sova!

jag borde sova. jag måste sova! men bara för att jag måste sova så känner jag inte ens för att gå o lägga mig. whatever. nu går jag och lägger mig. ska bara kolla lite på sex and the city. jag gillar att det går på onsdagar! lite för sent bara... men men... :P

nightie.

tuff dag...

idag har det vart tungt. när tårarna väl börjat rinna gick det knappt att stoppa dom. sen att lotta slutade idag också gjorde ju inte det hela bättre. kommer sakna henne som få. men men. nu ska vi upp o kolla till elden och sen hem och sova. ska hämta jessi halv sex imorrn.

nä. idag har det verkligen inte vart min dag. jag hoppas på imorrn istället!

time to work!

vaknade av mig själv idag med... en halvtimme innan klockan skulle ringa... o visst. det är skönt att vakna av sig själv så man slipper uppvaknandet til alarmet... fast å andra sidan hade det vart skönt med en halvtimmes sömn till. fast å tredje sidan hade jag nog inte blivit piggare av det.. men men. nu ska jag pallra mig till jobbet!

byyyye.

redan tisdag - snart onsdag

helgen gick fort. det var ju flytt och grillning på lördagen och sen på söndagen var jag och mina kära systrar på a6 och spenderade pengar! förra månaden levde jag lite tajt så när jag fick så bra lön denna månaden tyckte jag att jag var värd att få shoppa lite! jag hittade massa saker!! äntligen hittade jag ett par vita helt vanliga tygskor (som typ alla har...)! plus att jag köpte nya träningsskor! hoppas det ska hjälpa mot det onda i fötterna! många krämpor vid 22 års ålder... eller vad säger du, green? ;) köpte även nya träningsbralls, träningst-shirts, ett par svarta korta jeans och ett nagellack! :) så jag var nöjd med den shoppingturen! :)

vid sju sen så var vi på vårt älskade medelpass! alltid roligt! synd att det är inställt imorrn pga att det är valborg! men men.

igår. måndag. dagen gick fort och efter jobbet var jag o molla uppe och gick runt västersjön i det fina vädret. var uppe hos mamma o pappa och åt mammas egna köttbullar och mjölkstuvade makaroner. mmmmm! finns knappt nåt bättre! :D sen hjälpte min far mig att plantera lite blommor i min blomlåda på balkongen! så nu är den komplett med möbler och blommor. fin fint!

o idag. tisdag. dagen har vart lång. vaknade redan 05.40 idag... utan klocka... skulle ändå upp vid 06 så det var ju lika bra att gå upp! hämtade green och åkte och tränade. körde ett medelpass på friskis. men det var inte särskilt bra måste jag erkänna... men men. det var ju träning iaf! åkte till jobbet sen och kom inte därifrån förrän närmre sju... var en del och göra och då kan man ju inte bara lämna allt och alla i sticket! men nu är jag trött!!

fast det är sjukt gött att kunna sitta på sin balkong med datorn i knät och vindarna som blåser är inte ens kalla utan sådär behagligt lagom. jag älskar min balkong! ;) it's great med balkong måste jag säga! klart att kvällssol inte hade vart helt fel men morgonsol är också bra! :)

nu ska jag nog gå o lägga mig i ett varmt bad innan desperate housewifes börjar vid nio!!

valborg imorrn. men inte så att man kan festa direkt när det är den första maj dagen efter och man börjar vid halv sex... a big no no. well well. sånt man får ta!

bye!

jag?

nej. inte likt mig. det är nån som tagit över mig.

haha.

kvällen

grillningen blev rätt så lyckad!! jag samlade upp truppen, åkte till maxi och handlade. sen åkte vi till västersjön. satte igång grillen och började förbereda för våra grillspett. vi la på dom på grillen som då var bra fjutt på... sen väntade vi. första påläggningen med kyckling blev klart... sen tog det desto längre tid... haha... slutade med att vi stod o stekte upp resten! men gott blev det i vilket fall som så det spelade inte så stor roll! och grillukten, den fick vi ju ändå tack vare början! :D

var lite i kallaste laget när klockan var runt åtta eller nåt... men vi satt o pratade och hade trevligt så det var inte så farligt. sjukt egentligen att man ens kan sitta ute o grilla så här tidigt på året! men inte mig emot. jag älskar att grilla. det är så himla mysigt!

