torsdag 29/3

igår var det efterlängtade(?!) assistentkonventet! föreläsningar på dagen o sen fest på kvällen. en bra dag och en grym kväll! det bästa med mcd-fester, av olika slag, är att man bjuds på så himla mycket alkohol!!! iiii like! eller va säger du, lina? ja, tack! haha... var iaf en grymt kul fest! o cheesen klockan 12 var ju inte fel! eller a... köttet... haha....!

ledig idag fast var på jobbet i förmiddags iaf... la lite schema... det är väl så när man inte hinner allt annars! vaknade kl 8 i morse...!!! waaaaay to early med tanke på gårdagen! var tvungen att inleda morgonen med att ligga stilla i typ en halvtimme först... vänja kroppen vid att vara vaken. låta alkholen lägga sej... haha.. jaa.. det var en hyfsat hård kväll... :P

städat klart lägenheten idag med. så skönt att få det gjort...! städa suger! men snart är det dags! helgen då!! lördag efter flytten blir det en sväng till källie. inflyttningsfest ett halvår efter att hon flyttade in... haha... nice work! ;)

nu ska ja nog sova tror jag... halv nio?? hm... kanske inte..! trött iaf. det är mycket hela tiden nu... både fysiskt och psykiskt... men det lugnar väl sej... jag ska inte ner i nåt träsk iaf. det är en sak som är klart!

see ya!

"i want us to try before we say goodbye"

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback