en grymt lyckad helg!

mm, det kan man säga. helgen började hos linda i fredagskväll med taco o idol. fick veta ett och annat när vi satt o åt. bla fredriks lekande med barbiedockor i unga år... hahah... pogs, furbee, bsb-bilder, tamagotchi... hahaha.. listan kan göras lång. mysigt att sitta o minnas tillbaka lite... :P o sofia kläckte ju som vanligt en o annan kommentar... haha...

sen att min man (erik) inte vann. det gjorde mej förkrossad. okej, markus va grym. men inte som erik. my goooood va bra han var. men men... that's life.

igår, lördag, var det först jobb som gällde. en 11-15 i dt1:an.. snacka om glidigt.. haha.. men ganska jobbigt för huvudet. faktiskt. inte som kök eller 2an.. men jobbigt på sitt sätt... fast det va skönt när man väl fick gå hem vid tre... :P haha.. sen var det bara att gå hem o ladda för fest... as usually...... ;) ja, mollan o sofia hade en bitter uppladdning.. haha.. trodde aldrig vi skulle komma iväg. men tro det eller ej. det gjorde vi..! förfest hos johan. man skulle kunna sammanfatta det som att det var ja, sofia o mollan och gaysen. o linus en stund med såklart.. :) en trevlig förfest. alla blev en aning fulla... men på ett bra sätt iaf.. :P krogen va asnice. grymt skön musik!! love it! självklart när vi hade freddan som chaffis skulle vi åka till max... klart vi gjorde det. först max vid jordbron. och sen max vid maxi... haha.. vi fick inte nog. sen satt vi o skrålade i bilen. moulin rouge-medley. det är fint det.. hahaha... tack guys o gays för en kanon kväll!!!

idag var det inte lika kul... men men.. så är det.... one tree hill gjorde min dag. my goooood. det är så underbart. loooove.

kvällsvecka denna veckan på jobbet. känns sådär. trivs med dag för tillfället.. men skönt med variation med så klart... :D

jag kan verkligen inte förstå. kan inte acceptera.

Kommentarer
Postat av: Hannah

oj, så skoj.


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback