inte min förlust.

jag är ledig imorrn! helt underbart! aaah. fördelen med att vara ledig så sällan är att man uppskattar det SJUUUUUKT mycket när man väl är ledig! :D

mamma o pappa har rensat ut sin källare idag. där även mina gamla skolsaker o lite leksaker fanns! aaaah, vilka minnen som kommer fram!! bara att man ser en bok, en teckning eller en skiva gör ju att man minns saker o ting som igår! lovely!

green... ledsen om jag gjorde dig besviken... haha... men du vet... det är inte min grej det där riktigt... mohaha.

blir greys imorrn med linda, molla o green. i love greys!!

lön idag. sjukt fint! har betalat resan idag med! gött att ha det gjort!

nu ska jag ner i tvättstugan. jag älskar att tvätta. och om nån läst tidigare inlägg är jag också ganska bra på det... eller mja... sådär iaf.. :P

tjo!

pass o bigmac!

blev ett baspass på friskis ikväll. det är verkligen skitkul!! har fixat ett jympakort nu också så nu ska här jympas... :D det var ett stort gäng idag... jag, molla, ella, linda o green! roligare ju fler man är, tycker jag!

efter träningen åkte vi i samlad trupp till city. gjorde lite bigmacs och åkte med chefen upp till elmia och lämnade maten där.

nu är det wallander. i love. jobba imorrn. ska även betala resan. puh. det är saftiga pengar. haha. inte så farligt iofs men men! måste fixa till mitt pass också.. det har visst gått ut!

drömde sjukt skumt inatt också... jag fattar inget! drömmarna hänger liksom inte ihop för fem öre..!? funderar på om det är nån speciell anledning till att jag drömmer så mycket just nu...!? aja.

ska se på filmen nu.


tjing tjing!

dreams

jag har drömt så mycket konstigt de senaste nätterna!! skrev ju om en dröm... o nätterna efter det har drömmarna vart ännu skummare! tänker inte skriva om vad men skumma är dom! undrar vad det blir för händelser nästa dröm?

ärlighet

det är så lätt. att låtsas som att man inte bry sig. det är lätt att visa upp nån slags fasad. en yta. men att visa vem man verkligen är. det är tydligen svårare. kan man inte stå för vad man tycker och tänker? jag fattar inte. men jag vet hur besviken man kan bli.








det är så logiskt, alla fattar utom du. du har inte en aning.

inget särskilt

gårdagen blev lyckad. stressade lite o sådär men hann iaf! hjälpte ju linda o fixa med massa grejer. det va morötter som skulle skäras, bål som skulle göras, singstar som skulle kopplas in osv osv... det var en del folk. lät som 10 ggr fler men ändå... haha... det var roligt!! det blev mycket singstar. det är verkligen så roligt! men jag måste nog köpa en ny skiva snart tror jag!

olearys blev stället för denna kväll. knökat med folk men faktiskt väldigt bra musik! vad jag har för mig så har jag väl tyckt sådär om musiken de senaste gångerna jag vart där... well well. blev mcdonald's innan hemfärd. så klart. jag älskar att gå till mcdonald's när jag vart ute. det känns bra.

o idag har jag gjort precis lika lite som jag brukar på söndagar... haha... men fy faaan, rent ut sagt, va gött det är!

jag har ju lovat min kära o nära vän Lina Green att jag ska skriva om hur fantastisk dior-mascaran är. så nu gör jag det. den är helt underbar. hihi. lina... det får räcka så! :P just det. ett ord om juicy tubes också: fantastisk!

nu ska jag ta och pallra mig till konsum tror jag. har nada mat hemma!

tjo.

påskafton

yes. mycket, mycket, mycket att göra på jobbet idag!!! allt gick bra. slog timrekord och allt! plus att det gick en säkring så alla kassor, hela mcdriven, alla rostar och annan utrustning i köket stängdes av... och gästerna fortsätter att välla in...! o där stod vi. visste varken in eller ut. löste sig tillfälligt efter typ en halvtimme... men usch. snacka om kaosigt. kul med timrekordet dock!! skulle slutat tre... kom hem straxt efter fem...

ska snart till lindus. påskfest!! ser jag fram emot, jaa. fixat lite musik o så nu med så nu får jag öka tempot lite här. har verkligen inte tid att sitta här.

ha en rolig påskafton. i will!!

en lång fredag.

yes! jobbat idag. det var rätt fint. ja o kallson är grymma. men det var ju ingen nyhet? ;) haha.

ut o äta med familjen ikväll. mamma har ju fyllt 50 så ikväll blir det Mäster Gudmunds källare. mm, ska bli sjukt fint! sen imorrn är det jobb igen. då hoppas jag på ännu mer än idag! :D o på kvällen är det.... paaartyyy... yääääy!! jag är laddad. oh, ja.

drömde så sjukt inatt...! jag var på en fest. träffade på en person jag inte träffat på länge och inte har någon kontakt med längre... först såg jag honom inte så han blev aslack för att jag inte sa hej... sen när jag var på väg hem var det en annan kille som jagade mig. han var en våldtäktsman. så jag sprang hem i rekordfart. från vip på barnarpsgatan. nånstans på vägen måste jag också stannat på mcdonald's... för jag hade en mcd-påse med mat i handen, när jag sprang. hem kom jag iaf.

skumt det där hur man får ihop det i drömmarna!! att jobbet är inblandat är ju inte så ovanligt men det andra... hmm...

aja. det hinner jag inte sitta här och fundera över mer. ska slänga mig in i duschen nu är det tänkt.

ha en fortsatt bra lång fredag så hörs vi. ;)

tjing!

friskis

yes. idag har jag varit på mitt andra pass på friskis. bas-pass. jag tycker det är hur roligt som helst!! ska köpa till jympakort till mitt gymkort. alltid roligare med träning när det är lite varierat! på torsdag ska jag på ki-pass. eller vad det nu hette... haha...

hur som haver... så är det!

är trött nu. ska nog gå o lägga mig. upp tidigt imorrn för att simma o sola. mmm. ska bli fint.

bye.

seg söndag!

gårdagskvällen blev mycket lyckad måste jag säga!! det blev melodifestivalen och singstar!!! samt lite alkohol... mollan körde så det var smidigt att ta sig ner till stan... ;) harrys även denna helg... :P men faktiskt. det är inte så illa! för trångt på "mitt golv" bara... men annars så är det rätt bra ändå. trots allas (inkl mina egna) fördomar... okej. medelåldern är över min egen men inte sagt att det bara är massa oldies för det...  såg tom folk som är yngre än jag själv är! yeye. det var nice iaf.

vaknade av telefonen kl 8 i morse... larmet gick på jobbet... mysigt att vakna upp med huvudvärk och dessutom höra detta fasligt höga tjut rätt i örat... well well. jag somnade om snart igen. vaknade nästa gång av telefonen halv tolv. då var det dags att gå upp för att förbereda sig för max-mat! va något seg idag... brukar aldrig känna av någon bakfylla direkt. men idag fick jag tom ta en alvedon och gå och lägga mig en timme. därefter började jag likna en människa igen... haha.

vart hos morfar och ätit smörgåstårta med. det var ju gott o så men jag hade nästan lika gärna kunnat ligga kvar i min soffa och kollat på sex and the city (som allt som oftast är mitt mitt-på-dagen-söndagsnöje... haha).

hur som helst. nu är det wallander och jag ska ägna den min uppmärksamhet tänkte jag. måndag imorrn igen. jag ser fram emot den med spänning om vad som kommer ske imorrn. haha... hate mondays! men det blir nog bra. blir ju vad man gör det till... inte sant?

so long.

laddad.

yes! uppladdningen är i full gång!! fest här hemma och såklart melodifestivalen!! ser fram emot kvällens bravader. eller. det återstår ju att se om det blir några men ändå. haha. ska bli roligt iaf! :D

ledig imorrn. som vanligt på söndagar. får se vad som är på programmet. fira morfar på eftermiddagen iaf... alltid roligt... nja. eller sådär..!

men nu hinner jag inte sitta här o säcka mer! ska sätta på min melloskiva på högsta volym och ta en powernap, tror jag. ja. så får det bli!

på återhörande!

ledig dag

har ju då som sagt vart ledig idag. och jag har hunnit med hur mycket som helst! började dagen vid halv tio. tog en promenad runt västersjön med mamma o molla. därefter hem o byta kläder. åkte massa små ärenden, typ jysk o öb. hittade äntligen mina korgar. jääj. inte riktigt såna jag ville ha men andrahandsvalet fick duga! sen var jag o mamma på tiger och åt. hur gott som helst. är fortfarande mätt trots att det var över fyra timmar sen!! well well. väl hemma igen så satte jag igång att laga mat tills imorrn, steka kyckling för att ha i frysen och städa. såå skönt att ha en helt ren och i ordningplockad lägenhet! följde med pappa en sväng till a6 för att köpa födelsedagspresent till mamma. hann även med en sväng till systemet och laddade inför helgen. gött!

nu sitter jag här. tänkte se djävulen bär prada, som jag fått via lovefilm idag. har sett den innan men tycker den är så bra så jag ville se den igen... :D

vid åtta kommer linda, molla o green hit. blir lite mat och greys. trevligt.

movietime!

ibland gör det så sjuuuukt ont så det inte finns ord för det. och ingen som vart med om det själv kan förstå smärtan.


bye.


...

skit också!

