torsdag 29/3

igår var det efterlängtade(?!) assistentkonventet! föreläsningar på dagen o sen fest på kvällen. en bra dag och en grym kväll! det bästa med mcd-fester, av olika slag, är att man bjuds på så himla mycket alkohol!!! iiii like! eller va säger du, lina? ja, tack! haha... var iaf en grymt kul fest! o cheesen klockan 12 var ju inte fel! eller a... köttet... haha....!

ledig idag fast var på jobbet i förmiddags iaf... la lite schema... det är väl så när man inte hinner allt annars! vaknade kl 8 i morse...!!! waaaaay to early med tanke på gårdagen! var tvungen att inleda morgonen med att ligga stilla i typ en halvtimme först... vänja kroppen vid att vara vaken. låta alkholen lägga sej... haha.. jaa.. det var en hyfsat hård kväll... :P

städat klart lägenheten idag med. så skönt att få det gjort...! städa suger! men snart är det dags! helgen då!! lördag efter flytten blir det en sväng till källie. inflyttningsfest ett halvår efter att hon flyttade in... haha... nice work! ;)

nu ska ja nog sova tror jag... halv nio?? hm... kanske inte..! trött iaf. det är mycket hela tiden nu... både fysiskt och psykiskt... men det lugnar väl sej... jag ska inte ner i nåt träsk iaf. det är en sak som är klart!

see ya!

"i want us to try before we say goodbye"

i valet o kvalet.

så blir det jobba klockan 8 imorrn iaf. känns för jävla surt måste jag erkänna. men så är det ibland. man får väl ta det för vad det är. bara det att just imorrn hade jag sett fram emot att va ledig o bara göra ingenting!! men men. det är bara att bita ihop o köra på!

men inte ska man sitta o ruttna för att man ska jobba?? oh, no. efter många om o men så har jag bestämt mej. tror jag. klart jag ska med ut!! :P

inte lätt när det är svårt. eller hur fred?

det finns nog ingen låt som frambringar så jäkla mycket känslor som boten anna gör. shit. jag älskar den låten!!

kalle, tack för skivan. i loooooove!

got to go.


"då kom den dagen jag inte trodde fanns"

helg!

mm... så var det fredag igen då. det går sjukt snabbt! jag hinner knappt med! förstår inte vart tiden tar vägen! flytt om en vecka. det är ju inte utan att man är lite nervös... men men.. köpte två fina kuddar idag iaf! jag tänkte... alla lär ju inte få plats i min 2-sits soffa... hahahah...

får se om det blir fest imorrn eller inte... hänger på om jag måste jobba klockan 8 på söndag or not... är ju ledig egentligen men när folk är sjuka så får man ju hoppa in... :S återstår att se. först ska vi ta oss i genom morgondagen...! :D

köpt nya skor idag. mina lacosteskor som jag gått och trånat efter i x antal månader nu!!! äntligen är dom mina! dom med lite svart blev det! mmm, i like!!!

får se vad som händer ikväll... något blir det vad är dock inte riktigt klart än!

på återseende! :P



"jag är fångad fast jag vill gå"


packa...

yes, då var packningen i full gång då. IGEN! haha... hoppas faktiskt att det ska bli den sista flytten på ett tag nu...! så kul är det faktiskt inte! även om vi valt det själva denna gången...! :D ser fram emot att ha helt egen lägenhet! även om det är skönt att alltid ha nån hemma liksom... men det blir nog bra!

ledig idag tack vare att jag jobbade min lediga dag i söndags..! vart med linda, sofia o mollan o ätit på china palace. sen ett snabbt besök på gina... sofia o linda va i akut behov av partykläder... :P lönehelg i helgen ju!!! fet lätt att det blir party då! :D

yeye. annars händer det inte så mycket. eller jo, alldeles för mycket... men så är det väl vissa perioder. vill bara att solen o våren ska komma nu. så att inställningen o humöret på alldeles för många kan komma tillbaka!!! jag saknar det!

