Happy MIL

Dagen för Happy MIL var inne! Alarmet ringde tjugo över fem i morse.. Daaah va tidigt! :P Åkte ner till jobet, hämtade de sista sakerna och åkte för att hämta upp Marie och Elin. Vidare till City och sen till Knektaparken. Det var kartonger hit o dit! Fixade iordning och donade. Det var hoppborg, fiskdamm, loppis och ansiktsmålning! Jag satte mig bakom fiskdammen... Hahaha... Ne, inte hela tiden men till en början.. :P Det var en okej dag men ingen aha-upplevelse direkt! Fick åka ner till jobbet när vi var klara för att hjälpa till lite... Lite tajt med personal... Men det gick ju bra!

Kvällen spenderas hos Mollan med la familia plus Robert. Mollan ska fixa mat.

Imorrn ska jag inte göra nånting!!! Jag ska sova så länge jag känner för och ligga i sängen tills jag vill gå upp! Framåt kvällen sen så blir det lite träning på Friskis!

Men nu har jag inte tid att sitta här o häcka!

Byyye.

Det vänder fort...!

Till motsats från igår så har det vart en riktigt bra dag idag!!! Humöret har varit på topp! Sjukt fint med såna dagar!!!!!

Åkte ner till City redan vid straxt efter två... Tänkte att då kommer vi därifrån tidigt! Var väl inte hemma förrän straxt efter sex...! Så after work orkade vi inte med... Vi åkte hem och duschade och fixade istället och åkte sen istället ner till Dal Baffo och åt lite. Gott var det lugnt! :D

Nu ska jag snart gå o lägga mig... Upp halv sex imorrn då... Yeeeah! :P

Bye bye.


No good.

Det har vart en jobbig dag. Men nu känns det bättre igen! Men jag behöver komma upp från mina tankar! Eller vad det nu är...! Jag skulle inte säga att jag är deppig för det är jag verkligen inte... Det är bara lite jobbigt... Men det går väl snart över... I hope!

Jag har sjukt tråkigt. Jag vill ha en stor påse med godis! Men jag ska stå emot, ja det ska jag! Imorrn är det fredag och sen är det lördag. Finally håller veckan på att gå mot sitt slut! Det var längesen en vecka gick så långsamt! Galet...

Imorrn blir det jobb, 6-15 o sen ska vi förbereda inför Happy Mil-loppet som är i Knektaparken på lördag. Efter förberedelserna blir det trots allt en after work!!! Yeeeey! Men det får bli en lugn sådan... Ska va i Knektaparken kl 7 på lördag morgon... Heavy suck! Men men... Det blir nog säkert bra...

Riktigt gött med after work imorrn iaf! :D

Bye bye.

So far, so good.

Träningen och maten går väldigt bra än så länge! Okej att det bara är tre dagar men har ändå hållt mig till planen! Var på pass idag. Me, myself and i. Dom andra bangade ju! :P Men man är ju inte den som är den. Hah. Hur som helst. Det var jobbigt!!! Alldeles nytt pass o så har man inte tränat på en månad typ... Men det var roligt! Kan nog bli lika roligt som det förra! Det är sjukt vilken tillfredsställelse träning kan ge! I like it!

Imorrn blir det simning kl 07.00... Längesen jag simmade nu! Men det blir nog fimenang! Efter jobbet sen så ska Mollan fixa lite slingor i mitt hår! Är lite nervös över hur det ska bli... Men vill ändå testa! Blir det för jävligt får jag väl färga om det... Eller nåt...

Jag som tycker tiden går så sjukt fort tycker helt plötsligt att denna veckan kryper fram...!

Förresten... Jag är en sanndrömmare! Hahah... Inatt drömde jag att jag ringde och var lite sur på dom som klipper gräset hos oss, på jobbet, för att gräset var så långt... Då får jag till svar att det inte går att klippa när det är så blött...

