Segis

Mitt bredband är verkligen segt... Vilken miss jag gjorde när jag bytte från vanligt bredband till mobilt... Hmpf... Visst att det är gött o smidigt o så men finns det nåt segare än att sitta o vänta på att en sida ska komma upp? Njae, tror inte det!

Jobbat som vanligt idag. Jag o Malin står o pratar om hur lugnt det är och att vi skulle skicka hem fyra stycken så vi skulle få nåt o göra.... Det skulle vi ju inte sagt för sen fick vi ju o göra kan jag lova! Haha!

Jag och pappa skulle åkt upp till Axamo efter jobbet och gått en sväng men när det regnade och åskade så så kändes det inte som en särskilt bra idé... Men tänkte att nåt måste jag ju göra så jag tog en sväng till Rosenlundsbadet och simmade lite. Det var lite halvsegt för det var verkligen längesen jag var där senast!!! Men sjukt gött när det är klart! Stog o tjötade en stund med Tesa med. Ser fram emot helgen!!! Imorrn blir det tjejkväll med ost, kex och alkohol hos Linda och sen på lördag fyller Tesa år så då är det partaj hos henne! En riktigt nice helg! :D Surt bara o börja kl 6 på lördag!!! Men men. Sen är det söndag och då är jag leeedig! :D

Nu ska jag INTE kolla på Sjunde Himlen utan jag ska ta min bok och sätta mig i hörnan och läsa lite! Tror jag... Kanske blir ett avsnitt av Sjunde Himlen först... Ett bara...

Bye

Onsdag

Yes, planen var ju ledig dag idag. Men 06.03 ringer min mobil... Då är det Emilia som ringer... Hon står utanför jobbet men ingen skiftledare där och öppnar... Försöker ringa henne men mobilen är avstängd... Trött som ett as var det ju bara att gå upp o dra på sig kläderna... Heeeelt sanslöst va trött jag var... Straxt efter åtta sen så kom hon som skulle öppnat... Då hade hon somnat på soffan igår och sovit hela natten... Sånt som händer! Kom därifrån vid halv nio ungefär.

Då åkte jag direkt hem och la mig o sov. Sen ringde mobilen vid 10 och jag var så trött så jag visste knappt vad jag hette... Låg och drog mig till kvart i elva o sen var det dags att gå upp och göra sig i ordning. Linda hämtade upp mig o så åkte vi upp till A6 och träffade Mollan o så åt vi lunch på Soya. Göööött.

Sen skulle Mollan åka o jobba o jag o Linda var sega båda två så vi åkte hem och la oss i min soffa och kollade på 7th Heaven... För idag kom dom säsongerna som jag hade beställt... :P Så vi kollade lite på det, sov lite, kollade lite till... :)

När Linda drog hem sen så plockade jag iordning lite och sen åkte jag upp till Axamo och gick 6 km. Kändes rätt gött. O nu har jag lagat mat tills imorrn. Eller lagat o lagat... Stekte kött och kokade quinoa. Ingen aning om ifall jag gillar quinoa men tänkte testa! :D

Fast nu blir det en dusch och sen sängen!

Natti natti

En bra dag! :D

Var så fruktansvärt trött i morse så jag visste knappt hur jag skulle fixa o ta mig ur sängen... Puh, det är tidigt o gå upp vid fem!!! Allt gick HUUUR smidigt som helst på jobbet... Till en början... Sen började det bråka med mig... Glassmaskinen ville inte alls som jag ville och allt bara strulade... Men till slut kom jag iväg iaf så jag hämtade upp Mollan runt halv tolv. :)

Kom fram till Göteborg och gick o kollade lite. Skulle inte köpa överdrivet mycket hade jag tänkt... Men det blev ett par jeans, en luv-mys-tröja, en randig t-shirt och en t-shirt med en zebra (!??!) på... Så jag är nöjd! :D

Sen köpte jag ett album som jag ska göra till fotoalbum! Sitter o håller på o laddar in bilder som jag ska framkalla! Blev dock närmre 300 st så det tar lite tid... O då är det inte alla bilder utan jag vill framkalla fler men jag får la ta några åt gången! Så jag ska iaf göra ett fotoalbum för våren/sommaren - 09 tänkte jag! :D Har ju en del kort... :P

O så när jag satt och bläddrade mellan kanalerna innan så upptäckte jag att Cinderella Story gick på trean... Aaah, det är en av mina favoriter!!! För något (några?) år sen så såg jag den om och om igen. Jag älskar musiken, skådespelarna och allt...! Storyn!! :D Så lite nostalgi o se den igen i och med att det var ett tag sen jag såg den nu! :D

Sen blir det nog nåt avsnitt av... Ja, ni vet...

