yes.

yes... fick ett tips om att jag kan börja med att skriva yes, som oftast. och sen radera det innan jag publicerar inlägget. o det var ju ett rätt bra tips. men det känns ändå inte helt bra. så nä. jag ska nog ha kvar yes tills jag känner att jag inte behöver det längre. haha...

jag gillar regn, blåst och snö. men jag älskar solen och blå himmel. fast trots att jag gillar regn o blåst så börjar tom jag bli trött på detta nu.. man är ju ständigt trött och jag blir irriterad för småsaker som annars knappt hade rört mig i ryggen... men men... det går väl snart över!

jag är ändå ganska positiv... :D

greys-kväll med louise, ms o molla på fredag. ser fram emot det. massa. :D

nu ska jag gå ner o ta hand om min tvätt... booooring!!

well well.

bye.


das auto

yes. jag har insett att jag alltid börjar mina inlägg med yes. o jag måste sluta med det. problemet är nog att jag inte vet hur jag ska inleda.

blev iaf en fika med molla o ms, på vasas. our favouriteplace. yes! hah. efter fikan tog vi bilen o körde en sväng. jag älskar att åka bil. sitta o snacka lite. lyssna på lite bra musik och bara va liksom. det blev både huskvarna och kortebo som passerades.

o nu är jag hemma och kollar singing bee. asså... jag förstår inte... om man sjunger så jävla illa som vissa gör... vill man ställa upp i tv då? ok att man kan vinna pengar men det är ju inte alls säkert man går så långt... jag skulle då aldrig ställa upp i det programmet! men jag tycker det är rätt roligt att kolla på... :P

nu ska jag återgå till tv:n... arbeiten som vanligt imorrn...! måndag.. pust.

tjing.


lyckad helg!

yes. helgen har varit lyckad o det känns bra! i fredags blev ju dock my plans lite ändrade då jag var tvungen att jobba till 20 ist för 16... skyndade mig hem från jobbet så kom linda o källe hit så åt vi lite god mat, satt o pratade lite och sjöng singstar!! i love singstar!

efter mitt 12-timmars pass på jobbet under fredagen så var jag rätt trött på lördagen så sov tills det var dags att gå upp och göra sig i ordning till jobbet igen... jobbade dock bara till tre. skönt det! drog en sväng till media markt och köpte en ny singstar-skiva! o sen hem i göra sig i ordning inför kvällen. lina, källe, linda o molla kom hem till mig en sväng först innan det var dags att bege sig till karlssons för mat och alkohol! :D firade ju remma som har fyllt 25! o lite oväntat fick även jag en present, av henne! en singstar-skiva!! så nu har jag ytterligare en till min samling! yeeey! kvällen var trevlig och alkoholen intogs. ;) vissa var mer på g än andra... hmmm... lite senare beslutade jag, molla o lina oss för att ta en sväng och kolla draget på centrum. o det var väldigt roligt måste jag säga! va sjukt bra musik så vi shakade verkligen järnet! kvällen slutade och nadi kom och hämtade oss. blev max en sväng och det är ju ALDRIG fel, som jag sagt innan. haha.

o idag är det söndag. har hittills inte gjort ett piss denna dag. och det är jag väldigt nöjd med. ser ut att bli en promme med ms om en liten stund. luft är ju aldrig fel o när solen för en gångs skull lyser så får man ju passa på! :D

en fika ikväll iaf. ska bli mysigt. längesen det blev en fika nu. o jag älskar fenomenet fika. well well.nu ska jag inte sitta här o pladdra mer.

tjingeling!

en tanke slog mig igår... den som lever får se! :)

sömn

borde sova. men halsen värker och magkatarren gör sig till känna.

födelsedagen igår var bra! men jag måste erkänna att utan alla grattis-sms och hälsningar så hade jag nog lika gärna kunnat glömma min födelsedag. detta året kändes det inte som tidigare år. vet inte riktigt vad som hänt. jag kanske har blivit vuxen. haha. skämt å sido. familjen o morfar har iaf vart här ikväll och ätit lite mat o så. när jag skulle få presenterna sträcker linda fram en kartong och säger: "denna klänningen...." o då insåg hon att hon hade försagt sig... men klänningen var fin iaf! utöver det fick jag en kofta, två linnen, body-butter, tvål och showergel från bodyshop, lampa, presentkort på media markt!!! o lite sådär! så jag är fullkomligt nöjd.

imorrn blir det lite lugnt hos linda. vin o räkor är det visst planerat. o sen lördag då! 25årspartaj! ser fram emot helgen! kanske kan skingra tankarna lite genom den också...!!


nu ska jag nog ändå gå till sängs...


god natt

tankar

att förtränga och skjuta upp.... det håller inte i längden. men så länge...

soffan!

yes. så var soffan levererad!! så nu kommer jag inte göra något annat än att sitta i min nya, fina, svarta soffa med divan. i love it. :D

o jag hinner verkligen inte sitta här med tanke på att jag börjar jobba om en halvtimme o fortfarande sitter i myskläder och nada smink!!

badmintonen med lina var great. det märktes ju att det var ett tag sen man spelade... ha ha ha!

tjing!

time to say...

something... :D'

yes. finally har jag fått lite iordning i min lägenhet!! tapeterna är uppe och väggarna är målade! blev väldigt bra måste jag säga! så igår va pappsen här o hjälpte mig med hyllor o sånt... o imorrn kommer min efterlängtade soffa!! det ska bli otroligt skönt att få min riktiga soffa!!!

annars händer inte så där överdrivet mycket... jag trivs rätt bra med livet... imorrn ska jag o green spela badminton. det ser jag fram emot!! det var ju ett tag sen sist... :S ska ju jobba kväll nu mån-ons och utbilda louise till skl... ska faktiskt bli riktigt roligt!! jag kan verkligen sakna att jobba kväll... man har liksom hela dagen på sig... o nu när man inte börjar förrän 16 heller så är det ännu bättre... :D

sen på onsdag verkar det som att jag kommer bli ett år äldre... inte för att det stör mig... men födelsedagar är liksom inte samma sak som när man va liten! förra året på min födelsedag så flyttade jag och sofia. från vegagatan till barnarpsgatan. mm... det var då. och nu är det nu! :D och jag är nöjd med nu.

jag o linda pratade igår om vad man har nu och vad man hade innan. och jag är väldigt nöjd. det känns bra!

på lördag är det remmas 25års-party som gäller!! alkohol o mat på twin! ser fram emot det! längesen nu, känns det som... var nog nyår senast. shit. det är alldeles för längesen. moooua.

idag har vi vart i barnarp. då mamma o pappa ska ha 100års-fest så var det övning med bandet som gällde... jag är dock bara publik. men det lät riktigt bra. det kommer nog bli väldigt bra. ser fram emot festen! måste bara hitta nåt att ha på mig. detta ständiga letande. suck.

well well. nu ska jag återgå till filmen på trean. "bröllopsfixaren". i like. ;D

see ya.

bloggtorka

yes. jag har ingen vidare lust att skriva nåt för tillfället... men känner jag mig själv (o det kan man ju hoppas att jag gör efter snart 22 år... :S) så kommer det snart tillbaka.

tills dess!

LIFE...

...is short.


So live, learn and love...

2 0 0 8

2008. nytt år. nya möjligheter.

dagen igår började med jobb. slutade halv sex. stressade hem. gjorde mig i ordning i min nya skjorta, min nya väst och mina "gamla" byxor. haha. sen var klockan alldeles för snabbt halv sju och jag, linda o malin struttade iväg till lina o nadi. snön föll och det var sjukt halt. men snö. det är fint med snö, trots allt. väl framme hos lina o nadi var det plankstek som gällde. riktigt gott! o som efterrätt kladdkaka a´la lina. hon hade verkligen lyckats med den måste jag säga! mmm!

summerade året lite när vi satt i soffan. tänker inte dra den här men längst ner slänger jag in en liten lista som jag lånat!

kvällen var ung när vi med taxi tog oss in till stan och karlssons. var mycket trevligt och det fylldes på med folk ju senare kvällen blev. strax innan tolvslaget var det massa folk! trodde inte så många var ute på nyår.. men det var ju trevligt. sen närmade klockan sig 24 och tillsammans räknade vi ner och skålade in det nya året! den känslan som infann sig är obeskrivlig. en gång om året känner jag så. det är säkert därför den är så speciell. eftersom den bara återkommer en gång om året. lyckan var total. "happy new year" spelades och där stod vi allihop och bara kände det nya året infinna sig. lycka. jag älskar nytt år. nytt år för mig är nya möjligheter. och 2008 kommer kanske aldrig kunna mäta sig med 2006, som hittills är det bästa året i mitt liv, men 2008 kommer garanterat slå 2007 med hästlängder! det ska jag personligen se till!

 

det var min nyårsafton.

nu är det dags för mig att krypa ner i sängen. efter en lång dag på jobbet börjar jag 6.30 imorrn. puh.

tjing tjing.




Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008?
solen. vill ha en sommar med massa sol och bad och värme. det saknade jag.

Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
23:e januari, 31:a mars, 7:e april, 21:a oktober, 8:e december, 16:e december och såklart, 31:a december!

Vilken låt/ar kommer alltid att påminna dig om 2007?
umbrella, apologize, what i've done, live forever, big girl's don't cry, hey there delilah

Största musikaliska upptäckten?
Plain White T's

Något du önskade dig och fick?
hmm... det håller jag för mig själv.


Vad gjorde du 2007 som du aldrig gjort förut?

hm... jag vet inte riktigt vad jag ska svara på denna så jag hoppar helt enkelt över den!

Dog någon i din närhet?
ne, o det är jag glad för!


Vilka länder besökte du?

ehm... inga?!

Blev du kär under 2007?
nej, nej.

Vad gjorde du på din födelsedag?

jag flyttade till vår dåvarande lägenhet på barnarpsgatan... det var väl det enda jag hann med i princip...

Vad hade gjort ditt år mycket mer njutbart?
mycket måste jag nog säga. 2007 var ett turbulent år. mycket tårar, avsky och känslor. ett år som nu när det lagt sig har gjort mitt liv till något väldigt bra även om jag inte hade hoppats på att det skulle bli det på det sätter som det blev! men med facit i hand så var nog det som hände bra...


Hur höll du dig från att bli galen?
alltså... vet inte om jag gjorde det? haha.


Vem var den bästa nya personen du träffade?

asså... nya personer vet jag inte... listan kan nog göras lång! men ni som är bäst i mitt liv. ni vet vilka ni är!





over and out  /080101