bara drygt en månad kvar tills vi åker till bulgarien nu. ska bli underbart!! o hösten närmar sig med stormsteg. nervöst, spännande och samtidigt sjukt läskigt!! men men. det blir nog bra! :D

nu ska jag nog gå o lägga mig. det har vart en hård dag!

bye.

lördag

flytt var det som stod på planeringen idag. pust. haha. mamma o pappa har flyttat från den lägenhet som dom bott i, i 22 år... så det var ju en del! men det gick bra. det var ju inte så långt så det var skönt! :D men nu är man lite sliten i musklerna... haha... o nästa helg är det linda som ska flytta... o det ser jag inte fram emot! hon har så sjukt mycket saker... haha...

ikväll blir det grillning med green, nadi, linda o mollan. årets första grillning! så nu ska jag snart hämta upp folket så ska vi åka till maxi o köpa massa gott till kvällen!! ser fram emot det!

morgondagen är relativt oplanerad. får la se om det blir ikea med lindus eller hur det blir. kl 19 är iaf medelpasset inbokat! det ser jag verkligen fram emot! :D när jag vaknade idag hade jag en låt på hjärnan... insåg att det var en av låtarna som är på passet. så i morse stog jag, linda o mollan och körde lite moves på gården... hahaha... vadå att passen präglar ens liv när jag har låtar och rörelser på hjärnan... hmm... :P

men nu ska jag ta o sätta lite fart så jag hinner i tid!

ha en trevlig lördagkväll!

bye.

vuxenpoäng?

jag tror jag gjort ett sånt test innan... men hittade ett test på facebook där man kunde "se" sin ålder efter att man svarat på några frågor.. jag har ju fruktansvärt svårt att se att jag skulle vara 28,1 år... det är ju inte så troligt. hahaha.

nu tror jag att jag ska ge mig för idag och krypa ner i sängen och kolla lite på tv. det lär väl dock inte bli så länge. jag somnar ju oftast så fort jag lägger ner huvudet på kudden... haha. o tro mig... det är inte alltid en bra egenskap även om den är väldigt uppskattad många gånger...!

well well, byyye

sol sol underbara sol!

dagen började tidigt. klockan ringde kvart i sex. tog en sväng till rosenlund och simmade litegrann innan jobbet. solen lös redan då. jobbade ett tag. satt ute i solen och åt mcflurry på rasten. mmmmm. lovely. åkte hem och började tvätta och följde sen med mamma o molla på lite småärenden här och var.

o nu är det lyxfällan. tvätten är klar och det är alltid lika skönt när man har tvättat klart. för det är verkligen så jävla tråkigt, rent ut sagt! men men. det måste göras det med. nu behöver jag bara städa min lägenhet också... men det är mycket planerat i helgen.. inte så roliga planer dock... imorrn ska vi flytta undan alla lindas grejer för att på lördag kunna flytta mammas o pappas grejer... daaah! hur roligt kan det vara då? en hel helg kommer gå åt... och nästa helg blir det likadant för då är det lindas grejer som ska flyttas in i hennes nya lägenhet. puh. slipper träna på ett par dar iaf... hahah... ne, det får nog bli medelpasset på söndag. det är hur roligt som helst det passet! :D

men nu är pausen på lyxfällan slut!

såå... bye!

en eftermiddag i gränna!

mollan kom med en trevlig idé häromdagen! att ta en sväng till gränna. bara för att åka till gränna liksom. så idag efter jobbet kom en flashig lina med bilrutan nere, musiken på, håret som blåste i vinden och sollbrillorna på o hämtade upp oss. det va ja, linda, malin, green o källe. åkte en sväng till gränna. köpte polkagrisar, fikade och njöt av solen!! det var en väldigt trevlig eftermiddag!! underbart med sol och små utflykter!! mer sånt, tack! på vägen hem njöt jag av att få solen i ögonen och lyssna på linas (lite udda) musiksmak. vi har inte riktigt samma åsikt där, tror jag. men den funkade. rätt go, liksom. haha...