Ledig imorrn med ju o det känns gött! Lunch på SOYA med Linda o Mollan är inplanerat men det är väl det ända so far. Ska sooova först! :D

Men nu ska jag kolla på Cinderella Story igen! :D

Bye

Gothenburg!

Yes! Imorrn blir det först några timmars jobb sen drar jag o Mollan till Göteborg o spenderar lite pengar!! :D Gött!

Måndag, måndag, måndag.

Mycket o göra på jobbet idag... All day long... Gjorde besök på Linas McDonald's och jobbade lite i köket. Nästan som gamla goda tider... ;) Kände mig dock helt vilsen... Haha... Rooookie!

Skulle slutat tre men klockan var nog närmre halv sex innan jag var hemma... Puh... Bytte om, tjötade lite i telefon och sen åkte jag upp o hämtade pappsen så åkte vi till Västersjön där jag gick en sväng och han sprang.

Så nu är jag hemma igen. Blir sängen tidigt idag för igår var jag uppe alldeles för länge och kollade på Sjunde Himlen... Hahaha... Börjar jobba kl 6 imorrn igen så bäst o sova i tid... :)

Men först får det nog bli lite 7th Heaven... Mohahah.

Och btw... Jag hatar verkligen skitsnack...!!!

Bye

Benjamin Button

Hemma igen och borde snart gå o lägga mig så man är pigg imorrn! :) Fick kyckling, klyftpotatis, grönsaker och bearnaisesås hos Mollan. Och som efterrätt blev det varma hallon och glass... Mmmm. Gott var det!!

Sen hade dom hyrt "Benjamin Buttons otroliga liv" eller vad den heter... Fruktansvärt seg film... Över 2,5 timme... Efter drygt en timme så gav jag upp och gick hem... Det hände liksom inget... Så nä, det var ingen film för mig!

Men nu ska jag göra mig redo för bädden!

God natt

Hemma igen

En seg dag på jobbet... Men allt gick bra och flöt på så det var skönt!

Mollan ringde innan o frågade om jag ville komma o äta hos henne o Erik och se på film. Och det tackar man ju inte nej till en regning och grå söndagkväll! :)

Så nu ska jag ta en vila/powernap, kanske se liiiite på sjunde himlen och sen göra mig iordning och gå bort till Mollan.

Btw så beställde jag hem tre säsonger till av 7th Heaven igår... Så snart har jag ingen tid för nåt annat än det... Hahaha. Tesa lovade dessutom att jag skulle få låna hela OC-boxen av henne så jag antar att jag kommer bli fast... :P

Ciao

New day

Så var det ännu en ny dag. Blir några timmars jobb idag trots att jag skulle vart ledig... Men så är det ju ibland och nåt man får leva med... :P

Har legat o läst i över två timmar nu. Jag älskar när man hittar en bra bok men hatar att man inte kan lägga ifrån sig den! Haha. I-landsproblem? Oh yes.

Nu ska jag iaf göra mig iordning för work och sen får jag se om jag får tummen ur och drar och tränar eller om det får bli en liten promenix runt Munkan eller nåt i den stilen.

Bye so long


Wii

Jobbat idag o det var la rätt okej... Åkte direkt till MediaMarkt efter för jag skulle köpa en ny box med Sjunde Himlen... :P Sen kollade jag lite bland tv-spelen... Och det blev visst ett Wii Sports Resort... Det nya som kom ut igår med 10 nya sportsgrejer... :) Så ikväll blir det food och Wii-spelande hos Linda o Robert... :P

Ledig imorrn o det känns bra! :D Funderar på om jag ska träna imorrnkväll??? Kan inte riktigt bestämma mig! :S

We'll se helt enkelt.

Nu ska jag öka tempot lite här så jag kommer iväg.

BYE


Wallander

Jag är lite av ett fan när det gäller svenska polisfilmer... Framför allt Beck och Wallander... :) Så givetvis skulle jag ju se den senaste Wallander.

Mollan kom hit, vi åt lite tacos (love it!) o kollade på filmen. Mucho bra måste jag säga!