Och idag när jag kommer till jobbet... Då är dom där och klipper gräset!! Hahaha... Sanndrömmare - ajjemän! :P


Tjingeling!


Nothing special

Det blev en lyckad kväll i lördags! För att komma i stämning drog vi igång lite singstar (såklart...!). Jag o Green va grymma... Hahahaha... Right? Tog, hör o häpna, bussen in till stan! Med varsin cider gömd i jackfickan... Hahah... Vadå fjortisvarning? :P Kom in till stan och drog till olearys. Inte så mycket folk... Vart var allt folk? Hade roligt iaf även om det inte var så mycket folk! :D Träffade Maria o Niklas. Haha. Dom är så sköna! Drog vidare till donken för lite food. Garlicdippen var given... Haha.

Igår var det lugnt o chill. Tränade vid sex... Kom dit, skulle logga in oss på passet... Och insåg att vi missat tiden... Det passet vi skulle gå på var inte förrän sju!!! Daaaah. Blev sur som en geting! Hahaha.... Men vi gick på Ki-jympa istället o det va rätt gött. Sen åkte vi hem. Köpte pizza och såg på tv. Linda o Green slöt upp. Passade på att äta pizza innan det nya livet började... Hahaha... Gott var det!!!

Måndag idag. Segt att gå upp i morse! Orkade inte ta mig ur sängen förrän tjugo i sju och började kl sju... Så lite stressigt blev det... Men men. Det har vart en rätt bra måndag! Inte så mycket strul. I like! :D Hur som haver... Åkte hem o bytte om lite snabbt och cyklade ner till friskis och tränade lite. Det var ett rätt roligt o bra pass. Lär nog gå på det igen! :)
O nu har jag duschat och ätit och sitter här. Ska gå o lägga mig tidigt idag. Behöver det känner jag... :D


Bye bye!






Eeeh....

Haha. Klart man sover tills man blir väckt?? Eller.... Hahaha.

Lördag!

Sov ända tills jag blev väckt av telefonen vid typ halv elva idag! Skönt!! Åkte ner till jobbet... Dagen gick riktigt bra och det var betydligt mer att göra än planerat. Men allt flöt på utan några större problem! Lite svettigt ett tag men det löste ju sig smidigt! :D

Nu är det tagg som gäller! :D Ser fram emot kvällen! Har laddat upp kylen med cider. Lovely. Haha...

Imorrn blir det slappardag med träning på kvällen! Har inte tränat på nästan en månad... Shit! Tänk om jag inte orkar! :S

Hur som helst. Nu ska jag göra mig iordning inför kvällen!

Bye bye

Friday!

Finally friday!

På riktigt så har denna veckan gått otäckt fort!!! Har inte hunnit fatta att jag redan jobbat en vecka nu! Skönt det. Gött med vanor och rutiner igen!! Nu ska bara förkylningen försvinna lite till så jag kan börja träna med så är jag nöjd!!

Skitsnack hit o dit. Jag bryr mig inte. Eller jo det gör jag. Bara för att han är dum i huvudet. Right, Green? :D Det är du o jag mot världen. Hahahahahaha.

Lyssnade på lite gamla låtar nu. O det finns så många låtar som när man lyssnar på dom, får så mycket känslor och minnen till!! Helt underbart. En låt som framkallar mycket känslor hos mig är apologize. Älskar den låter fortfarande. Lovelovelove.

Ser fram emot imorrn. Blir först lite jobb o sen partaj då. I liiiike! Idag är det sjukt lugnt och jag är trött. Inte van vid att jobba ju... Hahah.

Nu ska jag göra nåt annat.

Bye

En bra eftermiddag!