o här tänkte jag lägga upp lite bilder... eftersom det alltid är roligare att läsa om det är bilder! men det är ju helt off att ladda upp så jag orkar inte vänta!

har lagat lite mat tills imorrn och nu tänkte jag faktiskt att jag skulle krypa ner i sängen och kolla lite på tv. desperate housewifes ikväll ju!

imorrn blir det jobb, sen träning och sen grey's hos green! nice nice!

bye


ettrig

har vart sjukt lättirriterad i ett par dagar nu. helt utan anledning. och jag känner mig ändå på rätt bra humör... solen lyser och himlen är alldeles blå! så jag har egentligen inget att klaga på. ändå är det som att jag ibland kommer på mig själv med att snäsa eller att jag vägrar inse att jag har fel! vet inte vad problemet är! frustrerande iaf. vet inte om det är för att jag är trött... :S aja... återstår väl att se om det lugnar sig...!

blir träning ikväll iaf. tar en promenad ner i det finfina vädret!! o sen blir det baspass! men nu ska jag se om jag kan vila i fem minuter...

bye

hv, hv blå! hv blåååå!!

yes! guldet till jönköping!!!

fredagseftermiddagen började när jobbet slutade vid straxt innan tre... hem snabbt o göa sig iordning, dra iväg till karlssons och after work. det är verkligen ett trevligt påfund! :D vi åkte hem till mig lagom tills matchen började. satt som på nålar gjorde vi allihop under matchen... eller jaa... inte källe kanske... haha...ishockey va nog inte hennes grej riktigt... vet inte hur många ggr hon frågade om hv var vita eller blåa... tsss. trodde ett tag att martina skulle slänga ut henne.. men det gjorde hon ju inte och det var väl tur... så fort det avgörande målet gjordes slängde vi på oss mcd-skjortor och åkte ner till jobbet. vi var beredda på kaos... så där kommer vi instormandes hela högen och det är hur lugnt som helst... och det fortsatte att vara lika lugnt... så efter nån timme så åkte vi hem igen. jag hade önskat att det hade blivit som 2004, när dom tog guld förra gången... men det blev det ju inte...

jobb idag och det var segt att gå upp... men tiden gick så sjukt fort så det var gött! nu ska jag bara ta det lugnt, kanske vila lite och sen blir det en fika på wasas! :D

bye

pain!

nu känns det som att jag har ont i precis varenda muskel i hela kroppen! shit. lite trött, jaa. men fy va roligt det är. jäääj. blev en nachotallrik på wasas efter det sen. mmmm. älskar den på wasas! fint det. nu är det lyxfällan igen... ett av mina favoritprogram! haha..

byyyyye!

torsdag

har haft svårt att veta vad det är för dag idag. måste vara för att jag va ledig igår... :D imorrn är det iaf fredag! o det blir after work, hv-match och ev jobb... beroende på om hv vinner... så vi kommer ha lite jour! :)

nu är det iaf snart dags för träning. känns som att det är det enda man gör. äta, jobba, träna, sova. o kanske lite mer saker men ändå..! :D blir en fika efter träningen också. får väl ta en sallad eller nåt annars lär ju träningen kännas lite ogjord... haha... well, well. jag måste tagga lite till träningen nu. för jag är inte alls på g. men bara jag kommer in på friskis, känner lukten och känslan så ska det nog gå bra. jag gillar friskis! :D

har fått så mycket bra saker uträttade idag!! känner mig riktigt nöjd! det känns bra for the future att visa för sig själv att man kan!

yea, yea.

ska ta en powernap nu i hopp om att bli laddad. haha...


bye.

hv hv hv hv!

fan va grymma dom är. jag tar tillbaka vad jag sagt. :D

a day off

ledig idag då. vaknade alldeles för tidigt. av telefonen... men men. inte så mkt att göra åt saken! hade satt mobilen på ljudlös för att jag kände att jag behövde sova... men vaknar av vibrationen... well well. inte mkt att gråta för! låg och halvsov framför sex and the city mest hela förmiddagen och sen vid halv tolv åkte jag ner till jobbet och gjorde klart schemat. när jag var klar med det åkte jag och hyrde film och åkte hem till mammsen. låg under varsin filt och kollade på en rätt kass film... men det var lugnt o skönt iaf!