O nu har jag suttit o tjötat med folk på msn sen mollan gick och nu behöver jag gå o lägga mig om jag ska få alla mina timmars sömn som jag behöver! Eller förresten... Det är för sent ändå! :P

Börjar ju jobba kl 9 imorrn... Seeegt. Hoppas det blir mkt o göra så tiden går fort! :D

Men nu... God natt!

Freeeeedag! :D

Jag ÄLSKAR fredagar. Oavsett om man jobbar och inte ska göra något speciellt så är fredagar något av det bästa jag vet! :) Skönt med lite sovmorgon idag! Inte överdrivet mkt o göra på jobbet eller om det kanske rent av var så att vi var för mkt personal så det inte kändes!? Vad vet jag?! Smidig dag iaf.

Efter att vi slutat satt vi o tjötade lite i personalrummet. Det visade sig att en tjej på jobbet, hennes kompis som är 19 år ska gifta sig imorrn... 19 år!???! Är inte det lite väl tidigt? Dom hade inte bott ihop utan skulle flytta ihop nu i samband med bröllopet. Känner man varandra helt om man inte ens bott ihop och levt sk vardagsliv, liksom? Visst att man delar mycket o så ändå om man är tillsammans men att bo ihop är ju ändå en annan sak? Eller? Bara för att man inte har en ring på fingret så finns det ju ingen eller inget som säger att man älskar varandra mindre? Jag tänker ju (o det antar jag att alla andra också gör..) att det man gifter sig med, den ska man leva med för evigt? Att bryta upp ett giftermål är ju inget man suktar efter... Näe. Jag ska först träffa nån, sen flytta ihop, förlova mig, gifta mig och sen skaffa barn. I den ordningen VILL jag ha det. Sen vet man aldrig hur det blir. Men det är min plan och dröm iaf. :)

Nog om det! Har vart duktig med maten idag med. :P Tre dagar! Yeah! Hahaha.

Nu ska jag hoppa in i duschen och få bort allt flööööt.

Bye

Torsdag again!

Yes box. Började ju inte förrän halv tolv idag så då tänkte jag att gött, då kan jag försöka sova lite längre. Var dessutom vaken rätt länge igår. Men näe. Då ringer telefonen kl 9... Visst om det hade vart nåt viktigt men det var det verkligen inte så jag kan inte rå för att jag blir lite irriterad!!! Men det är väl baksidan med detta jobb!!??

Hur som helst. Jobbade och tiden gick alldeles för långsamt. Var så sjukt otaggad på o jobba till 20 så när det var lugnt passade jag på o gå hem! :)

Maten har gått bra idag med! Körde en shake till frukost, omelett till lunch, en sallad och lite honungsmelon på eftermiddagen och en shake nu till kvällsmat. Eller vad man nu ska kalla det. ;) Två dagar iaf! Yeaaay! Hahaha... Nu måste jag komma igång med träningen...! Såg kort från när jag, Molla o Green var i Marocko. Det var sista veckan innan jag började "mitt nya liv" (som man gjort tuuuuusen gånger!) och jag hatar dom korten! Jag tror jag ska ha dom som motivation... För så vill jag INTE se ut igen! Så nu kör vi vidare här! :D

Jobba imorrn, as usual på fredagar! Hoppas det blir mycket o göra! :D Sen blir det nog chill. :)

Nu ska jag kolla på Sjunde Himlen. IGEN! Hahaha.

Bye

Fika

Fika är bra stuff. Efter bortfall på två sjuklingar så blev det jag, Green, Tesa, Källe o Anna Larsson. Kaffé Paus (som för övrigt är helt fel upplagt... Antinget Cafépaus eller Kaffepaus??? Eller är jag ute o cyklar??!) was the place to be. Klockan blev halv sju. Den blev halv åtta. Den blev halv nio och den blev halv tio. Green droppade av för hon skulle hämta sin man. Och vi andra började prata om allt gott som finns på McDonald's...... Så yes. Det blev en tur dit... Tesa fick sin efterlängtade El Maco.. Kontakter, ni vet. ;) och själv var jag nyttig och åt en hamburgare med bara sallad o lök, äpplen och ramlösa. Kändes bra. Första dagen. Check.

Har hur som haver haft en riktigt trevlig kväll med mycket skratt. Jag älskar såna här kvällar.

Nu ska jag kolla lite på Sjunde Himlen igen o sen blir det sängen. Imorrn väntar en 11-20... Yeeeay!!

Bye

Sjunde himlen...

Det blev iaf två timmar i solen innan molnen kom! O två timmar passade mig perfekt! En solstol, en bra bok, en kall Loka päron och lite jordgubbar. Gööött. Jag älskar att vara ledig! :D

Åkte hem o fixade lite mat. Lax med quinoa. Men quinoan blev nog inte så lyckad... :S Hahah. Imorrn får det bli wokgrönsaker o lax istället! Ett säkert kort! :D Iofs var det rätt gott iaf!

O sen nu i eftermiddag har jag kollat på Sjunde Himlen och sovit lite. :D Nu blir det ett avsnitt till av Sjunde Himlen innan jag måste göra mig iordning för fika med girlsen. :)

Tjo

Solen lyser, himlen är blå...

...vad det är skönt att leeeeva då! :D

Vaknar upp alldeles för tidigt. Ligger o drar mig en stund. Går upp och kollar på himlen... KLARBLÅ!!! My god. Nu blir det stressigt. Jag kan ju inte sitta här i min lägenhet, i stan, o uggla när jag kan åka upp till Västersjön och lapa sol!!

Så jaa... Gissa vad jag ska göra nu? Yeah, that's right. Västersjön, here I come!

Bye

Ledig! :D

Återigen lite kass uppdatering men har sovit mest hela tiden! :P

Vaknade upp vid åtta idag och mår sååå mycket bättre! Mår inte hundra liksom men det är stoooor skillnad och det är sååå gött! :D

Ledig idag ju och i och med att jag mådde så mkt bättre så tog jag tag i att städa o tvätta. Det var välbehövligt. Ut med sängkläderna fulla av bakterier och snor, :P, och i med nya! :D Städade supernoggrant och plockade och fixade så nu är det verkligen fiiiint i min lägenhet! I like! :D

Sen var jag o mamma o tvättade min bil och tog en lunch på SOYA. Det är ju dödande gott. Yummie!

Är ju ledig imorrn med! Så gött o ha städat o fixat idag för då kan man verkligen med gott samvete vara ledig imorrn! :) Imorrnkväll så blir det en fika med girlsen. Nice nice.

Nu ska jag o Mollan iväg o ta en fikelika. Naaajs.

Bye


Btw... Köpte ju en box med Sjunde himlen... O jag är fast... Hahah. Love it!


Trött på det..!

Kass uppdatering men det enda jag gör är att sova, i princip... Är trött på att inte må bra nu... Var ute en sväng i fredags men det blev lugnt för min del... Dumt över huvudtaget o festa om man inte mår bra...!? Jobbade igår och det var fruktansvärt jobbigt... Kom hem runt fyra och sov resten av eftermiddagen och kvällen... O idag sov jag till tio, skjutsade upp mamma o pappa till västersjön och sen har jag sovit resten av dagen. Tanken är att vi ska på "Allsång i Gränna" ikväll... Vet inte om jag orkar... O vet inte hur jag ska orka jobba imorrn...!? Kan jag få bli frisk nu, tack.

Orkar inte skriva mer nu utan ska vila lite... Har köpt en box med "Sjunde Himlen". Det är min sysselsättning mellan sovturerna. Älskar sjunde himlen. ;) O jag vet. Det är sådär äckligt töntigt. Men det är nog det jag älskar.


God natt.


Fredag!

Skulle ju simmat igår men så blev det inte... Vaknade upp på natten o hade sjukt ont i halsen så skulle hoppa över simningen. Åkte till jobbet och mådde inte alls bra så jag åkte hem igen... Åkte hem o la mig och sov i princip hela eftermiddagen... 38-39 graders feber och det var längesen jag hade feber alls... Nog för att jag vart förkyld o haft ont i halsen några gånger nu i våras men ändå... Segt iaf... Men idag känner jag mig lite bättre. Har inte kollat febern sen i morse för jag vill inte veta. Jag menar... Det man inte vet har man ju inte ont av... ;)

För ikväll blir det PARTAJ!!! :D Drinkar, cider, musica o friends!! O sen förhoppningsvis Harrys!! Oooh, ser fram emot kvällen! :) Segt bara att man inte känner sig helt hundra men det blir säkert bra så fort man får lite alkohol i kroppen... ;) (klok tanke, verkligen! :P)

Men nu ska jag ta o vila en stund innan det är dags o göra sig iordning!

Imorrn är det jobb men bara mellan 12-16. Göttans.

