inte för lilla mej.. hihihi.

men nu är det sovdags iaf... börjar jobba 11 imorrn igen.... oooh. det är ju inte 8 iaf.. hahaha....

vilket helvete det än är så ja, linnea. du har rätt. jag älskar mitt jobb och har alltid gjort och kommer nog alltid göra. :D vissa gånger mer, vissa mindre... :P

god natt.

så var det också över...

ännu en festkväll som är över. kanon förfest. linda gillade klockan. det är ju alltid roligt när det blir lyckade presenter!!! :D mycket o gött folk. tappade bort sofia ett par gånger men det löste sej det med.. hihi!

kalle-våra fyllesnacksstunder är så fina! hihi!!

så himla roligt o träffa frida o emilia o alla igen! dom man inte sett på ett tag! alla andra med såklart... :P

till mamma o pappa o äta lite mat snart. mat från soya... mmmmm.. o sen blir det mys med systrarna. kan behövas. finns lite o prata om. saker att bli arga, ledsna, besvikna o glada över. tur att man har dom. dom (och sofia såklart) förstår en på ett annat sätt än många andra. skulle inte vara nåt utan linda o malin! o jaa.. sofia med. hon är som en tredje syster. och den bästa vän man kan tänka sej.

kul o träffa anneli o fia!!! folk man inte sett på såååå länge!! :D

nu måste jag lägga på ett kol. eller är det kål? ha ha ha. det är på låg nivå idag. :P

fest snart igen?

Tonight is the night!!

ikväll gäller det. alla är laddade till tusen. a, typ alla iaf. o alla är vi friends. utom freddan. han är en kompis. ha ha ha. han valde att va ensam. ;P ska bli gött med fest iaf. va ju två veckor sen nu. OMG va längesen!! haha...  så nu ska ja ta mej en powernap... iiii like.

see ya tonight.

ikväll är det stjärnklart!

fredag fredag fredag

jag fullkomligt älskar fredagar. det är så underbart. det är mysig stämning på jobbet, alla är glada o trevliga! jag älskar mitt jobb. dock började dagen inte så bra.. mina nycklar va lost. hittade dom verkligen inte..!!! blev helt förstörd.. haha.. linda sa att om dom inte skulle komma fram så skulle vi va tvugna o ringa christer så han skulle va tvungen o byta alla lås. o det är ju ett par stycken.. haha.. sen när linda sen hittade dom blev jag så lättad så jag nästan började gråta. jaa. jag är känslig. jag vet.. ha ha ha!

igår sa kalle att jag var magnus carlssons största idol. fatta. det är inte många som är. kom fram till sen att han menade att jag var magnus carlssons största fan.. hahaha! i looove magnus c.

snart dags för lindus inflyttningsfest. ska bli sååååå nice! lär visst komma en del folk. iiih. haha, det är alltid kul.

börja 8 imorrn istället för 11... både gött o inte. men som kalle sa så har jag ju mina powernaps. haha.. eller powermao som linus ser det. ha ha ha!

nu ska ja o soffis ha myskväll. sova tidigt ikväll känner jag. men först ska vi se gilmore girls o one tree hill o sånt. mmm, iii like!

see ya.

Jaha ja... Även jag då... hahah...

hmm... då var även jag inne på detta med blogg. har alltid vart lite anti det. men det kan ju va trevligt.

jobb idag iaf. det va roligt idag! kalle-målbrottet o slinus. a, det är fint. jobba imorrn o sen är det fest på lördag!! iiih!! ska bli såå nice! kommer förhoppningsvis nåra hunkar med.. mohaha...!

"vissa kvällar är mer stjärnklara än andra." - freddie.. va inte det bra sagt? :P

får reda på resultaten från blodproven på måndag iaf. man nästan hoppas ju att det ska va nåt så denna trötthet o ständiga huvudvärk kan försvinna!! men men.. however. det går väl över tills jag gifter mej.....

nu har sofia lagat mat till jobbet imorrn. luktar jättegott! mmmm!!

iiih. jag vågar inte. hihi.

ciao!