Hade tänkt gå hem lite tidigare från jobbet idag. Men så blev det inte... Eller jo... Tio minuter men... :P Skyndade mig hem för att slänga sig i duschen innan fikan med Molla o Green skulle äga rum. Träffade Molla o Johanna och hennes lille Wilhelm ute på gatan. Var tvungen att få hålla honom lite!!! Aaaaaw... I want one!! Ms kom och jag försökte få henne att säga att det såg helt naturligt ut när jag stod där med Wilhelm. Haha... Okeeeej...

Jag o Molla tog cykeln ner till Vasa's. Mötte upp Greenen. Det blev nachotallrik. Yummie! Satt där i säkert två timmar innan vi begav oss på utflykt. Haha... Åkte till Konsum. Jag o Molla köpte en kaka (typ) och Greenen köpte pingvinstång(!?) Tsss. Sen åkte vi en sväng till Stadsparken. Det höll på att gå riktigt illa. Jag - klumpen själv, höll på att välta ett bord (över sig) och Mollan gav ifrån sig ett skrik som höll på att ge mig tinitus. Hahaha... Det var ju inte så farligt sen iofs men ändå. Lina märkte ingenting av den lilla incidenten utan hade fullt upp med att kolla in alla 60+are som dansade på Fröjden. Hihi. Mysigt. Satt där o tjatade en stund och sen åkte vi tillbaka ner till Vasa's för att hämta cyklarna och cykla hem. O nu är det full koncentration på Hell's Kitchen. Det är ju helt stört...!

Snart sova nu. Fredag imorrn. Hur gick denna veckan så fort!?!?!?! I don't get it! Blir partaj på lördag... Får dock se till att ta det lite lugnare på lördag än i fredags... Hmmm... :D

Bye bye.


Uttråkad...

Jag har tråkigt. Det finns tusen saker jag skulle behöva göra. Men jag orkar inte. Och jag vill inte sova för då finns risken att jag inte somnar sen.. Och då kommer jag bli ännu tröttare imorrn. Snacka om i-landsproblem.

Nej...

Nää... Jag vet inte. Jag orkar inte just nu. Take me out of this.

Inte mycket.

Har inte mycket att säga. Fortfarande ruskigt förkyld men det känns som att det är på väg åt rätt håll. Och det är ju inte jag ledsen för. :D Jobbet är igång för fullt. Ibland undar jag hur jag ska hinna med allt och i nästa sekund känns det som att jag inte har nåt att göra alls... En sak är säker... Jag måste skaffa en almanacka!!!

Nu ska jag ta en liten powernap innan jag ska eh.. göra nåt annat... Hahah... I helgen får det bli socialt. Daah.

BYE!

Erkältet.

Det har vart en seg dag idag... Är sjukt förkyld och inte helt hundra så det var lite halvjobbigt att jobba men det går väl över tills jag gifter mig. :P Förhoppningsvis lite tidigare... Hahah. Jobbat med Green idag. Nästan som gamla goda tider. Det är nästan så man saknar det lite. Eller lite... Jag saknar det. Men vi jobbar ju ihop på ett sätt nu ändå iofs. I like.

Imorrn blir det en kort tid... 10-15... Blir nog bra. Hem o chilla sen. O jag som hade tänkt träna imorrn!!!! Aja... Det kommer fler onsdagar och fler pass!

Nu ska jag lägga mig och vila lite.

bye.

Pics!

Här kommer några pics från Kräftskivan!



Alex, Håkan, Wege, Danne, Jag, Lina, Nadi




Haha... Ja, varför inte? Jag, Molla o Green




Kan inte komma underfund med vad detta var för gren... Eller när det var heller för den delen.. Haha... Jag o Anna iaf..




Fint. Linda o Robbie.




Danne/IG, Alex o Håkan. Hur var det... Var det citron? ;)




Molla

Första dagen at work!

Yes, så var semestern slut. Känns inte jobbigt alls. Det enda jobbiga är att jag tycker lite synd om mig själv. Ont i halsen o förkyld. Var kom det ifrån? Ja, inte vet jag.