o nu har jag vart o tränat! medelpass. hur roligt som helst! jag fattar inte varför jag har vart så emot jympapass innan?!?!? ok att det är jobbigt men det är ju hur roligt som helst! :D jag tror inte ens jag ska förlänga mitt gymkort utan ist bara köpa jympakort... ja, det får nog bli så! skiljer ju ändå typ 700 kr...

imorrn är det tänkt att jag o mollan ska på ki-jympa. sjukt jobbigt förra gången men roligt med lite annorlunda!

det såg rätt mörkt ut för hv... nu ser det lite ljusare ut iaf... 2-1 till LHC... återstår att se. jag vet inte riktigt vad jag tror. inte för att det spelar nån roll men ändå.. haha...

nu ska jag hoppa in i duschen och sen se på matchen. risken är rätt stor att jag somnar innan den är slut men det blir ett senare problem. :P

bye.

seg!

har precis kommit hem från rosenlundsbadet. simmade 2200 m och simmade därmed längre än jag nånsin gjort. men lätt att man är lite seg nu! ska göra lite sallad och äta innan desperate housewifes, tänkte jag! inte för jag vet om det är gamla avsnitt eller nya.. men ändå. desperate housewifes kan man inte få för mkt av... :P

ledig imorrn. o det känns riktigt bra. måste dock ner till jobbet en sväng för att lägga färdigt schemat men ändå. då kan jag ändå komma och gå när jag själv vill... o det gillar jag! :D

men nu ska jag ner till la tvättstuga!

bye.

trainieren!

yes. snart dags för träning igen! o jag är laddad och det ska bli kul! :D fy va man blir trött när man börjar kl 6... jag fattar inte hur folk som jobbar på lager, pallar... jag fattar verkligen inte det!!! jag tycker det är pain dom få ggr man börjar så pass tidigt! men men. tur att jag har bra tider då!  :D

solen lyser idag med. funderar på om vi skulle ta en promenad ner till friskis och träningen?! får höra med green. jag skulle gått själv o tränat idag och det kändes väl sådär men jag tänkte ändå göra det... men som en blixt från klar himmel ringde green o sa att hon inte behövde jobba idag! så jag får sällskap! :D göttans. den satt fint.

anna phil idag med. i love!

började med frukost på jobbet idag med då ju. det var ju inte nån rusning direkt... men shit va frukosten är god! det kan bli farligt! men men. det är väl bara ge sig fan på det, antar jag!

men nu ska jag powernappa en liten stund innan träningen kallar!

bye.

sova

nu är det dags att sova. börjar jobba klockan sex imorrn och imorrn är det mycket! så det är lika bra att sova... problemet är bara att jag inte är trött nu eftersom jag somnade framför tv:n/datorn innan fast det inte alls var tänkt så... hmmm. jag får la sätta på några avsnitt av min favvo-box så kanske jag somnar så småningom.

imorrn blir det baspass också! ser fram emot det! träningen är så mycket roligare sen jag började gå på pass! jag har väl tyckt att träningen har vart okej hela tiden men nu är det verkligen roligt!!! :D

läste igenom några mail, som jag fick för ett halvår sen ungefär. men varför skulle jag läsa dom!?! det va onödigt gjort. det där är historia nu. och för det mesta så rör det mig inte i ryggen över huvudtaget men ibland så... men det skulle jag aldrig erkänna. . . . . . .


god natt.

ica maxi

nu har jag vart en sväng på maxi. jag gillar maxi. fast idag gjorde jag inte det. jag vet inte vad det var. det kändes olustigt på nåt sätt. och det brukar det inte göra.

det framkallar så mycket känslor hos mig kvällar som den här. solen lyser fortfarande när klockan är sju och det är ljust ute. jag tycker det är helt underbart. jag mår bra då. men sen på två sekunder och med ev hjälp av nån tanke kan det vända och tårarna börjar rinna. aja. det är väl så livet är antar jag. men jag ser framåt och hoppas att solens strålar håller i sig. för det går inte att må dåligt då. det är så oerhört långt bort.

hate that i love it!