ska till barnarp ikväll för att kolla in pappsen som mannekäng..! han är något mallig över att ha blivit tillfrågad.. :P min paps.

jobba imorrn o det känns bra. jag gillar mitt jobb och tänker inte några små motgångar trycka ner mej. no way!

see ya! (seeiah... hahah)

"imorgon är igår idag"

galen kväll

mm... har vart en galen kväll. men shit va roligt vi har haft. längesen som jag skrattade så som jag gjort ikväll!!! ja, sofia, mollan, linus o mattias va hos kalle. vi hade tänkt att kanske gå ut o ta en öl eller så... haha. yeah right. vi va kvar där ett tag, drack lite o hade trevligt... sen gick vi ut i regnet för att komma halvvägs ner till stan innan vi insåg att ingen orkade gå nån mer stans.. haha... skit rolig kväll iaf!!!!

o lägenhetsbytet gick i lås!!!!!!! så om en vecka flyttar sofia o om två veckor flyttar jag!!!! min lägenhet!! känns fint!

borde sova nu med tanke på att jag börjar 8 imorrn.... men jag tänkte nyktra till lite innan jag ska sova så det inte blir så hårt imorrn... haha.... well well.. jag orkar inte va uppe längre nu ändå!


see yaa!!!

"he's gay. wanna beaver??" hahaha....sova nu jaa...

fredag...

nu tror alla säkert att jag är knäpp och tror att det är fredag idag. men nej, det vet jag väl att det inte är! men på fredag... det är då vi får veta om lägenhetsbytet går bra. o jag hoppas verkligen det! vill verkligen ha den lägenheten!! så himla mysig o jag tror att man skulle kunna få den riktigt fin!! dom hade lite mycket möbler o så men a... :) spännande!!

nu ska ja, sofia, linda o mollan dra en sväng till a6. äta lite o gå där en sväng. o sen ikväll klockan nio... GREY'S IS BACK!!!!!! taskigt bara att det ligger på samma tid som mitt kära TOP MODEL... men men... får la spela in... :P det är inte fel att ha en video... hihi!!

see ya!

"life is life"

sol!

hur undebart är det inte när man blir bländad av solen när man tittar ut genom fönstret??? det är en härlig känsla, asså. sen att fönstret var på jobbet... det är en annan historia... :D det är verkligen helt underbart när solen lyser! jobbat 7-16 idag och efter det så var jag o mollan o gick runt västersjön. det var skönt att komma ut lite! komma ut o prata lite! :)

lördagen var mycket lyckad. gillar the arks låt - men inte DOM!!! usch. men men. bra låt iaf! huset som gällde sen o det var helnice! kvällen slutade på mcd... o det var inte igår den gjorde det! det är nästan så det är ett bra betyg om det blir donken efteråt.. haha... sen tog ja o sofia en taxi hem... med en söt taxichaufför.. ha ha ha! emilia tyckte det iaf.. :P

ledig imorrn... men en hel del inplanerat! ska till bygginvest o fixa... för som dom flesta vet ska ja o sofia flytta till varsitt istället.. inte för att vi på något sätt är osams. utan snarare tvärtom! vi är mer som en familj, inte som två kompisar. känns som att man tar varandra för givet lite... jag saknar vad vi hade förut!! även om det är en av de bästa saker jag gjort i mitt liv. flytta ihop med sofia. så jag har en etta på g... en jättemysig etta bakom torpaskolan!! hoppas allt går vägen bara! gör det det så blir det flytt i slutet på mars... AGAIN!! haha... ne, men det blir nog bra!

i söndags var det födelsedagskalas hos morfar! oscar o rasmus var ju med så jag fick vara häst, elefant, tjuv o polis under samma eftermiddag. o oscar va så söt när vi stod på balkongen o vinkade åt alla bilar o hundar.. :D jag vill verkligen jobba med barn i typ 2-årsåldern när jag blir stor!! 1-3 år skulle va perfekt!! :D

jobba i helgen så det lär bli lugnt! :) skönt det med..

nu ska ja kolla lite på desperate housewives innan det slutar kanske.. kanske ska ge det en chans.. :P

see ya!