Hur som helst så har allt gått som på räls idag!! Såååå skönt när allt funkar! :D

Skulle ju tränat idag... Men det känns inte så bra med tanke på halsen... Får skjuta lite till på det helt enkelt... Nu ska jag nog sova lite innan jag ska sova igen sen... :P Måste ju orka med jobbet imorrn!

Well well. Fest snart eller? Haha.

Bye


Nej

Det gick inte riktigt som planen... Det blir jobb imorrn igen... Men vad gör man inte!?!?? I wonder... Blir till att sova snart nu då eftersom man ska upp tidigt imorrn... Jag som hade sett fram emot att bara ligga i sängen och ta det lugnt hela förmiddagen... Men det kommer fler dagar..!

God natt

Snälla...

Pleeeease. Låt det gå bra.

Inte mycket...

Jag o Mollan tog cyklarna och cyklade ner till stan för hon skulle köpa en mascara. Sen åkte vi hem till Linda och åt mat som vi köpt med oss. Wokmat. Mmmmm. Det är riktigt fint. La oss i soffan och sov lite och nu är jag hemma i min egen soffa igen. En sjukt soft dag. Jag gillar att bara göra det som faller en in. Nu ska jag nog ta o sätta på en film tror jag. Alternativt sova lite... Hahaah..

bye

Kräftskiva

Det är en seg dag idag... Kräftskivan igår var mycket lyckad!!

Var på jobbet till typ två och fixade och donade... Åkte upp till Västersjön där hade mamma, pappa, Linda o Mollan fixat och gjort fint! Var uppe där och vände typ och sen var det dags att åka hem och börja ladda... :D Skulle hämta upp Alex, Håkan, Wege och Danne kvart i sju... Men mitt lokalsinne spelade mig ett litet spratt och jag lyckades köra fel... Till slut hittade jag rätt och vi kom upp till Västersjön bara en halvtimme efter alla andra... :P Men men... Fint folk kommer ju sent eller hur är det!? ;) Vi hann knappt komma upp innan första cidern öppnades. Taggandet var högt... Vi åt, sjöng lite, gick tipspromenad och körde femkamp... Vårt lag som bestod av Anna, mig och Danne kom sist... Hmpf... Undrar om det var för att Anna blev diskad i en gren?! Jag är inte helt övertygad om att det var fem grenar hur som helst men det är möjligt att det var det... Inte så stor koll... :S Det var hur som helst en riktigt lyckad kväll! När jag vaknade i morse (alldeles för tidigt) så var det inte mycket som var värt mödan att röra sig för... Haha... Nu börjar man bli människa igen. Det känns bra!

Får se vad kvällen har att bjuda på. Jag vet en sak bara... Och det är att alkohol inte ingår i planerna... :S

Sista dagen innan semestern imorrn då. Inte mycket att hänga läpp för... Nu verkar det ju dock som att det ska bli fint väder och det är ju alltid gött!

Nu ska jag lägga mig i soffan igen. Det är nog det mest ansträngande jag ska göra nu på några timmar iaf.. :P

BYE

Vilken jävla dag!!

Dagen började bra... Men fortsatte inte så bra... TACK Green för all hjälp. Jag behövde dig verkligen idag. Kändes lite jobbigt till en början men det som har hänt har hänt och det är ju bara att göra det bästa av det! Hoppas bara vi fick ordning på det nu... Well well...

Så min lediga dag som jag hade så mycket planer för gick det inte så bra med... Men jag köpte ju två par skor iaf! Fast jag satt köpförbud på mig själv... Haha... Men jag behövde ett par gympaskor och när jag hittade ett par då så spelar roll om jag köpte dom denna månaden eller nästa!? Eh, näe.

Hur som haver. Hemma nu efter en tuff dag. Gött med semester trots allt... Det är semester när man kan ta en cider en helt vanlig torsdagkväll. Mmmm. I love jordgubb-lime. Underbar! :) Extra gött efter en tuff dag... :P

Nu blir det nog ett bad innan Hell's Kitchen!