jag fullkomligt älskar one tree hill! ah. jag undrar vad det är som är så speciellt med just det... är det att dom lever i den värld man själv önskar att man levde i? fast man vet att det aldrig kommer att bli så? för så bra som allt är där... så bra är det aldrig i verkligheten... men hursomhelst... jag hatar att jag älskar det! haha... längtar till nästa söndag! tsss...

test...

fick ett sånt där mail som alla typ fått nån gång... man ska typ skriva ner 1-11 på ett papper... och vid varje siffra ska man skriva vissa saker... namn på personer, siffror eller låttitel...

en punkt på detta då var att melodin jag hade valt att skriva på nr 11 beskriver min syn på kärlek... o låten jag hade skrivit var Linda Bengtzings "hur svårt kan det va?".... haha... stämmer bra... hur svårt kan det va med kärlek? hmmm...plus att melodin vid nr 10 säger mest om mitt sinne och mina tankar... o låten jag hade skrivit där var Charlotte Perellis "Hero".... skumt.

aja. ville bara dela med mig av detta...! haha..

sound of music

yes. jobbade lite igår. kom hem. tog det lite lugnt o sådär. sen åkte vi till kinnarps för att se sound of music! jag har ju inte sett filmen men tyckte att det var himla bra! jag älskar verkligen musikaler!! det är nåt av det bästa! känslan liksom. stämningen som blir. den är fin. höll på till tio-halv elva nånting.. sen var vi på amigo o åt pizza. :) när jag kom hem såg jag lite på sex and the city o sen var det dags för sängen!

upp vid tio idag för att åka o träna. green hämtade mig tjugo över tio o så körde vi ett medelpass vid elva. jag hade lite svårt för att hänga med i rörelserna idag men det blir väl bättre... haha... gött att ha tränat iaf!

kom hem, duschade och städade min lägenhet. sen var det födelsedagsmiddag hos linda. jättegod mat och efterätten var lätt en succé! succékaka hette den.. haha.. den var iaf himmelsk! så nu är jag så mätt så jag nästan mår illa! hah...

funderar på om jag ska ta en promenad i det fina vädret nu när snön är spårlöst borta igen... vad det nu var för ryck att det skulle snöa igår... skumt! men sex and the city övervinner nog vädret... haha...

bye

nightie

hmmm... vad ska jag säga om filmen??!

vi tog en promenix ner till Tefanis och tog en fika. jag kommer ihåg när tefanis var "the place to be"... man hängde där varenda gång fika kom på tal... men jag gillar det stället ändå måste jag säga! sen var vi på tutti frutti o köpte lite godis. laddade för filmen! jag såg nog den första kvarten kanske... sen somnade jag! molla petade till på mig ett par gånger men det var helt omöjligt att hålla ögonen öppna! såg iaf lite i början och dom sista fem minuterna... det är ju sjukligt att man ska vara så trött... och att man ALLTID ska somna på bio...! i don't get it. haha...

men nu ska jag gå o lägga mig så jag orkar upp imorrn!

god nat...

fika o bio

japp. det är en fika och bio med green o molla som står på planeringen för kvällen! ska bli roligt! 27 dresses blir det! har velat se den ett tag så det blir bra!

har vart o simmat idag. slog mitt rekord. ;) tidsmässigt iaf... simmade totalt 2000 m så nu känner jag mig lite mör i hela kroppen! risken finns att jag somnar på bion... brukar ju göra det! hah... men ska försöka hålla mig vaken. vill ju se denna filmen så.. haha.

jobb imorrn då. men jobbar bara till tre. det är det fina i kråksången. haha. jag är på topp, känner jag. you go! tss.

nä, nu har jag inte tid att sitta här mer.

bye

lyxfällan

skulle ju krypa ner i sängen. men såg att lyxfällan börjar idag! jag älskar lyxfällan. men egentligen... vad är det som är så fascinerande med det? är det andra människors olycka eller vad? jag vet inte. vet bara att jag kollar på det!

men nu är det paus... kanske skulle kolla på det ifrån sängen ist. risken är att jag somnar då... hm. dagens i-landsproblem. utan tvekan.

ciao

tuff dag!