- Bye

Onsdag

Som sagt då. En sväng till A6 skulle det bli. Hoppade över cyklandet och fick skjuts av Robert som ändå skulle åt det hållet. :) Gött det så slapp man komma fram som en svettlurk! :P O jag som inte skulle göra åt några direkta pengar eftersom jag redan gjort åt för mycket denna månaden... Men det blev det ändå... Men nu är jag ett par korta jeans med mudd, ett linne, en tröja och en tunika rikare. :) Fiiiint. Hahaha.

Sen när jag kom hem så fixade jag lite smågrejer åt mamma o sen åkte jag hem till Lindus. Hon hjälpte mig o färga mitt hår o så hjälptes vi åt o färga hennes med. Sjuuuukt gött med nyfärgat hår! I love it! :D Green anlände och vi började kolla på en film som vi inte såg klart för vi tröttnade...! Robert o Danne kom hem och Danne började fixa mat. Pasta med nåt slags "laxpaket". Rikigt gott var det! :D O sen spelade vi lite spel och satt bara o tjötade. Mysigt. Men en annan ska ju upp o jobba imorrn igen så det var bäst o åka hem och göra sig redo för sängen! :)

Men ist så fastnar jag här, så klart...! Håller på o laddar upp bilderna från igår. :) Fan vilken tid det tar!

Imorrn innan jobbet ska jag o mamma åka o simma. Shit, det var flera månader sen som jag simmade senast!! Men måste komma igång igen! Ska ju tydligen med Robert, Henke o Danne till gymmet nästa vecka... Oooops... haha... tar lite sovmorgon så ska hämta upp mamma halv åtta så åker vi o simmar sen. Gött kött.

Måste hinna med en sväng till systemet imorrn med! Tagga inför fredag!! :D

Men nu måste jag gå o lägga mig...! Såå... god natt!




Bild från gårdagen. Källe, Linda, Jag, Martina, Molla o Tesa

Ledig :)

Hade ju tänkt o sova rätt länge idag och sen förflytta mig ut till soffan och ligga där resten av dagen. I princip. Men nej. Kl 9 får jag ett sms av min kära syster där det står: "vill du sola med mig idag?" Kollar ut och håller väl inte riktigt med om att det är solväder... :P Så det blir en sväng till a6. I och med att vi inte riktigt är kördugliga så får det bli by bike. Men det är ju alltid trevligt o cykla! :P

Så nu ska jag ta o göra mig iordning och sen ge mig aaaav.

Jag gillar o va ledig! :D

Bye

En bra kväll!! :D

Kom precis hem efter en mycket mycket lyckad kväll. Tanken var väl från första början att vi bara skulle hänga o umgås hemma hos Tesan. Sen blev det lite vin inblandat och det slutade med att vi nog alla drack lite mer än planerat... :P Har iaf haft en SJUKT trevlig, rolig och bra kväll!! Åt gooood mat! Raqlette eller hur fasiken det nu stavas. Sjukligt gott iaf! :D O sen satt vi o tjötade. Drack cider, raspberry daquries och nåt annat gott med glass, chokladsås o bananlikör. Fina grejer! Planerade även in partaj på fredag! Längtar redan! :D

Nu ska jag nog sova. LEDIG imorrn då, jaaa! :D


Systrarna Källeholm




Jag, Linda, Källe o Mollan



God natt! :D

Tisdag

Tisdag idag och idag har jag gjort något jag aldrig tidigare gjort under 7,5 år... Jag försov mig!! :P Hahaha. Skulle vart på jobbet kvart i sex och ställde alarmet på 04,30 så jag skulle kunna snooza. Jag vaknade och snoozade vidare flera gånger. O sista gången så skulle jag "bara ligga kvar nån minut"... och sen gå upp... Men jag somnade ju om så kvart över sex ringer mobilen... Daaah... Segt! Men 10 min senare var jag där! :P

Sen har jag haft en rätt bra dag ändå. Smidig o lätt! :) Var dessutom så lugnt så jag gick hem för en timme sen typ. Tog en sväng till systemet inför kvällen och nu ska jag ta en promenix runt Munkan. Ska försöka hinna med en powernap innan vi ska åka BUSS!!! till Tesa sen. BUSS!!?? Hur gör man? Hahaha. Men så blir det ju när alkohol är inblandat. :P

Ledig imorrn! Kände för det så jag gjorde mig ledig. Det är väl en av fördelarna med mitt jobb... Att det ändå är hyfsat lätt att göra sig ledig en "vanlig" dag... Ska bli gött. Ska hyra massa filmer och bara ligga i soffan hela dan. Aaaah, jag ser fram emot det! :D

Men nu måste jag ta tag i den där promenixen om jag ska hinna powernappa med!