Bye

tyskland och snart fredag!!

Så var man hemkommen från Tyskland. En lyckad resa. Mycket alkohol inhandlat. :D Dessutom så var det så roliga gubbar på bussen... Hahah... Och busschaffisen fick jag o Molla lite connection med... hahahaha... Det var trevligt iaf!

O snart är semestern slut. Det känns faktiskt inte alls jobbigt... Jag har ju som sagt vart på jobbet en del och fått en del samtal så det känns nästan som man jobbat lite... :D Men men...

På fredag är det kräftskiva...! And I'm looking forward to it! Det ska bli jätteroligt! Det är kul folk så det kommer nog bli bra!! Får se om kvällen slutar med utgång eller om vi stannar kvar o festar all night long. Haha...

Nu ska jag kolla på Sex and the city. Jag älskar att det sänds på kvällarna! Jobbigt bara när man börjar jobba sen... För då orkar ju inte jag va uppe såhär sent... Hahahaha...

Bye!

Känslor

Jag har så mycket känslor inom mig. Dom är så många att dom kind of överrumplar varandra. Trots (eller tack vare) alla dessa känslor så känns det bra. Jag vet inte varför. Men det är ju bara att vara glad.



trött som en gnu!

När klockan ringde vid kvart över fem idag var jag så trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Bara för att jag alltid somnar tidigt så skulle jag väl inte göra det igår när jag skulle upp så tidigt idag... Hur som haver... Va på jobbet vid sex... Jag o Green fixade det vi skulle och sen åkte vi till Greens place på a6 och fixade samma sak där. Dock var jag inte så hemskt delaktig då telefonen ringde och det var mannen som gav talet ett ansikte. :P

Åkte tillbaka till Earthbridge. Ms dök upp och vi började städa vinden...! My god va mycket skit!!! Plockade, slet och bar som två små illrar. Gick över till macken och efter många om och men och lite missförstånd lyckades vi hyra en kärra... O jag som aldrig kört med kärra innan!! Det blev inte en sån där liten gallerkärra som jag hade tänkt... Men men... Fick be käre Boberg hjälpa oss att sätta dit kärran... Haha... När vi lastat in all skit åkte vi sakta men säkert till sortergården. Kände oss som värsta grymma tjejerna typ... haha... Eeeh? När vi kom tillbaka till jobbet skulle vi lämna kärran... My god. Det såg nog rätt roligt ut. Själv skrattade jag (mest åt Ms) så jag fick kramp i magen. Men vi redde ut det hela till slut. Dagen som började klockan sex slutade även klockan sex. Dock 12 timmar senare... Men jäklar va grymma jag o Ms va o jäklar va snyggt det blev! :D 

Nu är jag så trött så jag vet inte vilket ben jag ska stå på. Fötterna värker och jag är nog lite gnällig... :P

Tyskland imorrn. Bussen går kl sex.... Monstertid!!! Så nu får det bli ett bad sen packa ner lite saker sen sängen!!

Bye bye.

söndag igen

Det är sjukt va fort tiden går!!!

Resan till Göteborg igår var kanon!! Åkte från Jönköping 8.00. Bussresan dit gick fort. Måste vart pga Greens sällskap där i sätet. ;) Väl framme var det direkt in i affärerna! Lunchen blev på Burger King (trevligt med omväxling... Haha...). Alla handlade vi något. För min egen del blev det en jeanskjol. Trevligt värre. Vid tre satt vi på våra platser i Scandinavium. Laddade till tänderna. Platserna var helt okej! Musikalen var inte helt okej. Den var underbart bra!! Vilken känsla det är med musikaler!!! Helt obeskrivligt. Gåshuden som inbefinner sig när nån tar den där tonen! Ojojoj... Den som kunde det...! Efter musikalen var det bussresa hem igen. Sov en stund. Helt slut efter dan... Haha.. Tanken var ju sen att vi skulle gå ut men ingen som orkade. Så vi åkte o hyrde en "tjejfilm" och handlade mat till tacos o så åkte vi hem till my place. Det blev tacos och jordgubb/lime cider. Mmmmm. Inte fel nånstans. Filmen var dock rätt dålig men det var ju mysigt iaf.. :D