ja, idag har det vart liiiite mycket på samma gång!! tröttheten sen i tisdags/onsdags har gjort sig påmind idag... mycket och lite rörigt på jobbet! malins jobbnycklar var spårlöst försvunna och vi letade som besatt. dom kollade t o m igenom varenda sopsäck... christer kom och blev väl inte så glad direkt... tyckte så synd om malin! speciellt eftersom jag vet hur det är att tappa bort sina nycklar! nu var mina bara borta i ett par timmar en gång, men ändå! men malin ringde innan och bara skrek i luren... dom hade hittat dom! lyckan var total! haha... det var skönt iaf!

orka att folk ska kinka för så små grejer... vem orkar!?! men men.

skulle åka direkt och simma med mamma men var så trött och har haft hjärtklappning nu i tre dar typ så jag orkade bara inte. vi vände och åkte hem igen! nu har jag vart uppe o ätit lite hos mor o far och nu tänkte jag snart gå o lägga mig. det behövs idag, känner jag!

fredag imorrn. blir nog bio med green o mollan. fast det vet inte green om riktigt än tror jag... haha... ne, vi får la se vad det blir! o på lördag ska la familia på sound of music! linda fyller år på söndag o det är hennes födelsedagspresent från mig o molla! ska bli roligt! har velat se den länge!

bye.

personalfest!!

yes. igår var den stora kvällen då det var dags för personalfest!!

dagen gick snabbt. Marcus var hos oss och hade en workshop. det kändes nyttigt! slutade vid tre... hem o sova lite, duscha och fixa sig i ordning. mamma skjutsade ner oss till oleary's. där blev det lite cider med folket. sen begav vi oss till harrys där festen skulle äga rum. det var en lyckad fest och jag hade roligt! kände mig lite splittrad men det löste sig rätt bra ändå...

segt idag... började inte förrän vid elva men vaknade redan vid sju första gången... hann somna om... så ringde dom från jobbet klockan åtta... men som tur var lyckades jag somna om igen! men nu är jag sjukt trött... har vart lite segt idag! men inte så illa som förra året... thank YOU! haha...

nu ska jag nog snart krypa ner i sängen o kolla på tv tills jag somnar, tror jag... kan man gå o lägga sig redan kvart över sju? hahaha... kanske inte riktigt än...

tjing

tjo

det var fint med en promenad o lite tjat. :D aldrig fel det! nu sitter jag o väntar på fröken grööön. alt. lina green. blir lite mat o häng! :D nu kommer hon visst!

bye!


lovely.

ligger i soffan. täcket är percis sådär perfekt mjukt o skönt. lyssnar på I'm yours med Jason Mraz. regnet piskar mot rutan. lika glad som solen gör mig kan regnet ge ett visst lugn, tycker jag. en perfekt dag.

har vart o simmat idag. det kändes som att jag bara flög fram i längderna. nä, kanske inte flög men det gick himla smidigt!! nu blir det en promenix med ms, runt västersjön. shit va jag är nyttig. haha...

jobba 6-16 imorrn. uh. det är tidigt! men men... på tisdag är det personalfest!! yääääy!!! ser fram emot det! ska bli hur kul som helst! :D

men nu har jag inte tid att sitta här mer.

bra där!

yepp. så var stolarna ommålade. inte helt då men det som behövdes! plus att jag skurat rent hela golvet på balkongen. det var lite halväckligt och jag har stört mig på det länge nu... haha... men nu är det gjort iaf! så fint så.

o himlen fortsätter att hålla sig relativt blå! jag känner känslan av sommar!!!

ska bli sjukt gött att åka till bulgarien! och sen förhoppningsvis en sväng till barcelona! det ska bli en bra sommar!

soliga lördag!

ledig idag då, ja. vaknade tidigt trots att jag somnade alldeles för sent igår! eller... alldeles för sent var det ju inte med tanke på att jag var ledig idag ju! men men. hursomhelst. va en sväng på torget o stan med mamma o pappa. köpte mig en vårjacka. en sån jag sökt efter länge men inte hittat. en helt vanlig liksom!

har sovit en stund nu. funderar på om jag ska gå ut på balkongen o måla om mina stolar... dom är ju lite skavda och skulle behöva lite ny färg! älskar såna här dagar när solen lyser så!!!! allt som tynger en är liksom som bortblåst dessa dagar! man kan inte känna annat än något slags lyckorus, tycker jag!!