I didn't see that one coming!

ledig imorrn!

yes. imorrn är jag ledig. o det ska bli så skönt!! just nu är jag sjukt trött... det tar på krafterna att vara uppe tidigt och träna... men men. det är ju rätt skönt ändå. jag tyckte att friskis "slogan" var lite halvlöjlig... "det är svårt att dölja att du varit här" och så ser man leende personer på bilderna. men jag håller faktiskt med. det är sällan man känner sig så nöjd som efter ett hårt träningspass. när man verkligen tagit i och tagit ut sig själv lite!! ajjemän.

idag har en o annan vart nära att gå mig på nerverna... kanske är för att jag vart lite trött men ändå!! jag orkar inte med folk vissa dagar!! haha... tur att jag jobbar med människor och service dag ut och dag in då.. haha...

jag mår väldigt bra just nu. vissa saker tynger mig men va fan. det hjälper inte att gå och gräva ner sig för det?! jag är ändå rätt positiv i mina tankar! o det känns bra. riktigt bra.

bye.

empty room

sanna nielsens låt är verkligen helt underbart bra. en riktig "anna-låt"! i love it.

folk sågar verkligen singing bee men jag tycker det är rätt roligt. okej. vissa sjunger för jävligt, rent ut sagt. men ändå. det är musik. o musik är oftast roligt.

så nu ska jag återgå till singing bee.

en bra helg

yes. i fredags var det bara lugnt. skönt det. det behövs ibland.

upp vid halv nio igår för att gå o träna på gymmet. hurtig som man är tänkte jag att det räckte med 3/4-byxor, det såg ju inte ut att vara så kallt... så jag gick ut utan jacka och med korta byxor. parkerade bilen och trodde benen skulle förfrysa medan jag gick in till friskis. kommer fram kvart över nio typ.. då öppnar det ju inte förrän halv tio!! så där stog jag i min träningsoutfit som var alldeles för kall och väntade. kändes som att alla kollade på mig... men vet inte... det var kanske inbillning.. eller så var det inte det.. haha... tränade lite, åkte hem o duschade och åt frukost och begav mig sedan till jobbet. mycket att göra och lite halvrörigt men tiden gick ju fort! skulle sluta tre men va hemma halv sex ungefär...

hem o duscha och fixa inför kvällen. party på programmet. var sjukt taggad. höll till hos källe och man märker ju att man inte tål lika mycket alkohol längre... när man inte dricker varje helg så känner man verkligen att man inte tål så mycket som man gjort innan!! blev iaf lagom med alkoholintag och sen blev det harrys... ja, precis. ni läste rätt. haha... jag o lina rockade loss bland alla lustiga människor på schlagergolvet. riktigt fint var det. lite för mycket folk och lite för många som trodde att dom kunde göra vad dom kände för. men men... så länge man har alkohol i kroppen och det är schlager som spelas så trivs jag! klockan var väl tre när jag väl var hemma efter en sväng till max. det är fint att ha föräldrar att ringa när man vill hem! :D

idag har det inte blivit mycket gjort. blev en pizza med the gang. o sen soffan igen! nu har jag iaf lagat lite mat tills imorrn. tänkte att jag skulle städa med. behövs verkligen. men det är ju så tråkigt! får se hur det blir med den saken.

gillar för övrigt att nordman gick vidare från andra chansen. han är fin, nordman. ;) haha... ne, men faktiskt rätt bra låt! roligt att han slog ut carola... lite otippat kanske men gött.

well, well.

over and out.

update

tänkte att det var dags för lite uppdatering, kanske... var ju ett tag sen jag skrev senast.

det mesta är iaf som vanligt. jobbet rullar på, vissa dagar är det lättare o andra dagar svårare.

i veckan var vi på modevisning. min käre far gick för lindells herrmode, tror jag det hette... han va så snygg min pappa. :D blev bishop en sväng efter det... familjen folkesson, en kantor och en präst. haha... lustig kombination men väldigt trevligt faktiskt!

va o klippte mig igår. det var verkligen längesen jag klippte mig...! hon klippte sjukt kort på vissa ställen... visst, jag sa att jag ville ha uppklippt men a... det är väl en definitionsfråga kanske... :D

imorrn blir det födelsedagsfest hos källe! ser fram emot att gå ut!! är riktigt taggad! ska bara se till att green är det med... :D

tiden går så sjukt fort hela tiden. veckorna bara svischar förbi. på gott och ont. på söndag är jag iaf ledig. o jag ska inte göra nånting. bara ligga i soffan med mitt täcke, möjligtvis lite chips. det är bra med fett dagen efter alkohol har jag hört.. hmm.. haha..

ibland undrar jag om jag gjort nåt riktigt dumt? för att i nästa sekund känna att det är sååå rätt. den som lever får se.

nu ska jag dra mig vidare.

so long!