Bye

Trött är jag!

Ah, shit. Sitter nästan o sover framför tv:n och klockan är tjugo över åtta! :S Somnade ju inte igår så det blev inte många timmars sömn kan jag säga... Så kanske inte så konstigt om man är trött! :) Får bli sängen snart för imorrn börjar jag sex igen... :(

Idag har det vart ett praktexempel på mina hat-måndagar!!!!!!! Inget mer o orda om. En riktigt kass dag iaf!

Tog en promenix runt Munkan innan. Skönt o komma ut o få lite luft! :)

Imorrn blir det jobb då o sen ska vi till Tesa o äta lite god mat! :) Nice, nice.

Men nä. Nu ska jag nog gå o borsta tänderna.

God natt :P

Skulle ju sova...

Eftersom jag alltid börjar kl 6 på måndagar och måndagar är första dagen på veckan, vilket innebär att man vill vara pigg o glad, så känner jag alltid att jag måste gå o lägga mig och helst sova innan klockan är 22 kvällen innan... Dessutom är det alltid mycket o fixa på måndagar... Men dom senaste söndagarna har jag liksom inte kommit i säng. O idag känns det som att jag inte ens är trött... Hmmm.... O ingen bok har jag o läsa heller... Det är ju inget på tv o då läser jag gärna lite innan jag somnar... Hmm... Hur ska jag göra nu då? :P

Ne, jag ska nog börja göra mig redo för sängen iaf så får vi la se om man somnar! :D

God natt

Utkast: Blev en ...

Blev en pizza, eller a sallad för min del, på Campino o sen åkte vi hem till Linda o Robert och drack kaffe. Erik o Mollan kom förbi en sväng med. Kul o träffa Erik igen, det var ju ett tag sen nu! :)

Sen tog jag, Linda, mamma o pappa en tur med bilen. Mormor o morfar hade ju stuga i Våeryd, utanför Tenhult, för några år sen. Så vi åkte dit o kollade läget och körde en sväng. Mysigt.

Nu är jag precis hemkommen och funderar på vad jag ska göra för mat tills imorrn. Måste planera upp min mat. Jag har 15 kg kvar att gå ner tills jag når mitt mål. Det första... ;) Är glad för att jag gått ner det jag har gått ner hittills men jag ska gå ner dom där 15 också. Det kan väl inte vara så svårt!? Gäller bara att man planerar upp lite och får in träningen så är man ju i hamn sen. :P



Jag och tre av mina favoriter.


BYE.

Söndag igen då...

O så var det söndag än en gång... Har inte gjort mycket idag. Sov tills kl var tio. Gött! Även att man har vart ledig ett par dagar så är man lite trött för det har ju ändå gått i ett, kind of... :)

Var o hyrde en film innan som jag kollat på nu. "Gary matters" hette den. Helt klart sevärd! :D

Nu ska jag, mamma, pappa, Linda o Robert gå o äta pizza. Yummie. Nu kommer dom så hinner inte sitta här mer nu.

Bye bye.

Back home!

I torsdags efter att Mollan slutat jobba tog vi vårt pick o pack och begav oss ner mot Mellbystrand. Kom ner och när vi kommer dit så har Henke o Danne redan kommit. Dom som skulle kommit först ett dygn senare. Så det var ju en positiv överraskning. :P Det var iaf en väldigt bra stuga! Kanske inte världens modernaste men den var helt klart funktionell och bra! :)

Maten påbörjades och ciderna öppnades. Åt grillad kyckling, ris och jordnötssås. Riktigt gött! :D Satt o tjötade en stund o sen tog vi en promenix ner till havet och kollade läget. Sjöng "Ta mig till havet" och "Trubaduren"... Haha. Fint lät det, kan ni tro! ;P  Vädret var inte helt på vår sida utan det regnade lite emellanåt men det var en sån himla bra uteplats på huset så där satt vi hela kvällen sen tills det var dags o krypa ner i sängen för några timmars sömn. :)