har läst ut min bok också... började på den igår och läste klart den idag. jag älskar när jag hittar böcker som jag fastnar i totalt! det är inte mycket som går upp mot lite bra musik, solen som lyser in genom fönstret och en bra bok! jag älskar att läsa! :D

nehe. nu ska jag sätta lite fart!

tjowdy.

i forgot

... jag glömde ju... igår när jag o frida satt o fikade... så hände nåt fantastiskt...! vi såg daniel karlsson...!!! han som var med i idol, för er som missat vem han är... det var dagens händelse! att se en kändis....

ja, precis.....

friday night

har inte gjort ett dyft ikväll. så himla skönt. jag tycker att man alltid är så trött på fredagar ändå... när man har en hel veckas jobb i sig, liksom... o nu, efter ett antal sex and the city avsnitt så är jag sådär behagligt skönt trött. det är fint.

ledig hela helgen nu då! yeeey! sjukt fint att va ledig två dagar i rad... man är ju inte det så ofta... ;) blir lite besök på stan o sådär med mammsen o pappsen! molla är just nu i london över helgen. önskar att jag hade kunnat följa med! men denna månaden var ekonomin lite knapp... :P

nu ska jag ta en dusch och sen krypa ner i min underbart sköna säng. för tillfället är vi verkligen bundisar. vissa perioder tycker jag att sängen är sådär sjukt skön... det är den nu! haha...

tjowdy!

fika!

blev en fika med frida ikväll. det är verkligen en person som man träffar alldeles för sällan måste jag säga! hade en väldigt trevlig stund! som oftast blev det på kaffé paus... det är lite vårt ställe... hah.

ska upp 03.45 inatt/imorrn för att öppna för sotarna nere på jobbet... hur lockande är det då??! ne, jag vet inte det faktiskt. skönt att få åka hem o sova i tre timmar till sen iaf...

var ju på medelpass idag innan jobbet. shit. det va sjukt jobbigt!!! men fan va nöjd man känner sig efteråt. frukostmöte på johans med linda, håkan o helena. mysigt faktiskt. hur ska det bli sen?

det är inte utan att jag blir lite besviken. faktiskt. men samtidigt kan man inte hänga upp sig på småsaker. även fast det känns så ibland! jag har gått igenom tuffa saker innan så jag kommer klara detta också även om det inte är på alls samma sätt... i will.

drömde att jag hade en alldeles egen liten bebis inatt! det var helt underbart! jag skulle verkligen kunna tänka mig att ha en liten bebis. såå mysigt. men får nog vänta ett tag till... är nog inte redo.. haha.. plus att... it takes two to tango... haha...

nu ska jag gå o bada.

tjing.

medel

yes. det blev ett medelpass på friskis ikväll då. det var sjukt roligt!! jag fattar inte att jag vart så anti jympapass innan??! ska på ett pass imorrn innan jobbet. vet dock inte om det är medel eller ki... jag hoppas på ki! :D aja. det återstår att se.

nu ska jag se vidare på greys. passade på att skriva i pausen! ;D

aldrig.

varför blir det aldrig som man tänkt sig?




inte skrivit på några dagar nu.. blogg.se har ju inte funkat sådär jättebra o när det väl funkat har jag inte haft nån lust att skriva...

det mesta rullar på som vanligt. ska träna idag. ska på medelpass... for the very first time... gaaaah. inte utan att man är lite lätt nervös... tänk om det är för jobbigt? hah. ska bli roligt iaf. även om jag inte känner för det just nu... men det blir väl säkert bra när jag kommer dit! i hope!

veckan so far har gått fort iaf, tycker jag! redan torsdag imorrn! ledig hela helgen. o det känns riktigt bra måste jag säga. i like. well well. har inte tid att sitta här mer. måste laga mat tills imorrn o ev plöja mig igenom ytterligare några avsnitt av sex and the city... haha... läskigt... när man är inne i en box så o ser nåt avsnitt varje dag typ... då känns det nästan som man lever i den världen. man börjar referera till saker som händer i avsnitten... skumt.

so long.