Idag har jag rensat ur min gaderob. Jag har infört köpförbud på mig själv nu resten av månaden... Det är helt sjukt vad jag köper mycket kläder!!! Inga mer kläder nu denna månaden. Om jag inte hittar nåt värt att döda för. Då är det okej... :P Iaf... Rensade ur garderoben. Blev bra! När jag kom till strumplådan insåg jag att jag hade ungefär 20 st strumpor som inte hade nån "make" så att säga... Så några kombinerade jag ihop med nån liknande men några fick jag ju slänga... Kan ju inte gärna ha en lila och en vitrandig strumpa. Nej, tack. Men skumt hur man kan ha så många omaka!?!? Jaja...

Nu ikväll har jag o Mollan ätit mat från Wok & co. Gott var det. Såg på en film på femman med. En av de bättre jag sett på länge. Har lyckats se en hel del dåliga filmer det senaste... Men men...

En veckas semester kvar nu. Ska dock jobba imorrn... Börjar kl 6... Ska fixa lite på morgonen och sen ska jag o Ms städa vinden. O det ska bli så fint. We're gonna show them, right Ms?! :D På kvällen ska jag försöka få fingrarna ur och gå o träna... Får se hur det blir med den saken!

Nu måste jag iaf sova... Ska ju för sjutton upp om sex timmar... Och jag som är van att sova typ tio... Hahah... Blir nog en bra dag... ;)

God natt!

Mamma Mia!

I onsdags var det ju lite "after work"... Blev Olearys. Blev dock en ganska dyr och lång kväll... Men trevligt var det... :D

Sen igår åt jag o Mollan frukost på MAX och sen cyklade vi hem till my place och såg en halvbra film... När filmen var slut tog vi supergolfen och åkte till Ullared en sväng... Va la framme vid fyra eller nåt... Sjukt mycket folk men ingen kö eller så så det var gött... Hittade en hel del... Hade egentligen inte råd men va sjutton... Jag har ju semster... :P

O idag har vi vart i Nässjö en sväng... Linda har köpt en bil... O sen åt vi lunch med mamma, pappa, Källe o Tesa på ChiliTai. Första gången jag var där och jag tyckte inte att det levde upp till dom höga förväntningarna som alla tjatar om... Klart det var gott men inte lika gott som typ China Palace, som känns som att det är lite samma sak!? Aja... Gott iaf... Åkte hem. Tog det lite lugnt och sen kom Källe o Tesa o hämtade mig så mötte vi upp Linda vid bion och så såg vi Sex and The City... För andra gången. Men sjukt va bra den är!!! Skulle lätt kunna se den igen!!!

Nu ska jag snart sova... Ska upp halv sju imorrn... Klockan åtta går bussen nerifrån stan. Bussen som tar oss till Göteborg för några timmars fri tid = shopping... :P och sen musikalen Mamma Mia..! Ska bli kanonroligt!! Vi kommer la va hemma nån gång runt åtta och då är det full fart till my apartment för lite festande. Yeey. Det känns som att förutsättningarna för imorrn är upplagda för en riktigt bra dag!!!



Bye bye!





Kärlek.

Jag älskar Mr Big.


Kul...

Roligt att se och höra att vissa aldrig växer upp...! Haha...

semester!?