Igår sen så vaknade jag redan vid halv sju. Robban var vaken o skulle ut med Texas så jag hängde på så tog vi oss ett morgondopp. Kallt var det men gött! Årets första dopp i havet! Alltid gött o bada i havet!! Gick hem o väckte resten... Haha. O då var väl klockan kanske halt åtta eller nåt...! :P Åt frukost och sen körde vi lite kubb o grejer. Solen visade sig emellanåt och då passade vi på att njuta av den. Annars gjorde vi det vi kände för. Spelade lite yatzy, tog en powernap, drack nån cider osv osv. Snacka om att njuta av ledighet! :D Källe o Tesa anlände sen under kvällen och då grillade vi och åt massa god mat! Körde en omgång med kubb men sen började det regna igen så då intog vi uteplatsen och satt där även den kvällen. :)




 



Idag var vi inte uppe riktigt lika tidigt. Klockan var nog åtta iaf! :P Frukosten intogs och sen hängde vi mest. Åt lite chips o tjötade. Lunchen blev mcd-mat och det vet vi ju sen innan att det aldrig är fel... :P Sen plockade vi iordning lite, solade lite, sov lite o sen var det dags o börja dra sig hemåt. Jag hade ju lovat o köra Dannes bil, som dessutom var automat...! Så Linda o Robert åkte i deras bil o jag, Danne o Henke i Dannes bil. Det var Mamma Mia skivan på repeat och hög volym hela vägen o där satt vi som tre fån o diggade järnet! Hahaha.





Har verkligen njutit av att vara ledig och det har vart så obeskrivligt skönt att komma bort lite!! Har haft det så skönt och roligt så det är nästan så att träningsvärken gör sig till känna i magen av allt skrattande!

Ledig imorrn med o då ska jag inte göra mer än vad jag känner för. Sen är det back to reality på måndag igen. Men jag har verkligen fått mersmak på det här med att vara ledig... :P Så gött för det har vart lugnt o skönt och inget att oroa sig för över jobbet med. Gött är det.

Nu ska jag kolla lite på Ondskan o ladda upp bilderna på facebook o sen blir det sängen!

Bye bye

Damdidam

LEDIG!!! :D

Ah, så jäkla skönt o vara ledig och veta att jag är det i fyra dagar nu! :D

Vaknade rätt tidigt idag o lika bra det för skulle tvätta o fixa lite. Så det har jag gjort nu och allt är torrt o klart. Gött. Har vart o handlat lite inför vår lilla tripp. Tog en sväng förbi systemet med. :) Så nu är jag redo! :P

Mollan jobbar till fyra o sen åker vi.

Köpte ny telefon igår. Fick ett infall och kände för det så då gjorde jag det. :D En svart samsung. Ingen speciell men kul med en ny. :D

Nu ska jag äta lite mat.

Auuuuf wiedersehen.

Guten morgen!

Jag kommer inte ihåg senast jag började så här dags o åt frukost innan jobbet! Underbart skönt. Så nu sitter jag här och äter lite frukost och har gott om tid på mig. :)

Hoppas på att det blir en bra dag idag! O det känns så! :D

Träningsvärken efter träningen i måndags kom smygande igår och idag känns det lite mer... :P Men ändå inte så farligt som jag trodde att det skulle vara med tanke på att det var längesen jag tränade pass! :D

Men nu ska jag äta upp min frulle.

Bye

Bra dag!

Idag har jag verkligen haft en bra dag! Ett par saker som störde min dag men jag är ändå vid gott mod o har vart hela dan! :D Underbart med såna dagar. Vill ha en imorrn med, tack.

Nu ikväll var jag, mamma o pappa på Johan Falk, ju. En riktigt bra film! Gillar man dom sortens filmer så ska man absolut se den!!!

O nu har jag tänkt o gå o lägga mig men känner mig inte så trött... Får se. När jag väl lägger mig ner är det väl inga problem o sova... ;) Brukar ju inte vara det! :D

God natt!

O btw... Snart är det torsdag!!! O då är jag ledig i FYYYRA dagar! :D

Skit.

Jag känner inte igen mig själv. Är lättirriterad som få och har svårt att hålla humöret uppe och tårarna är aldrig långt borta... O jag är trött på det nu. Jag vill vara glad igen!

Jag hoppas på att helgens ledighet ska få det o gå åt rätt håll...

Idag började dagen bra men sen blev den kaos. Så sjuuukt mycket o göra o vi hade inte en chans o hänga med! Fick ringa efter hjälp för det var så mkt... O så höll det på en bra stund!

Hade ju planerat o träna idag. Så skyndade mig hem efter jobbet o var hemma straxt efter fem o skulle cykla hemifrån vid halv sex... Stressade och drog på mig träningskläder o så. Cyklar ner och inser att jag tagit fel på tiden! Blir man trött på sig själv då eller???!!!?!?!? Men det gick ett bas-pass kl sex så jag körde det först o sen mitt älskade medelpass kl sju. Så det blev dubbelt upp så nu är jag trött.

Har ätit lite och nu ska jag krypa ner i sängen o kolla på Beck.

God natt.

Glädje!

Jag glömde ju skriva det innan... Vi har något som kallas för månadens medarbetare på jobbet. Där jag tillsammans med arbetsledarna väljer ut en medarbetare varje månad. O tjejen som blev för juni är ganska ny men duktig, glad, ställer upp och sådär! O så idag gav jag henne pin, diplom och presentkort och hon blev så glad så hon började gråta. Då kändes det verkligen sååå rätt! :D

Ville bara skriva detta. Tänk egentligen vad lite som behövs för att glädja varandra?

Söndag igen

Tiden går så otäckt fort! Jag tyckte nyss det var måndag och ny vecka...!? O nu är det söndag igen! Som sagt då så var det jobb idag igen... Det gör att jag har dålig koll på vad det är för dag! Jag kan inte riktigt få in att det är måndag imorrn... Sen om det är för att jag jobbat idag eller om det är för att jag försöker förtränga det eftersom jag börjar sex, vet jag inte... :P

Hur som helst så jobbar jag bara måndag, tisdag o onsdag denna veckan sen har jag ledig tor-sön! Under den ledigheten så blir det en sväng till Linda o Robert. Dom har hyrt en stuga i Mellbystrand denna veckan så då ska "the gang" åka ner dit en sväng! Ska bli kul! Skönt o komma ifrån lite! :D

Ska försöka få med pappa o mamma på bio i veckan. Ville se "Johan Falk"... Älskade Livvakterna o Tredje vågen så den nya filmen måste jag ju se! :D

Men nu ska jag ta o kolla lite på tv o sen blir det sängen tidigt! Har haft fruktansvärd huvudvärk i flera dagar nu så ska bli skönt o krypa ner! :D

Gooood natt!

Lördag

Work idag. Som så många gånger innan...! Yeaaay. Det är fruktansvärt o jobba i den hemska värmen! Det bara rinner om en och det står totalt stilla!! Skulle vart ledig imorrn men så blir det ju inte. Inte imorrn heller... Men ingen idé o hänga läpp över det för det hjälper ju inte... :S

Vaknade med ett ryck i natt... När det åskade som in i... Fan, jag blev ju livrädd!!! Låg o lyssnade på åskan och kollade på blixtarna en stund innan jag kunde somna om igen... :P

Das war alles för nu.

22:13

Ni vet vissa dagar... Dagar då det känns som att verkligen inget går ens väg... Just nu känns det så... Fast inte bara för dagen...! Antar att jag mest tycker synd om mig själv men suger det gör det i vilket fall.

Jag ska nog gå o lägga mig nu och sluta grubbla.

Tung dag

Det har vart en tung dag med mycket tårar idag. Begravningen började halv ett. Den var väldigt fin. Men att gå fram till kistan och ta avsked är fruktansvärt jobbigt. Allmänt är ju begravning riktigt tungt. Det blir så definitivt på nåt vis. Skönt att ha det gjort iaf så man inte behöver gå o vänta och syta för det.

Nu ska jag ta en tupplur. Huvudet dunkar och lite sömn är nog inte fel.

Ledig? Troligt!

Dagen började tidigt idag. Månadsarbete. Yeeay! Eeeh??! Hur som helst. Allt flöt på på morgonen. Vi hade möte o sen skulle jag sluta. Men det kunde jag ju tro... Saknades folk, som vanligt och ingen att få in...!! Blir så fruktansvärt trött på att man aldrig ska kunna vara ledig! Aldrig kunna planera in en ledig dag och verkligen få vara ledig!! Visst, nu överdriver jag. Det är inte så vaaarje gång men minst hälften av gångerna!! Och det börjar bli lite tröttsamt... Gick hem straxt efter två iaf...

O sen jag kom hem har jag sovit... Fan, den jävla åskan bombar mitt huvud! Nu börjar det dock släppa lite i huvudet men när det är så är det bara o gå o lägga sig. Orkar inget annat!

Ikväll blir det lite häng med Lina, Molla, Linda o Robert. Skulle ju umgåtts på dagen idag men så blev det ju inte då, nä...

Men men. Imorrn är jag ledig för då är det begravning... Usch. Klump i magen!

Bye