"leave all this to yesterday"

lördag!

ledig idag. första lördagen på länge! har haft en grymt soft dag! vart ute o gått lite, tvättat lite o fixat o ätit lite mat!

nu är det uppladdning för fest som gäller! girlsnight! shit. kommer inte ihåg när man hade det senast..??? ska bli mysigt iaf..! även om det alltid är kul med the big gang så a... :D

ska dra nu tror jag.. :D

saknar inspiration för tillfället...!!

"I can feel the tears on my face"

fika... :)

yes. jag o sofia är grymma på att fika! speciellt på vasas..! haha.. två ggr på tre dar... hmm... men allvarligt. deras varma nachotallrik är grym! :P ikväll var det ja, molla o sofia. hel mysigt. prat, prat o prat!! :D

haft en hård dag på jobbet idag. mycket att tänka på och se till att det blir gjort osv osv... men det är kul! jag trivs verkligen med det jag gör nu!! fiiiiint det.

fest i helgen. får la se vilka som ställer o vilka som bangar......... kul ska vi ha iaf. får se om det blir girlsnight..? ;) however så blir det nog bra i vilket fall.

nu ska ja sova. upp 04:15 imorrn och ner och öppna för sotarna.. för att sen åka hem o sova i två timmar... *gäsp*



"här är det vackert, här blir allting bra"

onsdag 7:e mars

mmmm.... ne, jag har faktiskt inget att skriva. vet inte varför jag ens öppnade ett nytt... :P

bye bye 

patetiska??!!

efter en ledig dags funderande så, allvarligt talat. folk blir patetiska när dom blir fulla!!!! inte alla men en hel del. fattar dom inte hur mycket dom gör bort sej? my god, asså. finns dom som blir så himla asså typ mysiga. roliga, trevliga. o så finns det dom andra. jag skulle se det som ett misslyckande! patetiskt. det är det rätta ordet. jag hoppas av hela mitt hjärta att jag aldrig blir sån. en full patetisk människa.

det var vad jag ville ha sagt.





det är allt jag tänker på..... vet varken ut eller in.


hungrig!!

hmm... jag visste att jag inte skulle kunna somna när jag kom hem. jobbat på city ikväll mellan 01-03... så det har vart en lång kväll. började vid tre o det var lätt rörigt idag.. o sen rullade det på all night long.. o sen city på det. men men, det som inte dödar - det härdar!! dock är jag jäkligt hungrig nu... åt ju vid fem... inte så konstigt då kanske.. :P

igår (fredag) hade jag iaf en av mina värsta dagar på länge. allt som kunde gå fel eller strula gjorde bannemej det!! tur att jag har en chef som faktiskt är rätt bra på att fixa det mesta. även om man tycker olika om allt annat.. haha... men som marcus, vår bc (ni som vet vad bc är ni vet o för er andra.. jag orkar inte förklara...!) sa, "en olycka kommer sällan ensam". det fanns nog inget som passade bättre in på min gårdag! solade efter jobbet. o det var skönt! sen blev det mat o film med linus o sofia. the holiday. my gooood vilken bra film! i like!

annars så är det mycket planer för veckan.. börjar på måndag med att jobba 8-17... ska bli rätt gött. :D

o sofia, you'll make it without problems! you're the best!

nu måste jag försöka sova... kanske att man skulle ta sej en macka dock... eller lite sent kanske... :S

gött att sanna nielsen och sonja gick vidare. dom är grymma! ut med magnus uggla o nanne... lite otippat ändå kanske.. men men.. jag saknar dom inte! :P

see ya!

"you can always count on me - that's what friends are for"