Vaknade redan vid typ nio idag... Åt lite frukost, kollade på tv och sen gick jag upp och gjorde mig iordning... Skulle åka o handla lite o fixa. Åkte ner till jobbet en sväng först för att kolla läger... O där blev jag fast i ett par timmar... Problem med glassmaskinen... Igen!?!! Hur som helst... Är det det som är semester!? O sen försvinner det nycklar som ingen hittar, tack o lov hittade Elin dom efter en del letande!!! Det var som att 1000000 kg lyftes bort från mina axlar när hon ringde o sa att hon hade hittat dom... Hade inte vart sååå kul att behöva byta ut alla lås... Så det var sjukt skönt! Med denna veckan är det två veckors semester kvar nu. Jag funderar seriöst på om jag ska vara tillbaka tidigare... Det känns som att man jobbar mer eller mindre ändå...!? Får fundera på det lite...

Har kollat på ytterligare lite film idag... Fan man kan ju knappt göra nåt annat när det regnar!!

Imorrn blir det badminton med Molla, Linda o Källe. Efter det så är det solning. Måste ju hålla uppe brännan även om inte solen vill visa sig... :P Om jag får som jag vill sen så blir det att gå ut på lite after work, fast vi har semester... Men ni förstår vad jag menar! :) Jag behöver komma ut o se lite folk! :P

Nu ska jag se klart på sista avsnittet av Allsång... När det är slut då är sommaren slut, anser jag... Heavy suck. Jag älskar sommaren! Men men. Det kommer fler... ;)

Bye

regnet det bara öser ner...

Det blev en lyckad resa till Skara i fredags! Jobbade först... Var där redan 05.20 för att vi skulle komma iväg till Skara i bra tid! Vid tiotiden så åkte vi. Maria hämtade upp Green, mig, Molla o Linda. När vi kom fram till Skara var det verkligen helt strålande sol och inte ett moln på himlen! Hur underbart är det inte!? Vi hittade oss en plats i gräset och la oss och stekte... :P Smart nog la vi oss nära en pool så det var bara att kila ner och ta ett dopp när hettan blev för mycket! Tiden gick fort och plötsligt var klockan typ fem... Så vi packade ihop våra saker och begav oss hemåt! Nöjda efter en dag med full sol!

Hem och göra sig iordning på en timme och sen sågs vi hos Linda. Lite vin/öl/cider intogs och sen var tanken att bege oss in till piren för ett glas av valfri dryck. :P Klumpig som man är så trampade jag snett på Torpaplan så jag trodde nästan jag skulle dö. Har ju stukat foten ett par gånger innan och det är verkligen en fruktansvärd smärta. Men in till stan skulle vi ändå. Torkade tårarna och haltade på bussen... Haha... Nu var det ju ingen superallvarlig stukning men ont gjorde det!

Väl nere vid Rådhusparken blev första stoppet vid Sibylla. Gott med lite mat.. Haha... Sen drog vi oss vidare till båten längst bort på Piren och tog en cider. Kvällen slutade lugnt och lyckligt! :P

Lördagen var ju inget strålande väder så dagen var lugn och på kvällen sen så var girlsen hemma hos mig så åt vi lite mat och kollade på en lite halvbra skräckis.

Igår... Va sjutton gjorde jag igår!? Va uppe hos mamma o pappa i Västersjön en sväng... Sen var dom nere hos mig på kvällen så kollade vi på en svensk polisfilm. Eller tre snarare... Haha... Bra var dom iaf!

Idag har vi vart o gjort lite småärenden. Köpt trätrall till mitt balkonggolv, vart en sväng på stan och en sväng på a6. Köpte en ny klocka och lite linnen som alltid är bra att ha!

Nu ska jag nog kolla lite på tv och sen gå o lägga mig. Det är sjukt gött med semester fortfarande... Trots att telefonen ringer minst en gång om dan... Hahah... Är det inte från jobbet så är det the big boss. Det är vad jag kallar semester.. ;) Nä, det är inte så himla farligt faktiskt. Jag är inte den som är den. Jag är han som är han. Och han är inte här. Han är nån annanstans!

ByE